Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Снощи гледах "My Bloody Valentine",2009г.,римейк на филма от 1981г.

Страшно брутален филм,с много убийства и кървища.Ако не харесвате такъв тип филми,може да го пропуснете спокойно. :rolleyes:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Снощи гледах "My Bloody Valentine",2009г.,римейк на филма от 1981г.

Страшно брутален филм,с много убийства и кървища.Ако не харесвате такъв тип филми,може да го пропуснете спокойно. :)

Чак пък брутален не съм съгласна.На мен филма изобщо не ми беше страшен.

Заслужава си само на 3D да се гледа,иначе не е нищо особено!

THE BUTTERFLY EFFECT 3:REVELATIONS

butterfly_effect3.jpg

Добър филм, много добър даже :) препоръчвам го на всички любители на фентъзито.

Според мен е по-добър от втория филм, макар историите да са напълно независими.

нещо в хорър стил добре направено-хълмовете имат очи 1 и 2

burn-after-reading.jpg

Колебая се ..не е филм, който препоръчвам, защото не блести нито с добър сюжет, нито с прекрасна актьорска игра(въпреки големите имена в него), но не бих го и определила като загуба на време..по-скоро става, ако няма какво друго да гледате

slumdog_millionaire.jpg

Беднякът милионер.

Не лош филм,макар и да не е кой знае какъв шедьовър... Увлекателен и интересен е...

• Автор

I can’t think straight |

b878eef1a60ad42c9d8926883cd58b93d2600e79.jpg

Ревю: "I can’t think straight" е заглавието на новия филм на писателката Shamim Sarif (The Worls Unseen), в който се разказва за две жени, произлизащи от различна среда, които се влюбват една в друга. Lisa Ray (The World Unseen) and Sheetal Sheth (The World Unseen) играят противоположности, които се привличат, като и двете актриси го правят по-много приятен начин. Тала, живееща в Лондон палестинка, се подготвя за сватбата си в Йордания, когато среща Лейла, млада британка от индийски произход. Тала е християнка и отворена към света, а Лейла – мюсюлманка и доста срамежлива. Нататък историята поема по своя път...

Понеже ми хареса (а и съм наблюдателна), забелязах, че същите актриси (Лиза Рей, Шитал Шет) и същия режисьор/сценарист (Шамим Сариф) са направили предходната година друг филм заедно. Та нямаше начин да го пропусна и следващото по ред заглавие беше:

The World Unseen |

121759.jpgThe%20World%20Unseen%20ii.JPG

Сякаш са си разменили ролите. Тук силна, волева и свободомислеща играе Шитал Шет, а героинята на Лиза Рей (семейна с три деца) бива тласкана към промяната. Препоръчвам и двата филма в комплект. Макар до голяма степен историите им да са различни (друго място и други времена), нравите са почти същите.

ПП: Вече няколко дни се чудя дали да не направя тема "С гриф [Lesbian interest]"

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Valkyrie

7619095289c7c6e1.jpg

не бях настроена за точно такъв тип филми, но въпреки това ми хареса. Дори, веднага след като ги изгледах, хванах документален филм за Валкирия по History и се оказа, че много факти са показани добре, имаш и допълнителни факти, които, разбира се, нямало как да покажат във филма, но ми доразясниха нещата и може би заради това ми допадна още повече.

Заслужава си да се види. А Том Круз влиза доста добре в ролята :)

The black Dahlia

black_dahlia_2.jpg

Никога не съм харесвала кой знае колко Джош Хартнет, не се откроява с кой знае какви актьорски умения или пък с визия. Преди две години го имахме на компа си този филм, но аз така и не го гледах. Днес изгледах наполовина документален филм за убитата актриса и това ме накара да гледам и филма.

Определено ми хареса. Джош е някак странен в тази роля, но пък Скарлет се вписва доста добре, както и Хилъри Суонк. Актьорският състав се е слял добре ;)

Но сюжетът на филма не се движи изцяло по действителния случай

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

I can’t think straight |

Ревю: "I can’t think straight" е заглавието на новия филм на писателката Shamim Sarif (The Worls Unseen), в който се разказва за две жени, произлизащи от различна среда, които се влюбват една в друга. Lisa Ray (The World Unseen) and Sheetal Sheth (The World Unseen) играят противоположности, които се привличат, като и двете актриси го правят по-много приятен начин. Тала, живееща в Лондон палестинка, се подготвя за сватбата си в Йордания, когато среща Лейла, млада британка от индийски произход. Тала е християнка и отворена към света, а Лейла – мюсюлманка и доста срамежлива. Нататък историята поема по своя път...

ПП: Вече няколко дни се чудя дали да не направя тема "С гриф [Lesbian interest]"

Определено подкрепям мнението за този филм, който също много ми харесва... Още не съм гледала другия, но ще му хвърля едно око скоро...

А за тема.. защо не, въпреки че от филмите, които съм гледала на тази тематика..не съм много очарована. Има 5 заглавия, които много ме грабват, останалите 25 са прекалено нискобюджетни, направени с непрофесионални актьори и всички от тях клонят към една тема - самоубийство. Но това е за по-старите от тях. За моя радост в последно време изчистват тази линия и се гледа по-оптимистично на този жанр филми от страна на режисура.

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Forgetting Sarah Marshall

forgetting-sarah-marshall-poster-0.jpg

Увлекателен и забавен!Много ми хареса ;)

• Автор
Определено подкрепям мнението за този филм, който също много ми харесва... Още не съм гледала другия, но ще му хвърля едно око скоро...
Алекс, ти си меломан и ще ти дам още една причина да го глледаш... и слушаш.

How%20High%20(2001).jpg

HOW HIGH

Филм на ВИСОКО ниво!

P.S.

Сега смятам да дръпна 12 Rounds, че чух, че бил здрав.

Beverly Hills Chihuahua

c1da97363eba314c7e89414f0e57b7b2f4f55b92.jpg

Много готин филм!Ако животните можеха да говорят .. biggrin.gif Препоръчам го, много е забавен .. стуваше си отделеното време!Ми аморе...Ми курасон biggrin.gif

12 Rounds / 12 рунда (2009)

7e696703d1542600.jpg

Така ...Държи в напрежение.На моменти пък и за малко да заспя,но това си беше защото бях уморена,не защото филма не е бил интересен.

Края е доста фантастичен,няма да разказвам за тези които все още не са го гледали (не искам да развалям удоволствието)

Субтитрите към филма бяха ужасни (да не кажа голяма дума но беше преведен 50% от филма),за това е хубаво да се изчака малко - за направата на нови.

Актьорската игра горе долу бива.Не може партньора ти да умира и все е едно нищо не е станало biggrin.gif

Сюжета - банален (отвлечена и спасена жена)

Все пак ако ви се гледа екшън може да се насладите!

I can't think straight

Много интересен филм!6-ца от мен! :) Много добра работа на двете актьорки, идеално си пасват! biggrin.gif

Препоръчвам го на тези, който не са го гледали!

Към пишещите в тази тема:

1. Моля, въздържайте се от публикуването на големи изображения. Такива с размери над 500х800 или над 100кБ ще бъдат трити или заменяни с по-малки. Не ни създавайте допълнително работа.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Припомних си The getaway (незнайно за мен защо го превеждат Сега и завинаги....)

Getawayposter1994.jpg

Ким Бейсингър много ми харесва като актриса, като жена...

А досега не бях обърнала внимание, че Алек Болдуин имал навремето (сега не знам дали е така) много секси дупе :idea:

Другия филм, който гледах е След края на света

p_1034.jpg

Чак си се чудя защо не съм го гледала досега...Знаех, че ще ми хареса, но не знаех, че ще е чак толкова

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Нека и аз се включа с моите последни заглавия.

Отдадох се малко на скандинавско кино тези дни със следните заглавия:

Efter brylluppet (After the wedding)

EfterBrylluppet.large.jpg

Нещо много се зарибих по Мас Микелсен, та един колега ме зарадва с два негови филма. Като заклет фен на драмата този филм доста ми допадна - интересна развръзка и актьорска игра на ниво. :)

Flammen og Citronen (Flame and Citron)

Flammen_og_Citronen-Cover.jpg

От кога си търся филм за Втората Световна, който не е правен от еврейн, не е немски, израелски или американски. Най-накрая си намерих един. Историята на Дания по времето на Втората световна е доста интересна. Този филм разказва историята на двама герои от съпротивата - много дълбоко психологически филм! Много, ама много ми хареса!

Prag (Prague)

cover_256.jpg

След три дена чакане, торента се дръпна. Филмчето е много добро - доста intense история за опита на една двойка да спаси умиращата си връзка. На фона на красивият екстериор на Прага, просто този филм нямаше как да не влезе в топ 100 на любимите ми филми ;)

Освен тези филмчета си припомних oще и няколко любими мои класики като: Lord of War, Burn after reading, The usual suspects, Dancer in the dark, Element of crime, изгледах последният епизод от 5-тият сезон на House M.D и 15-ти епизод от Family guy ;)

Next.jpg

Next,2007г.

Много ми хареса филма,макар че е с малко фантастични елементи.Препоръчвам го на хора,които искат да гледат интересен и приключенски филм с Никълъс Кейдж,Джулиан Мур и Джесика Бийл. :wors:

frankenstein

Mary%20frankenstein-01.jpg

Направо си се учудвам защо не съм го гледала досега...Много ми допадна и ми хареса как свърши, но това ме кара да се чудя дали да гледам втората част. Ако я изгледам, това ще ми опорочи спомена от финала на първата, а и не винаги продълженията са сполучливи....

Last of the mohicans

last_of_the_mohicans_ver2.jpg

Голямо убеждаване падна, докато се навия да го гледам този филм biggrin.gif Не очаквах нищо, но не бях и много настроена за приключения, войни и т.н. Като че ли краят ме накара да го харесам, но като цяло не бих казала, че съм очарована...

С него обаче приключи филмовият ми маратон и кой знае кога ще гледам пак...

Crossing Over.хубав филм за нелегалната емиграция у Америка.само не можах да разбера къде беше Шон Пен?навсякъде в описаниета на филма фигурира,но на постера му нема името.някой си го е прибавил съзнателно biggrin.gif

Редактирано от fcw73 (преглед на промените)

Crossing Over.хубав филм за нелегалната емиграция у Америка.само не можах да разбера къде беше Шон Пен?навсякъде в описаниета на филма фигурира,но на постера му нема името.някой си го е прибавил съзнателно biggrin.gif

Отказал се е в даден период на филма.

Looks like Sean Penn has asked to be removed from the film because of the inaccurate way Iranians were portrayed

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Last of the mohicans

Голямо убеждаване падна, докато се навия да го гледам този филм biggrin.gif Не очаквах нищо, но не бях и много настроена за приключения, войни и т.н. Като че ли краят ме накара да го харесам, но като цяло не бих казала, че съм очарована...

Който те е убеждавал явно няма вкус - точно като мен. Аз нали съм един "индианец" :) , от филми не разбирам, та си ги избирам да са с хубави актриси. Така, ако филма не ми хареса, поне няма да съм гледал напразно... biggrin.gif

Но стига съм спамил в темата, а да премина по същество:

Nothing But The Truth

nothingbutthetruth.jpg

Какво да ви кажа - филмът много ми хареса, остава в личната ми колекция (това е заради Кейт Бекинсейл, да не се излъжете да го гледате пък вие :lol6: ) :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.