Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

http://img.######/bitbucket/7ea29f7dd9cac278.jpg

Знамение е много добър филм, ако не сте го гледали... направете го.Мен лично на няколко пъти си изкарах акъла.. не знам, сигурно щото го гледах късно вечерта biggrin.gif Доволна съм от филма :P

Аз ще си чакам по-хубаво качество.Не искам да си развалям удоволствието от филма.Очаквам доста,пък ще видим.

Иначе за последно гледах Изкуплението Шоушенк (1994).Колкото и пъти да го гледам,все ми е интересен.Никога няма да ми писне.Велик филм!

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

plesen.jpg

"Плесен" (Плесень) - интересно руско документално филмче за плесените - опасни и вредни те са с нас още преди човекът да се появи на Земята и ще бъдат неизменен съпътстващ фактор в живота ни - повече за тях във филма.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

"Писък" (1996) - изкачи се на едно от първите места в хорър класацията ми. Уникален!

90s-horror.jpg

Zeitgeist The Movie / Духът на времето (2007)

Zeitgeist-DVDfront001.JPG

В началото започва добре, но към края се говори за световни заговори, микрочипове, обезценяване, необичайни познати, обединяване на целия свят под една власт... ohmy.gif

b994551188692886.jpg

Echelon Conspiracy / Конспирацията Ешалон (2009)

Не можах да го изгледам добре,защото непрекъснато ме разсейваха с нещо.Е поне началото и края ми бяха ясни.

Интересно е филмчето,но не е нищо особено.

БЪРЗ И ЯРОСТЕН

the_fast__furious_front2.jpg

Става... Но с нищо не се откроява от предишните, с нещо което да го направи по-добър...

721358s.jpg

Джуд

Романтична драма – Великобритания

В главните роли: Кейт Уинслет и Кристофър Екелстън

ПО ЕДНОИМЕННИЯ РОМАН НА ТОМАС ХАРДИ

Джуд има силно желание да учи в университет. След провален брак, забавил следването му, най-после постига мечтата си. Но един ден отива на гости на братовчедка си Сю и животът му се променя завинаги. Заживяват без брак, в противовес на тогавашните разбирания. Раждат им се две деца. Джуд има син от законната си жена, който е 8 годишен и също живее с тях... Голямата любов е съпътствана с голяма трагедия, породена от две думи "защото сме много" и детската чувствителност.

Много ми хареса, но и много плаках.

• Автор

spirit-posters3.jpg

The Spirit - Филм на Франк Милър, но ако очаквате да е вълнуващ като Sin City - откажете се. Историята не е толкова драматична, актьорите са някак хладни и дистанцирани, действието не е напрегнато. Това е като сравнение. Иначе филмът е добър, макар героите да не са толкова брутални. Различен е, но не толкова впечатляващ като Sin City.

watch-knowing-movie-online.jpg

Не лош филм,макар и да не е чак шедьовър... Не можах да му се насладя и заради отвратителното качество,на което го гледах...

Иначе си струва.

http://www.kralix.com/wp-content/uploads/2...ovie-online.jpg

Не лош филм,макар и да не е чак шедьовър... Не можах да му се насладя и заради отвратителното качество,на което го гледах...

Иначе си струва.

Точно cool.gif Филма според мен е супер ;)

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Автор

Griffin.And.Phoenix.2006

s_460812_797c0fb9.jpg424135.jpg

Love story with no expectation... а story about life anf love...

Това пише на постерите за този филм, който е кавър на Griffin and Phoenix: A Love Story (1976)

underworld2evolution.jpg

Хареса ми (това е втората част) повече от 3тата. Всъщност 3тата беше провал - не ме изкефи.

Та за какво се разказва. Ами за... вампири и върколаци biggrin.gif

И е хубав филм, не както го водят "ужаси". Такива неща няма, но нвм...

Ghost In The Shell 2-Innocence.2004

buena.jpg

тревожно изчетох коментарите преди да посмея да го изгледам... и все пак те се оправдаха

филмът е разочарование, по 4 причини

- на фона на споменът за първата част, тази бледнееше

- нещо необяснимо за мен! - нито една привлекателна женска!?!?!?

- диалози претрупани с цитати от военни стратези които могат да доведат до екстаз само млади япончета... филма е правен за японските разбирания, а те са много различни от европейските (ако приемем, че нашите са такива)

- образът на "лошият" не е изчистен

Анимацията отново е на ниво - перфектна и завладяваща. Когато дам на стоп кадър виждам кадър шедьовър, но когато пусна филма...

Чудовища срещу извънземни

p_49454.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0892782/

Изгледах тази прекрасна анимация на руски език с УЖЕСНО качество ... Историята е супер занимателна: ЧУДОВИЩАТА СЪЩЕСТВУВАТ! Само дето през последните 50 години правителството на САЩ ги лови и ”затваря” в тайна база… Един ден обаче ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НАПАДАТ, и президента праща чудовищата срещу тях .

Не правете моята грешка ... изчакайте го с добро качество , а ако има кино във вашият град ... парите си струват . Не го пропускайте !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

If_only_02_(2004).jpg

Ох и аз го гледах този филм, невероятен е!!!Не свършва с happy end, ама е стойностен!Доста си поплаках, ама аз съм си ревла biggrin.gif Ако някой не го е гледал все още, да си поправи грешката! ;)

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

9f51184e9b4652cdd5c07ebd0e3a23dcc3ba75c5DVpk8srvP4s1sq_l.jpg

Ужасен...не се хабете..чудя се как Фей Дънауей се е навила да участва в подобна помия

Не бях гледала Война на световете, за мой срам.

И ето днес го даваха по тв-то и аз реших да се прежаля. И верно да ви кажа си беше прежалване. Дори и Том Круз не успя да ме накара да погледна на сюжета с други очи. А снощи гледах Достатъчно с Дженифър Лопес и стигнах до следния извод: всички детски персонажи в тези филмчета са адски тъпи. Просто са с нереалистични диалози, нереалистични реакции и супер много дразнят. Тази вечер през цялото време повтарях: "Боже, тва хлапе колко е тъпо!" То хлапето със сигурност не е тъпо, но ролята му е повече от идиотска.

Не бях гледала Война на световете, за мой срам.

И ето днес го даваха по тв-то и аз реших да се прежаля. И верно да ви кажа си беше прежалване...

Същото направих и аз - бях направил опит да го гледам още като излезе, но бе с отвратително качество и го зарязах. Снощи го изгледах по телевизията и определено си загубих времето с него. Мисля, че "Войната на световете" и 4-та част на "Индиана Джоунс" съвсем не са филмите, с които гениалният Спилбърг се гордее особено.

• Автор
Същото направих и аз...
Поздравявам ви за стоицизма. Аз още не съм го гледала. Точно като вас, застанахме пред ТВ екрана, почна едно цепене на асфалт, изпоизлязоха някакви машинарии от земята... и спряхме до там. Има-няма десет минути издържахме.

fast and furious 4 гледах го на кино . Супер филм , заслужава си парите, гледайте го , препорачвам го !

Редактирано от Hanibal_Lektar
т. 2.1 (преглед на промените)

Pigs / Прасета (2007)

Pigs_R1.jpg

26 крaсиви и секси момичета. 26 букви от азбуката. Една колежанска легенда.

Перфектен филм :lock:

Knowing

Иначе си струва.

Причината да го гледам беше ясна - Никалъс Кейдж. И смея да твърдя, че много ми хареса...визирайки жанра, доста добър замисъл имаше. До моментът, до който не реши да свърши по крайно малоумен и претупан за мен начин. Развалиха цялата оригиналност на историята с този завършек.

Сега си тегля The Spirit, макар да чух доста отрицателни мнения за него, все пак ще метна едно око - Франк Милър все пак.

Igby Goes Down (2002) - не очаквах много, но този филм се оказа много ценен. Обичам такива произведения, които създават и оставят реални образи, които помниш дълго. Саундтрака също беше божествен

3e487003a02ea-2-1.jpg

From Within

Ставаше долу горе, най-хубавото беше, че краят му е неочакван :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.