Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

• Автор
http://connecttoperu.files.wordpress.com/2...millionaire.jpg

Най-после намерих време да го гледам и съвсем откровено си признавам, че страшно ми хареса...

И на нас.

В неделя си направих мини маратон от два поредни филма с учатието на Кери Ръсел, която м/у другото днес имала рожден ден.

Bedtime stories и August rush

Малко измъчени ми се сториха т.е. нещо, което ми убягва, им липсваше за да са завършени, но са наистина хубави.

По лична оценка и преценка - 8/10.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Току що изгледахМетеорит - път към унищожение.Много ми хареса, почитателка съм на научната фанастика, обожавам ги тез филмчета!!! :wors:

1303c434343.jpg

Marley & Me / Марли и аз (2008)

617dde9395b34c3b.jpg

Много ми хареса.Да си призная накрая се разплаках.Филма е за такива който обичат животите (най-вече кучетата)

Няма или просто е много малка вероятноста нещо което се случва във филма да не ви напомни за ваша случка с домашния любимец.

Финала е много тъжен...По моя оценка 8/10

146_4b85a7ccce70b4ae5df49d1b600aaa99_full_1.jpg

Разочарован и огорчен съм.

може би се дължи на големите ми очаквания, може би вкусът ми се е извратил, но жалко за хубавата идея да направят филм по тази култова книга.....

за адаптация на сценария по книгата получават от мен - 2

Кой идиот е решил, че в градовете на Саркш може да има летящи коли ? Та нали ако имаше - цялата концепция за изолираната планета, и за хората, които си мислят, че живеят във вътрешността щеше да бъде разбита ?

за режисура Бондарчук - 4

за подбор на актьорите - 4 ( като изпълнителят на максим - 2) Странник е добре, акрисата, която играе Рада Гаал също, ама този инфантилен Максим е просто ужасен.

за специални ефекти - отново двойка.Не може да ми представят атомен танк, така добре описан в книгата като бутафорен БТР с пластмасови кори.

баси.

Толкова ли няма вече танкове в Русия ?

Абе - никога повече няма да се допра до подобен филм.

Watchmen

watchmen.jpg

Много ми хареса. А саундтрака е уникален :whist:

Bride Wars / Булчински войни (2009)

678daa745e2fc316.jpg

Заспах на него!Не ми се стори нищо интересно,нито забавно...

Все пак ще го догледам ;)

И аз заспах някъде в средата :ph34r:

И преди малко изгледах Inkheart

inkheart_000.jpg

Също ми хареса. Става за убиване на време :)

146_4b85a7ccce70b4ae5df49d1b600aaa99_full_1.jpg

Разочарован и огорчен съм...

Виж тука едно предложение от мене

Що се отнася до по-горния филм и аз го гледах... донякъде, добре де поне 30 мин изгледах - достъчни ми бяха - не съм чел книгата, филма не ставаше

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Twilight

twilightmovieposter.jpg

Twilight (Здрач)

Изненадах се от филма. Честно казано, не очаквах да ми хареса. Препоръчвам.

Аз също най-после дочаках филма с хубаво качество и го гледах.Страхотен...но при положение, че съм изчела и четирите книги и знам цялата история...за мен това беше само леко дразнение...искам още...искам да видя филмиран момента, в който Едуард изоставя Бела, трансформирането на Джейкъб във вълк.....в последствие забременяването и раждането на Бела, сватбата им с Едуард, волтурите...просто трябва да филмират и останалите части.. sad.gif

Това вече звучи вълнуващо. :) И си права, и за мен това беше леко дразнение.

Аз си бях свалила преди доста време Здрач, без да знам, че това е "история с вампири". Не четох резюмето, защото рядко го правя. По принцип не харесвам и такива филми и ако знаех, че ще видя студенокожи, може би нямаше да си го сваля. Но тези коментари ме накараха да го гледам и да не отлагам повече. Много ми хареса. За пръв път гледах филм с вампири, и то със притаен дъх. Не съм чела книгите, може би затова и задето нямах очаквания, толкова много ми допадна. Много ми хареса ролята на Белла, образът й е прекрасен, този на Едуард също :)

Свалих си книгите и сега съм се захванала малко по малко да ги чета :)

Доста години бях слушала и чела за Интервю с вампир, но не го бях гледала, заради по-горните изброени причини, но сега, ентусиазирана от Здрач, реших, че му е дошло времето :) Е, да, ама той пък беше прехвален, за него имах доста големи очаквания, които не бяха оправдани...Беше ми леко скучноват, имаше доста кръв (може и да е обичайно за такива филми, ама това не ми хареса). Определено мога да кажа, че и Брад Пит, и Том Круз съм ги виждала в доста по-добра светлина. Единствено Крисчън Слейтър ми хареса как си изигра ролята, ама тя пък не беше кой знае колко голяма...

189660~Interview-with-the-Vampire-Posters.jpg

Bedtime stories и August rush

Малко измъчени ми се сториха т.е. нещо, което ми убягва, им липсваше за да са завършени, но са наистина хубави.

По лична оценка и преценка - 8/10.

Аз пък искам да кажа за August rush, че много ми хареса. Той е т типа филми, които обичам много. Има доста музика, и то галеща слуха, има малко драма, има талант и хепи енд :) Може би заради музиката ми хареса толкова, ама определено не съм го гледала веднъж и ще го гледам още :blink:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Свалих си книгите и сега съм се захванала малко по малко да ги чета :help:

Доста години бях слушала и чела за Интервю с вампир, но не го бях гледала, заради по-горните изброени причини, но сега, ентусиазирана от Здрач, реших, че му е дошло времето :) Е, да, ама той пък беше прехвален, за него имах доста големи очаквания, които не бяха оправдани...Беше ми леко скучноват, имаше доста кръв (може и да е обичайно за такива филми, ама това не ми хареса). Определено мога да кажа, че и Брад Пит, и Том Круз съм ги виждала в доста по-добра светлина. Единствено Крисчън Слейтър ми хареса как си изигра ролята, ама тя пък не беше кой знае колко голяма...

ооо не, уби ме!!! 'Интервю с вампир' - 10/10 от мен е къде къде над 'Здрач' 6/10 и пак - не му се качва и на малкото пръстче :P

:ph34r: От къде дръпна кнжките? Дай линк на ЛС, плийз kiss.gif

Marley & Me / Марли и аз (2008)

Много ми хареса.Да си призная накрая се разплаках.Филма е за такива който обичат животите (най-вече кучетата)

Няма или просто е много малка вероятноста нещо което се случва във филма да не ви напомни за ваша случка с домашния любимец.

Финала е много тъжен...По моя оценка 8/10

ohmy.gif Филмът е комедия!! Краят му е тъжен, но 80 % е смяхххх biggrin.gif

Аз му давам 6/10

Днес 'гледах' Toys/Играчки с Робин Уилямс - изгледах го за 15 минути. Около 10-тата минута прекалено много ми доскуча и реших да превъртя напред ... и така изгледах още 5 мин към края... :clap:

Requiem For A Dream / Реквием за една мечта (2000)

8.5/10 148,227 votes

Top 250: #63

fdresa.jpg

Историята проследява животите на четерима души живеещи в Ню Йорк. Показва преките и непреки ефекти, които оказва пристрастяването към наркотиците и проследява падението на героите от техните толкова близки мечти до така реалното морално и физическо разлагане.

Чудех се какво да гледам,поразгледах темата "Филми,които си заслужават" и си харесах този.

Като цяло доста тежък.Хареса ми,но не бих го гледала втори път.Разтърсва те отвсякъде...Гледах го вчера и все още съм шокирана.Представям си сцени и се чудя.

Всеки трябва да го гледа определено.

Bedtime Stories / Приказки за лека нощ (2008)

b7856798cba75eb5.jpg

Току що го гледах и не че е лош, но нещо ми бледнее пред останалите филми за тази седмица. Относно "Requiem For A Dream / Реквием за една мечта (2000)", строго го препоръчвам на всеки. Филма е просто класика. Даже нз как 'филмоманка' като iveta7 чак сега го е гледала О.0

Току-що приключих с

clip-image00115.jpg

Добро филмче ;)

Определено трябва да се види, ако не заради перфектната игра на Вал Килмър, то заради чудесната идея.

8vya9s.jpg

Гости от бъдещето

Красиво , стойностно , необикновено филмче - гледайте го!

P.S. А за тези който са го гледали припомнете си го - тук е една частица от него

В момента съм го закачил, но в "Арена" има отвратителен сийд и ще го чакам до утре да се сваля.

И преди малко изгледах Inkheart

http://www.wildaboutmovies.com/images_6/inkheart_000.jpg

Също ми хареса. Става за убиване на време ;)

И аз го изгледах най-накрая.Още в самото начало разбрах как ще свърши филма.

Въпреки всичко ми хареса.Спокоен,точно за убиване на време :)

Току-що приключих с :

8vya9s.jpg

благодаря много на Enei :speak: , който ми го препоръча.

Филмът наиситна е страхотно свеж, нямам абсолютно никакви забележки нито към режисурата, нито към подбора и играта на актьорите, нито към декорите и спец ефектите.

Просто един филм на ниво, не отстъпващ по нищо на касовети американски филми.

Горещо го препоръчвам на всички, които обичат военни екшъни, както и на тези, които искат нещо различно от обичайниоте бози и клишета, които ни заливат от екрана.

Duplicity (2009) - Двуличие

ed16c160ef2bf42b.jpg

Не ми хареса,съжалявам че си дадох 8те лева точно за този филм.

Последният беше Dead Snow, за зомбита-нацисти и тонове кървища.... много се смях на този филм, нищо, че се води, че е ужаси. Препоръчвам го biggrin.gif

e3653e3a690edeeb159ddf0583f79b2407c7accdWhile%20She%20Was%20Out%20poster.JPG

Честно казано изчетох коментарите на торента след като гледах филма. Вероятно ако ги бях прочел първоначално нямаше да се занимавам с него. А повечето пъти съм съгласен с тях. Този не.

Дела Майърс(Ким Бейсинджър) е грижовна и любяща майка, която на връх Коледа излиза с колата си до близкият МОЛ за да купи подаръци за децата си.Когато тя си тръгва от магазина, отивайки към колата си, съдбата я среща с 4-ма младежи с огромна и стара кола, които я задяват.Охраната на паркинга се намесва след което един от младежите изважда пистолет и го гръмва два пъти в главата!Дела става свидетел на убийството и е сигурен труп, ако остане там, но тя успява да се качи в колата си и да избяга.Но не стига далече.В тъмната нощ, тя катастрофира на черен път заобиколен от гъста гора.След нея са нейните преследвачи.Тя знае, че единственото нещо, което те искат е смъртта й, и единственият начин да оцелее в гората и да се върне при своите деца е, тя да ги убие първа.

Имаме една майка коята май не се проявява като добра домакиня. Въпреки че, обърнете внимание в къщата е е напълно чисто. Но е адски разхвърляно. Което не е съвсем така: има намятани малко играчки и някоя друга обувка. Тук малко са се оляли декораторите biggrin.gif .

В арената много се коментира как мамчето убива собственоръчно четирима младежи самичка в гората нощем. Всъщност трима, за първият се погрижи едното му малоумно другарче без да иска. Предното изречение обяснява всичко: те са, ами типични американци, какво повече да кажа, тъпи и прости. Само че тя не минава за типична американска домакиня sad.gif . Филма носи послание за майчинския инстинкт и за вземането на живота в собствените си ръце. Това последното се развива в последните 60 секунди на филма.

Факт е че всички трябваше да се препънат поне 200 пъти докато бягат из гората, работата малко приличаше на кросче из парка.

Та това за мен е един от рядко откровените филми. Като Chaos примерно. Говоря за онзи "Chaos "в който главния герой се казва така и се разправя за две девойки които не доживяват края на филма.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Frost/Nixon

30603eb5c39b66c8.jpg

Гледайте го! Не напразно имаше номинации за Оскар!

Ако този президент Никсън действително е бил такъв майстор на приказките и увъртания, евала! Само как се измъква от кофти ситуациите и въпросите! Много добро!

Big Fish / Голяма Риба (2003)

4854a143daf94c98.jpg

3167ptx.png

Много добър филм, гледайте го ..

Честно казано изчетох коментарите на торента след като гледах филма. Вероятно ако ги бях прочел първоначално нямаше да се занимавам с него. А повечето пъти съм съгласен с тях. Този не.

Имаме една майка коята май не се проявява като добра домакиня. Въпреки че, обърнете внимание в къщата е е напълно чисто. Но е адски разхвърляно. Което не е съвсем така: има намятани малко играчки и някоя друга обувка. Тук малко са се оляли декораторите biggrin.gif .

В арената много се коментира как мамчето убива собственоръчно четирима младежи самичка в гората нощем. Всъщност трима, за първият се погрижи едното му малоумно другарче без да иска. Предното изречение обяснява всичко: те са, ами типични американци, какво повече да кажа, тъпи и прости. Само че тя не минава за типична американска домакиня sad.gif . Филма носи послание за майчинския инстинкт и за вземането на живота в собствените си ръце. Това последното се развива в последните 60 секунди на филма.

Факт е че всички трябваше да се препънат поне 200 пъти докато бягат из гората, работата малко приличаше на кросче из парка.

Та това за мен е един от рядко откровените филми. Като Chaos примерно. Говоря за онзи "Chaos "в който главния герой се казва така и се разправя за две девойки които не доживяват края на филма.

Забрави да споменеш. че накрая пречука и съпруга си laugh.gif На мен лично много ми хареса фима, аз го гледах преди повече от половин година. Тя става като звяр накрая. Абе, заслужава си убиване на час и половина време

Аз гледах Късметлията с Ръсел Кроу по телевизията и ми хареса много ;) По принцип обичам подобни филми

май оттогава не съм гледала нищо...

Снощи по Нова, гледах "Герой". Бях го забравила този филм. Гледала съм го преди пет години на голям екран, когато излезе. На мен лично много ми хареса още тогава. Но незнам защо, някои го сравняваха с "Тигър и дракон", който пък въобще не ми допода.

hero01.jpg

Trade / Робство (2007)

d4de634e581a7114.jpg

3167ptx.png

Доста силен филм и изключително въздействащ, или поне за мен. Супер много мразя физически тормоз над по-слабите и още повече сексуално насилие. И най-лошото е че като се замисли човек, то филма си е филм, но точно сега, някъде може да се случва горе споменатото и ние нищо не можем да направим по въпроса ..

678daa745e2fc316.jpg

Bride Wars / Булчински войни (2009)

Заспах на него!Не ми се стори нищо интересно,нито забавно...

Все пак ще го догледам :)

Пфу, най-накрая излезе /на R5 преди 3 дни/. Абе аз не заспах на него, но никак нямаше да ме учуди ако бях. Кофти сценарий, калпави реплики, зле реализирана идея. Ан Хатауей изглежда страхотно, дори оранжева, актьорите са идеални за този тип филм, но уви - нямаше никакъв живец в развиващото се действие.

Аз нямах никакви очаквания за филма, нито съм го чакала да излезе. Тази нощ, докато бях на работа, го изгледахме с колежката :) Може би заради факта, че трябваше да се убие време, взе, че ми допадна. Не казвам, че е страхотен. Наистина на места куцаха репликите, особено тези на годениците им, а и самите им изражения бяха някак недоизкусурени. Но пък поне се смях накрая, като се нахвърлиха една връз друга biggrin.gif

7ea29f7dd9cac278.jpg

Знамение е много добър филм, ако не сте го гледали... направете го.Мен лично на няколко пъти си изкарах акъла.. не знам, сигурно щото го гледах късно вечерта biggrin.gif Доволна съм от филма :)

"Булчински войни" също ми хареса, забавен е biggrin.gif

Slumdog Millionaire / Беднякът милионер (2008)

Slumdog.Millionaire.DVDRiP.XViD-KiNGS.jpg

Интересно филмче, но не чак толкова, колкото го хвалят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.