Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

3e4ae030c3b036a4.jpg3a5f4724e67f7fa8.jpg

Гръм (2008) - biggrin.gif Не съжалявам никак че го гледах.Много хубава анимацийка,действа доста успокояващо.

Prison Break - Бях се отказала да го гледам,но щом разбрах че свърши най-накрая реших да си догледам пропуснатите серии.

От 18 до 22 епизод.Сериал който може би винаги ще помня :cheers:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

56a0c0e4fecf91e0.jpg

Другият филм който гледах на скоро беше He's Just Not That Into You / Той не си пада по теб (2009).

Гледах го главно заради актворския състав,а именно Дженифър Анистън, Дженифър Конъли, Дрю Баримор, Скарлет Йохансон, Джъстин Лонг.Общо взето се разказва за взаимотношенията между мъжа и жената.

Филма е спокоен,на моменти даже случен.Става за убиване на време!

Аз подкарах тези дни една серия романтични филми. Този беше сред тях и ще се съглася с Ивета, че става за убиване на времето и нищо повече.

После изгледах ПОЗАБРЕМЕНЯЛА

http://i70.photobucket.com/albums/i120/ger..._up__POSTER.jpg

Отново не е кой знае какво, но има интересни моменти, засягат се някои проблеми в отношенията на семейните, което е интересно.

Гледах и БУЛЧИНСКИ ВОЙНИ / BRIDE WARS

bride-wars-poster.jpg

По принцип Кейт Хъдсън ми беше доста симпатична мацка, спомняйки си я най-вече в Как да разкараш гаджето за 10 дни, но тук никак не ми беше хубава. Същото важи и за Ан Хатауей - в Дневниците на принцесата е по-сладка, тук ми изглеждаше твърде грозновата и с голяма уста biggrin.gif А филмчето не е кой знае какво.

Последно изгледах OVER HER DEAD BODY

Същото важи за този филм. Става за убиване на времето. Може би не трябва да очкавам кой знае какво от такъв жанр филми, ама все пак си спомням разни филмчета, които и до днес са ми оставили хубави спомени.

Finding Neverland

finding-neverland.jpg

Напоследък съм много приятно изненадана от Кейт Уинслет :top secret: Става все по-добра актриса, а Джони Деп си е ясен :tease:

През първите 10-15 мин се чудех дали да спра филма, но се радвам, че не го направих. Оказа се много хубав, докосващ, вълнуващ...макар че свърши малко тъжно...Ако искате бягство за час и половина, не му мислете ;)

Вчера гледах 'Ангели и Демони' и ми хареса. Постоянно има напрежение и особено както не съм чел книгата - до последно не знаех какво ще се случи :)

мда - добър сценарий, въпреки, че темата почна вече да се преекспонирва.

И аз ги четах онези суперлативи, но НЯМА да тегля и гледам TS, като същото се отнася и за Knowing.

За последен път правя тази грешка - така гледах и "Шифъра" - и двата филма за хубави, но стават за гледане по един път - и ако ги гледаш така...... :angry:

Яд ме е на тази тема -тя ме накара да направя тази грешка.

Яд ме е и на себе си, че не те послушах сутринта....

Приятен завършек на сериалчето и с доста комични ситуации:

Явно си личи, че не съм фенка на сериала..Филмът ми беше скучен, дори мисля, че заспивах от време на време, което по моя крититерий значи, че е нямало даже малко интересни неща.

Явно си личи, че не съм фенка на сериала..Филмът ми беше скучен, дори мисля, че заспивах от време на време, което по моя крититерий значи, че е нямало даже малко интересни неща.

На мен пък Ангели и Демони ми се сториха пълна боза,така че никое мнение не се приема за чиста монета :)

Няма да се повтарям..но и на мен мнооооого ми хареса филма :)
На мен пък Ангели и Демони ми се сториха пълна боза,така че никое мнение не се приема за чиста монета :)

Разбира се, че мнението за филми и музика не се приема за чиста монета.. Би било глупаво от наша страна ;) То изразява личното и говори само за човека и неговите предпочитания...

И за да не говоря само празни приказки... Другият филм, който гледах и наистина съм очарована е:

The World Unseen - благодаря на yvsot за резюмето за него. Определено ми хареса и затвърждава мнението ми, че има доста добри актьори по света :)

"300"-Много ми хареса и не мога да си простя, че по една или друга причина не го гледах до днес.Какъв пропуск!

Един от последните филми които гледах е The Pursuit of Happyness / Преследване на Щастието

picture.jpg

Много смислен и качествен филм един от малкото - който си заслужава да се види!!!!! :)

Редактирано от kmaeshki (преглед на промените)

Revolutionary road/ Пътят на промените

revolutionary-road-movie-poster.jpg

Един филм за живота и ирониите в него. Малко е тежък, но определено ми хареса!

Лео не мога да го възприема насериозно като актьор- някак ми е дечко, но може и да се повторя- Кейт Уинслет определено ми се издигна в очите ;)

Gran Torino / Гран Торино (2008)

gran-torino-movie.png

Актьорът и режисьор Клинт Ийстууд отново е сътворил шедьовър. :speak:

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Little children/ Малки деца

2vrucg5.jpg

В интерес на истината заглавието можеше да е друго, но без да задълбавам, ще кажа само, че филмът си заслужава 2-та часа :rolleyes:

Lars and the Real Girl (2007) - един много трогателен филм от независимото кино. Райън Гослинг е безкрайно омайващ в ролята си, както и другите второстепенни актьори. Въпреки, че самата история е не много реалистична, все пак си струва да се види един, два, три и повече пъти. Просто е безкрайно приятен и прочувствен.

lars-and-the-real-girl.jpg

• Автор

The Great Buck Howard

431160~The-Great-Buck-Howard-Posters.jpg

Комси-комса, но по-скоро комса.

Confessions of a Shopaholic

confessions.jpg

Забавно, непретенциозно, неангажиращо, леко филмче :cheers: Изгледахме го днес, докато си чакахме резултатите от изпита и може и заради това да ми е харесал biggrin.gif

The Merchant of Venice - "Венецианският търговец" - imdb.com

The%20Merchant%20of%20Venice.jpg

Най-накрая го изгледах този филм!

От кога се каних, все стигах до някъде и се налагаше да го оставя за друг път.

Мнението ми е: филмът си заслужава гледането, определено! Ако не за друго, то заради невероятната игра на Ал Пачино и Джереми Айрънс.

Не съм чела едноименната творба на Шекспир, затова не мога да направя сравнение между двете неща, но доста добър филм се е получил.

305ad61b72e108ce.jpg156eddfd6a73aa13.jpg

Maria Full of Grace / Мария изпълнена с благодат (2004)

Много ми хареса.Филма е номиниран за оскар,спечелил 30 награди и номиниран за още 22.Това определено говори,че филма си заслужава.Който не го е гледал нека го направи.

Friday the 13th / Петък 13-ти (2009)

И от този филм не съм разочарована.Отдавна не бях гледала ужаси - принципно са ми банални...

Но съм доволна,свършва доста интересно :rolleyes:

Аз реших да подхвана филми, които са много известни и които не съм гледала досега /а те са много/.

Започнах с FLASHDANCE

6300214184011.jpg

Почти никак не ми хареса този филм и ако не беше хубавата музика, дори щеше да ме е яд, че съм го гледала.

После гледах The House of the Spirits

TheHouseOfTheSpirits1993.jpg

Е това пък беше страшно хубав филм за мен. Досега често съм попадала на ....обложката му и все си го представях различен филм от това, което беше всъщност. Мислех, че ще има призраци, мрачна къща, скърцащи врати и пр. ...то реално какво да си представя човек като види заглавието....?! Но пък винаги досега съм чувала, че е много хубав филм и днес, без да прочета за какво иде реч в него, го изгледах на един дъх. Зарязах си детето да се забавлява само, но го изгледах, а беше доста дълъг...както и да е. Много хубав филм. Всичко в него беше емоциално, истинско, изпипано...дори артистите, играещи героите като малки, приличаха на големите biggrin.gif

Сега гледам Животът е прекрасен на Бенини. Отзиви после.

LifeIsBeautiful1997.jpg

Изгледах го...Невероятен филм. Една буца ми е заседнала в гърлото.....Смело мога да кажа, че този филм се нарежда сред най-любимите ми филми.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Confessions of a Shopaholic

confessions.jpg

Забавно, непретенциозно, неангажиращо, леко филмче :) Изгледахме го днес, докато си чакахме резултатите от изпита и може и заради това да ми е харесал biggrin.gif

Ей този и аз го изгледах днес. Любовта ми към такива филми граничи с мазохизма. Простотийка, ама аз ги обичам.

После продължих с Non Ti Muovere / Не си отивай (2004)

Nontimuovere2004.jpg

Хубав е определено, но на мен ми беше толкова мрачен, потискащ и тъжен, е предпочитам да не го бях гледала, не мисля, че щях да загубя.

П.п. Да разбирам ли, че Пенелопе Крус има пластични операции?

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Love N`Dancing

poster.jpg

Хубава музика, хубави танци и нищо ново под слънцето. Все пак ми хареса.

След като прочетох тези дни романа на Нора Робъртс - Стъпки от огън, който значително ми допадна, реших да хвърля едно око и на филма, направен по него Blue Smoke

Blue_Smoke_2007.jpg

Много посредствено направен филм, нямам думи....май няма нищо, което да ми хареса в него. И не става въпрос за разминавания с романа, а просто си е посредствен филм.

Сега отивам да търся нещо за гледане след като заспи детето.

Eagle Eye / Орлово око (2008)

9b55b4e78c49f31e.jpg

През цялото време държи в напрежение.Добър екшън :zipper:

Определено си заслужава.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.