Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Старгейт Атлантис всички епизоди от сериала.5 сезона са и петте са много добри.Сега чакам Старгейт Юнивърс.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Any Given Dunday

Any-Given-Sunday-Movie-Poster-C10053279.jpeg

Много ми хареса. Особено речта на Ал Пачино, която Диема използваха, като реклама за Премиършип. Чудя се що не съм го гледал до сега.

Not Another Teen Movie / Един не-тъп американски филм (2001)

555555.jpg

Забавно е филмчето (малко не е за деца)

Spring Breakdown

Spring-Breakdown.jpg

Не мога да кажа, че си струва..просто става за развлечение на фона на малкото хубави филми в последно време...

Resident.Evil.2002.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR.jpgResident.Evil.Apocalypse.2004.720p.BluRay.x264-ESiR.jpgResident.Evil.Extinction.2007.720p.BluRay.x264-ESiR.jpg

RESIDENT EVIL (на кратко - 1, 2 и 3)

Не са толкова гадни колкото мислех, и все пак са доста добри филми. Аз сега се зарибих и чакам следващия - Resident Evil: Afterlife

Spoorloos 1998 - не знам какво да напиша за този филм. Брутален край, перфектно представяне на психопата, някак тъжна история със развръзка, която не ти се иска да е такава. Много добър филм, вероятно е да предизвика противоречиви емоции.

sjff_01_img0466.jpg

The Pursuit of Happyness / Преследване на щастието (2006)

the-pursuit-of-happyness.jpg

Колко силни са мечтите, желанието да живеем и стремежът към обикновените неща.

Трогателен, на моменти даже и болезнен. sad.gif

Само пропуснах да кажа, че филмът е много добър.

Duma

duma.jpg

Една история за приятелството между едно момче и един гепард :P В началото мислех, че ще ми е скучен, но сгреших. Много ми хареса!

Flirting with 40

blog1Dec42008.jpg

Това е филм, за чийто край всеки се досеща почти от началото. Предсказуем е. Но за сметка на това е разтоварващ, забавен, неангажиращ. Обичам да гледам подобни филми от време на време ;)

Сrossing over

crossing-over-poster.jpg

А този определено си заслужава гледането. Мен ме трогна, и то много! Дори бих казала, че се нареди сред любимите ми.

Just Friends

just-friends-poster-0.jpg

Много забавен и приятен!Снощи го гледах и ми направи впечатление, че колкото и да ми се спеше го изглеедах докрая с голям интерес biggrin.gif ... което е много трудно за мен по това време на ноща(00:30 biggrin.gif )... biggrin.gifbiggrin.gif Страхотен е ... Заслужава си! (:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Goodbye Lenin (2003) - един малък шедьовър. Прекрасен и остроумен диалог с много изчистен и приятен хумор, прекрасни изпълнения от всеки артист. Това да пресъздадеш цяла една епоха във филм трябва да е много трудна задача, но тук се е получило изключително - майката, която вярва в социализма и всичко в живота й е идеология и перфекционизъм, младите, които се поддават на инвазията на новия свят и които стоят срещу "западния вятър на промяната, който отвява източните пари на майка им". И същевременно толкова много любов, която трябва да бъде съхранена по стария начин в онзи 70 кв панелен апартамент, в който те са намирали топлина и спокойствие. Такъв филм се помни дълго и няма начин да не бъде заобичан. И разбира се, прекрасната чувствена музика на Yann Tiersen!

good_bye_lenin.jpg

1_IceAge3_BG.jpg

Много добър... както предишните 2 :)

Няма такъв смях. По едно време даже мислех, че е по-смешен и от предните две, но, като се сетя, и трите серийки са си много хубави. Определено трябва да се гледа!

17 again(2009)

17again_resized_W406_H600_1.jpg

Не е кой знае колко интересен ... ама става за губене на време..

The Pursuit of Happyness / Преследване на щастието (2006)

the-pursuit-of-happyness.jpg

Колко силни са мечтите, желанието да живеем и стремежът към обикновените неща.

Трогателен, на моменти даже и болезнен. sad.gif

Само пропуснах да кажа, че филмът е много добър.

Любимият ми филм... За мен няма по-добра драма от този. Иначе напоследък като че ли съм минал на по-затъпели филми и ето един точно в тази категория :

Lesbian Vampire Killers / Лесбийки вампири (2009)

p_48119.jpg

По мое виждане трябва да се превежда "Убийци на лесбийски вампири". За самият филм - уникално прост, та чак ми хареса. biggrin.gif

Има едно такова странно чувство за хумор, което се долавя само ако си много на кеф или си обърнал 3-4 бири...

summer%20spring.jpg

Spring, summer, fall, winter...and spring

Прекрасен филм...

The Boy In The Striped Pyjamas / Момчето с раираната пижама

http://img.######/bitbucket/bbboypyjama.JPG

Резюме : Младият Бруно живве заможен живот в Германия, заедно с майка си, сестра си и командира-баща му.Семейството се премества в околноста, където на бащата е възложена задача да реквизира хора от затворнически лагер. Малко по-късно, Бруно се сприятелява с момчe в раирана пижама на име Шмуел, който живее зад електрическа ограда. Бруно скоро разбира, че не му е разрешено да бъде приятел с Шмуел, защото той е еврейн.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Public Enemies - Обществени врагове

public-enemies-poster.jpg

Гледайте го! Ако не за друго, поне заради невероятната игра на Крисчън Бейл.

Джони Деп ми е любимец, затова няма да го коментирам - няма да съм обективна! :)

• Автор
Public Enemies - Обществени врагове

Гледайте го! Ако не за друго, поне заради невероятната игра на Крисчън Бейл.

Джони Деп ми е любимец, затова няма да го коментирам - няма да съм обективна! :)

83006774.jpg

С удоволствие бих го гледала и то най-вече заради лицето в най-дясно, но ще пропусна TS и определено ще изчакам DVDRip.

83006774.jpg

С удоволствие бих го гледала и то най-вече заради лицето в най-дясно, но ще пропусна TS и определено ще изчакам DVDRip.

ТЯ също е много добра, да, пропуснах да отбележа - особено едни очи има - мале, мале... biggrin.gif

Аз го гледах на кино, препоръчвам и на теб така да направиш. С филми от подобно естество и клас, не бива да се правят компромиси :huh:

The Mist

the_mist_poster.jpg

Охххх мразя такива филми, скапва ми се настроението sad.gif !!!!Сюжета е много добър, а края е отвратителен!Който обича филми без happy end да го гледа ..

Редактирано от yvsot
[1280x1024]? По-голям постер нямаше ли! (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.