Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Ghildren of men

children.jpg

три пъти започвах да го гледам и все заспивах (ама така се случва след дълги работни дни). Но аз съм инат и казах, че ще го изгледам. Да, заслужаваше си :rolleyes: Тежичък е филмът, показва ни борбата за оцеляване тогава, когато по всичко личи, че няма повече надежда...един човешки жиовот!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Току що гледах "Шоколад".

003_CHOCOLAROS~Chocolat-Posters.jpg

Нямам идея защо чак сега този филм привлече вниманието ми, но се радвам, че поправих голям пропуск. Жулиет Бинош е невероятна актриса и много красива жена, а Джони Деп е подправката на шоколада :P

Другото филмче, което ме изненада приятно тези дни, е "Марли и аз".

marley-and-me-poster.jpg

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

Winged Creatures (Крилати същества)

wingedcreaturesz.jpg

Много ми хареса, наистина добър филм. Препоръчвам :clap: !

XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията

dsaasddsasdasda.JPG

Много добър филм и много ми хареса историята cool.gif

1ed6f854bfe3abc3.jpg

Леко съм разочарована.Твърде много време очаквах филма,мислех че ще е много страшен и т.н.

Той пък не се оказа точно такъв.Е имаше си и стряскащи моменти,но на кой игрален филм 3D няма?

Все пак си заслужава гледането,заради точно тези моменти.Чак такива емоций като на постера или пък на трейлъра не изпитах пък и не видях в киното някой да изпитва.Малко ми се струва че преувеличиха с рекламата!

Сега ще си чакам Ледена епоха която също ще е 3D - за там поне съм сигурна,че ми е гарантиран смеха :)

Ghost Town

ghost-town-poster-dvd-video-version.jpg

Сладко филмче. Развлекателно, приятно, леко, забавно и романтично. Разказва се за един зъболекар който е саможив, отчужден, страни от хората, но нещата се променят... и той също. Да отбелажа, духовете (на умрелите хора) са много възпитани, чак прекалено. biggrin.gif

Хареееса ми. And Téa Leoni..aah, she is beautiful ;)

Тюх, навихте ме да го гледам ;)

Честно да си кажа, в началото си помислих, че няма да го изтърпя. Но извадих малко търпение и не съжалявам за това ;) На мен също ми допадна. Зъболекарчето много ме кефеше- един непринуден, задръстен по свой си начин, но все пак дълбоко у него се криеше и чувство за хумор biggrin.gif

А Тиа Леони аз съм я запомнила като онази русата, пищящата в Джурасик парк 3 laugh.gif (е, от Лоши момчета също, разбира се, ама там не пищи)

0948547_big.jpg

"Крилати създания" с Кейт Бекинсейл,Гай Пиърс и Форест Уитакър. Малко муден и тежък за гледане филм,но ми хареса...

Снощи гледах "Пол Бларт:Ченгето от мола"("Paul Blart:Mall Cop",2009).Имаше много комедийни моменти.Препоръчвам го на хора,които искат да гледат нещо леко. :blink:

gran-torino-movie.png

Хубав филм...Много хубав... Клинт Ийстууд е велик.

"Platoon" (1986) - сигурно съм последната, която го гледа, но това е без значение. Има само едно важно нещо - че този филм е изключителен, той е отражение на това какво е една война, толкова безсмислена и опустошаваща, когато в крайна сметка осъзнаваш, че я водиш най-вече сам със себе си.

Platoon-DVD.jpg

august-rush.jpg

Най-накрая се наканих да го изгледам. Абсолютно невероятен филм... Чиста магия...

Току що гледах:

be3b.jpg

Хареса ми.Даже бих казала,че е страхотен.Отворен край-ще чакам №4!

Valkyrie - ОПЕРАЦИЯ ВАЛКИРИЯ

b5f33d530ebd8a3c.jpg

Добър филм... Хареса ми, макар да е доста дълъг и на моменти ми се губеше връзката и смисъла, т.е. сериозен филм е и трябва да се гледа по-съсредоточено...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

306304.png

BOLT/ГРЪМ

Страхотно филмче! - мисля, че няма какво да добавя!

След "Американски прелести" смятах,че филмите, които печелят Оскари,не ги заслужават... След като изгледах този, вече съм на друго мнение ;)

Slumdog Millionaire

b18c36e562557e4d.jpg

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

black_hawk_down.jpg

Класика във военните филми... Изключителни бойни сцени...

Да започна с това, че не бяхме гледали "Подземен свят" нито втората му част. Не знам защо, но е било голям пропуск който наваксахме по страхотен начин. Страхотен филм и страхотни продължения, като последното се води предистория. Изгледахме ги на един дъх, страхотно преживяване.

Underworld

Underworld.Evolution

Underworld.Rise.Of.The.Lycans

Да, наистина голям пропуск. Струва си да се гледат само заради Кейт Бекинсейл :)

Всъщност аз не съм гледал Rise Of The Lycans - бях разочарован, че Бекинсейл не играе там :P . Трябва да поправя грешката все пак. Дано и третата серия да е добра като първите две :)

Бях изненадана от това колко идеално си пасват първата и втората част, ако не знах че между тях има 3 години разлика - нямаше да разбера. Третата част я гледахме с 1 час закъстение, колкото да я изтегля (препоръчвам R5.COALiTiON) и нямахме време да тъжим за Кейт Бекинсейл, но те разбирам. Искам обаче да те успокоя, няма да съжаляваш за нея, а и Селин още не е родена тогава. Историята на Соня е не по-малко интригуваща, дори на маменти е по-драматична. Все пак тя умира в името на любовта, като Ромео и Жулиета, undreground вариант. biggrin.gif Та наблегнато е на романтиката и човешкото в първообразите. Екшън има, но вместо пистолети и пушки оръжията са мечове и арбалети. В този един час имах време да се поровя в нета и ме разсмя
biggrin.gif

- Мога да се нараня.

- Емоционално?! biggrin.gif

ПП: А относно Кейт Бекинсейл - Ван Хелзинг изобщо не ми хареса, нищо че е пак с нейно участие, и пак за вампири се разправя, и пак тя е в секси тресни формоочертаващи дрешки, и пак не отстъпва на екшън героите.

Заради горните постове на тия двама киномани си купих и изгледах на порции и трите части.Присъединявам се към yvsot и geronimo относно трилогията с едно вметване -можело е спокойно и без третата част.Фабулата беше ясна - в първите две части на доста места ставаше дума за събитията, и зрителят вече занеше какво ще стане, тъй, че елементът "изненада" липсваше.

Цялата трилогия остава в кинотеката ми с гриф "отличен" :)

Crank 2 High Voltage - със сигурност създателите не са се потрудили върху сюжета, сценария, изграждането на характерите и диалога, но при самата идея на филма, нямаше да има смисъл от това. Чист екшън с доста абсурдни и комични ситуации :))).

Редактирано от lpa (преглед на промените)

wingedcreaturesz.jpg

Winged Creatures (Крилати същества)

Много ми хареса, наистина добър филм. Препоръчвам :angry: !

"Крилати създания" с Кейт Бекинсейл,Гай Пиърс и Форест Уитакър. Малко муден и тежък за гледане филм,но ми хареса...

Съгласна съм с Данчо, че филмът е тежък, даже май доста. Кейт я виждам в доста по-различна светлина- героинята й е малко тъпичка :P и като че ли руса не ми харесва, но пък си е добра актриса :) А и Дакота вече е на 15 години, но тя си е добра от малка ;)

Crank 2 High Voltage - със сигурност създателите не са се потрудили върху сюжета, сценария, изграждането на характерите и диалога, но при самата идея на филма, нямаше да има смисъл от това. Чист екшън с доста абсурдни и комични ситуации ;))).

Хей, не говори така. Свлила съм си го преди 4-5 дена и все се каня да си го пусна и не зная защо все не го правя. Имам хубави спомени за първата част, всъщност много ми хареса, та сега е ред да гледам и втората ;)

Аз доста време чаках да качат някъде по торентите Killshot/ Смъртоносен изстрел

killshot-poster.jpg

Да, определено ми хареса.

Ако искате да видите как проблемите могат да разделят и да съберат едно семейство, това е вашият филм.

Akо искате да видите как един неудачник се опитва да бъде лошо момче, това е филмът ви.

Ако харесвате Даян Лейн, определено това е подходящият филм за вас.

Ако пък Мики Рурк ви е спиматичен, не се чудете, а гледайте

Ако искате да видите как един перфектен наемен убиец се старае да не допусне фатална грешка, гледайте ;)

П.П.Харесвам я тази жена, бре :P

A-Little-Princess.jpg Изключително емоционален и трогателен филм!

Дамм, и аз го гледах това филмче :wors: Много ми хареса

"Странният случай с Бенджамин Бътън"-с Брат Пит-много ми хареса,заслужава си номинациите за най добър филм,за Оскар, съвсем заслужено!

20090128_0004_d.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.