Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Breakfast%20Club.jpg

The Breakfast Club (1985) - истински, болезнен, младежки, духовит. Изключително сполучлив!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

"The Myth" с Джеки Чан , не е нов , но е хубав филм .

Препоръчвам cool.gif

39529cd3e933773ee91f3506d9ddfb36_120x90.jpg

slumdog millionaire

still-slummin__oPt.jpg

Много нещо се изприказва и изписа за този филм, толкова Оскари взе...От доста време го бях свалила, ама не можех да се накарам да го гледам. Някак си не ми се гледаха филми с индийско присъствие. Но и много хора ме караха да го гледам, та вчера най-накрая го изгледах :) Наистина ме изненада- нещо различно, нещо нетрадициозно, забавно на моменти, трогателно почти през цялото време, дори тежко на места...Хареса ми :)

Breakfast%20Club.jpg

The Breakfast Club (1985) - истински, болезнен, младежки, духовит. Изключително сполучлив!

Още един глас от мен за този филм.

На мен ми е във фаворитите от доста години, а проблематиката му е доста актуална и в днешно време. good.gif

slumdog millionaire

still-slummin__oPt.jpg

Много нещо се изприказва и изписа за този филм, толкова Оскари взе...От доста време го бях свалила, ама не можех да се накарам да го гледам. Някак си не ми се гледаха филми с индийско присъствие. Но и много хора ме караха да го гледам, та вчера най-накрая го изгледах ;) Наистина ме изненада- нещо различно, нещо нетрадициозно, забавно на моменти, трогателно почти през цялото време, дори тежко на места...Хареса ми ;)

И аз го гледах вчера, наистина си заслужава Оскарите... Много добър филм!

12.28.08.am.onscreen.buttonreview_w_546_h_746.jpg

Честно казано очаквах доста повече. Не мисля, че е нещо особено. Добре измислен като идея, но лошо направен. Поне е по-различен и по-оригинален от бозите, които напоследък правят!

Филмчето е от онези които проповядват, примирение или търпение, винаги бъркам границата. Такива добродетелни и нравоучителни с богоугодна насоченост заглавия принципно не са ми по вкуса и лесно ме изкарват от релси. Диалога, съвсем в началото, е трогателен. После ми дигнаха малко кръвното докато свикна със стила, но се успокоих след
и... видях края.

Аз до сега не бях гледала такъв тип филм и лично на мен ми хареса. Мъжът се бори, за да запази семейството си! Това беше борба, поне когато нещо е загубено както в случая и трябва да си го върнеш- трябва да платиш цена, за да получиш загубеното! Голяма сила е това, да пренебрегнеш собственото си Аз и да направиш жертвата, за да спасиш семейството си...а не да оставиш всичко да се разбие на парченца!!! Тогава и ти оставаш разбит и провален! Поне аз това видях в филма! Никой не иска да бъде разбит вътрешно и да се провали по пътя си, каквото и да започне всеки иска да е победител! А не победен. Според мен мъжа успя, да намери точно тава: мира в себе си и любовта, за да я сподели с съпругата си!

Всеки вижда нещата от своя си поглед...а това са част от нещата, които аз забелязах! Допадна ми, до сега не съм гледала такъв филм. Заслужава си.

Благодаря ти, за споделеното мнение ;) песента е хубава.

Monkey Trouble / Маймунски неприятности

monkey_trouble.jpg

Новият и най-добър приятел има големи очи, космати крака и много крадливи ръце!

Ева е малко момиче, което се чувства пренебрегнато от родителите си след раждането на малкия й брат. Не й върви в нищо, докато тя не открива нов необичаен приятел – маймуната Доджър. Двамата стават много близки и се превръщат в голямата атракция на крайбрежната улица в града. Всичко върви прекрасно до момента, в който Ева разбира, че Доджър има скрит талант на крадец.

Жанр Комедия, Семеен

Забавно филмче. :ass:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Жената чудо

170165-big.jpg

Хихихих хубава и приятна анимацийка с голяма доза феминизъм. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Е, как да не му хареса на човек...

Хрониките на Нарния: Принц Каспиян

6491.m300.jpg

Ако ви е харесала първата част, няма как да не ви хареса и втората. Разкошна детска приказка.

Трето филмче...

Бавачката МакФий

2006_nanny_mcphee_wallpaper_004.jpg

След първите два, този ми дойде в повечко...

slumdog millionaire

still-slummin__oPt.jpg

Много нещо се изприказва и изписа за този филм, толкова Оскари взе...От доста време го бях свалила, ама не можех да се накарам да го гледам. Някак си не ми се гледаха филми с индийско присъствие. Но и много хора ме караха да го гледам, та вчера най-накрая го изгледах :clap: Наистина ме изненада- нещо различно, нещо нетрадициозно, забавно на моменти, трогателно почти през цялото време, дори тежко на места...Хареса ми ;)

Филмът си е просто невероятен! За такъв бюджет - какъв филм! Просто един от най-хубавите филми, които съм гледала някога!

Swing vote

swing_vote_ver2.jpg

Този филм стоя и чака два месеца докато се наканя да го пусна. Оригиналният постер (не този, а версията само с Кевин Костнър) ме подведе. Имах вътрешното усещане, че няма да ми хареса и го избягвах. Сгрешила съм. Добър е, и то много. Като изключа идеалистичните забежки за американската демокрация... филмът те прави съпричастен и е изключително обнадеждаващ.

И аз така. Свалих го, само защото е с Кевин Костнър :shy11:

Ама понеже става дума за избори, а аз не съм много по политиката, не го гледах досега. Но след коментара ти и малко свободно време, вчера му дойде редът

Много е сладък този филм. Може би, защото ми харесва, когато показват взаимоотношенията между малки момичета и татковците им :) Но определено това е филм, който си заслужава да се види. И как един-единствен вот може да реши изборите (в действителност трудно би се случило) biggrin.gif

• Автор
Аз до сега не бях гледала такъв тип филм и лично на мен ми хареса. Мъжът се бори, за да запази семейството си! Това беше борба, поне когато нещо е загубено както в случая и трябва да си го върнеш- трябва да платиш цена, за да получиш загубеното! Голяма сила е това, да пренебрегнеш собственото си Аз и да направиш жертвата, за да спасиш семейството си...а не да оставиш всичко да се разбие на парченца!!! Тогава и ти оставаш разбит и провален! Поне аз това видях в филма! Никой не иска да бъде разбит вътрешно и да се провали по пътя си, каквото и да започне всеки иска да е победител! А не победен. Според мен мъжа успя, да намери точно тава: мира в себе си и любовта, за да я сподели с съпругата си!

Всеки вижда нещата от своя си поглед...а това са част от нещата, които аз забелязах! Допадна ми, до сега не съм гледала такъв филм. Заслужава си.

Благодаря ти, за споделеното мнение ;) песента е хубава.

Моля, няма защо, нали темата е за това ;)

Нямах намерение да оспорвам рецензията ти, а да я допълня... давайки второ мнение. Да обобщя: Микс от актьорска игра, която те кара да се чудиш дали е прекалено изкуствено или прекалено естествено поведението им пред камерата и сценарий включващ отличен аргумент режисиран перфектно в момента когато бащата разговаряйки със сина си застава до кръста. :sobbing:

Като спомена "такъв тип филм" се замислих от къде ми е познат. Споделяла съм, че в пощенската ни кутия пускат от време на време я брошурка я нещо друго... християнско. Та преди няколко (две-три) години бях попадала на списък с подобен сорт филми. За съжаление не го пазя, а и не мога да се сетя за нито едно от тези заглавия, но ако случа на някое, ще те имам в предвид. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

slumdog millionaire

http://img.perezhilton.com/wp-content/uplo...lummin__oPt.jpg

Много нещо се изприказва и изписа за този филм, толкова Оскари взе...От доста време го бях свалила, ама не можех да се накарам да го гледам. Някак си не ми се гледаха филми с индийско присъствие. Но и много хора ме караха да го гледам, та вчера най-накрая го изгледах ;) Наистина ме изненада- нещо различно, нещо нетрадициозно, забавно на моменти, трогателно почти през цялото време, дори тежко на места...Хареса ми :)

Не знам как ти е харесала историята.Просто не ме впечатли а ме натъжи дори.Това е да изпиташ живота по гаден начин.Направо му съчуствам.Този филм не радва, той може да те накара да се натъжиш до толкова че после да ти е гадно макар и да не си го изпитал.По принцип не обичам тъжни филми но се помъчих да го изгледам до край.Според мен от съчуствие е взел толкова оскари дори мойте приятели не го одобряват за оскарите макар че са ценители на класическите филми.

Twilight: хареса ми, но някак си краят не ме удовлетвори... Ще го гледам пак като излезе с по-добро качество, че сега бях нетърпелива и ефекта нещо се изгуби..

Bedtime stories: готина приказка.. cool.gif Зарежда с положителни емоции :)

http://img134.imageshack.us/img134/9487/be...espostersan.jpg

Много як филм просто ме радва от всякаде. Това е поредния семеен филм, много ми хареса. Заслужава си гледането заради Адам Сандлър. Преди не влижаше много добре в роля но в последите години филмите, в който играе са доста добри.

Джак Хънтър: Небесната звезда

http://img228.imageshack.us/img228/781/jackhunter.jpg

Но честно казано в сравнение с другите две част тази просто не става.

Този филм беше поредния Индиана Джоунс. Просто стила е същия и не ме изкефи много.

Както е видно, наваксах си филмите за един месец назад. biggrin.gif

Seven Pounds

http://www.shockya.com/news/wp-content/upl...eign_poster.jpg

Право да си кажа, това което ми хареса най-много е песента на Рут Браун. Беше фрагментче, но нямаше как да мине незабелязана от мен. Няма да си кривя душата и ще отбележа, че следващото което спечели симпатиите ми е медузата - супер готиничка и отровничка. Другото нещо е играта, доволна съм от Уил Смит. Историята не е особено интригуваща, поне не за мен, но главните действащи лица успяха да задържат вниманието ми и това е най-важното.

Е този филм за мен е един от класиките както на новото кино така и на старото.Уил Смит и ролята в която игра са найстина уникални.Има много чувства вложени от него и мисля че той в момента е най доказалия се актьор за нашето време. Трябва да получи оскар за за найстина великолепната му игра.

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploa...dyoflies1_m.jpg

Мрежа от лъжи / Body of lies (2008)

Интересен е, макар че едва ли ще го гледам пак...

Най тъпия филм кото съм гледал до сега. Просто беше брутално безинтересен.С нищо не ме зайнтригува дори го спрях на 30мин.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Bride Wars / Булчински войни (2009)

678daa745e2fc316.jpg

Заспах на него!Не ми се стори нищо интересно,нито забавно...

Все пак ще го догледам :)

• Автор
Bride Wars / Булчински войни (2009)

678daa745e2fc316.jpg

Заспах на него!Не ми се стори нищо интересно,нито забавно...

Все пак ще го догледам ;)

Пфу, най-накрая излезе /на R5 преди 3 дни/. Абе аз не заспах на него, но никак нямаше да ме учуди ако бях. Кофти сценарий, калпави реплики, зле реализирана идея. Ан Хатауей изглежда страхотно, дори оранжева, актьорите са идеални за този тип филм, но уви - нямаше никакъв живец в развиващото се действие.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Ха-ха, пак съм аз.

the-other-end-of-the-line01.jpg1235760551_printsessa-spetsij_poster.jpg

Тhe other end of the line Пак ме подведе постера, но този път се случи точно обратното. Хамериканец и индийка, и двамата хубавичкии младички... ауу романтика точно по мой вкус, привлече ме. Да, ама се оказа, че подправките които са използвали са доста слаби. Почти толкова колкото и на The mistress of spices. Очаквах нещо пикантно, но... няма. Двата филма са много сходни.

СТАЯ 1408

1408ggr.jpg

Много добър филм....вече го гледам за втори път ;)

Blue Velvet (1986)

5153KZR18HL.jpg

Това е вторият филм на Дейвид Линч, след "Човекът-слон", който гледам. И ми е трудно да го коментирам. Няма да кажа, че е гениален, защото не познавам толкова много творчеството му (грешка, която ще поправя). Но имаше нещо много зловещо в този филм. Дори саундтрака носеше полъх на нещо, което те кара да потръпнеш. Не схванах докрай идеята на филма, но като че ли всичко се въртеше около нещастието на певицата и разбитото й семейство Ако някой ме попита за какво става дума, няма да мога да кажа ohmy.gif

Снощи гледах комедията "Пътешествие в Европа". Много забавно разтоварващо филмче, но не се препоръчва за лица под 18 години.

Четирима приятели, три момчета и едно момиче (едно от момчетата и девойката са близнаци) тръгват на пътешествие в Европа. Целта е да намерят Мика, готина мацка от Берлин, с която се запознава единият от бандата чрез интернет. По пътя попадат в страхотно комични ситуации. Не съм се смяла така отдавна. Накрая цъфват във Ватикана и там не пропускат да забъркат едни.... biggrin.gif

Филмът е от 2004 година

С номинация за Teen Choice Award – 2004

682609l.jpg

slumdog_millionaire.jpg

Най-после намерих време да го гледам и съвсем откровено си признавам, че страшно ми хареса...

Babylon A.D. / Мисия "Вавилон" 2008

4299.jpg

w500.png

Резюме : Филмът, който ще се завърти по кината, е базиран на романа на Морис Дантек (Maurice Dantec) "Babylon Babies". Режисьор на лентата е Матю Касовиц (Mathieu Kassovitz), работил по филма "Готика". В продукцията участват още Жерар Депардийо (Gеrard Depardieu) и Мишел Йео (Michelle Yeoh), известна от филма "Мемоарите на една гейша", която в "Babylon A.D." играе монахиня. Историята разказва за генетично заразена жена, а вирусът, който тя носи, може да убие човешката раса. Вин Дизел влиза в ролята на военен, нагърбил се с нелеката задача да екскортира жената от Русия до Китай. Само че той не знае за проблема на жената и за това, че тя бива преследвана ожесточено. Този филм е още един шанс Вин Дизел да се покаже като герой и да зарадва женската публика.

Хубав филм

SEVEN POUNDS

seven-pounds-poster.jpg

Добър, наистина, добър филм... Това със сърцето ми напомни за "Awake", но като цяло препоръчвам...

The Mexican

the-mexican.jpg

Отдавна се канех да го гледам, аме все не ми оставаше време - какво да кажа, щом Брат Пит и Джулия Робъртс са приели роли да играят в него, следователно... :wors:

Тhe american mall

00061113-999825.jpg

Много разтоварващо мюзикълче. Всичко се случва в един мол и т.н.. Главната актриса е българка - Нина Добрева. Супер си е филмчето. Даже на майка ми й хареса.

http://######/details.php?id=135909&hit=1 <----- линк в Замунда

http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=23435 <------ субтитри cool.gif

Жалко , че има тъпи филми с Will Smith , но си е факт cool.gif

То с Ал Пачино има тъпи филми, ко останало на Уил Смит, но конкретно за този филм, мисля, че не може да се твърди това...

Така мисля поне аз :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.