Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Arizona dreams

Arizona-dream.jpg

Доста шантъв филм. Аз лично нищо неразбрах biggrin.gif

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Реших да върна лентите назад във времето, започнах да гледам този и разбира се, не го изгледах до край:

man_on_the_moon.jpg

Ума ми не побира как Милош Форман е направил тоя тъпизъм :P

Center Stage 2: Turn it up

Center-Stage-turn-it-up.jpg

Много ми хареса. И музиката, и танците. Проблемът е че много наподобява Step up и oще един филм, който не помня как се казваше.... Иначе много ме кефеше края... :offtopic_s:

Center Stage 2: Turn it up

Много ми хареса. И музиката, и танците. Проблемът е че много наподобява Step up и oще един филм, който не помня как се казваше.... Иначе много ме кефеше края... :offtopic_s:

И на мен ми хареса. А няма как да не наподобява другите подобни филми. Всички те се въртят около танците. Историите на героите са единственото, което може да се каже, че ги различава. Иначе са си удоволствие за окото да ги гледаш :wub:

Hellboy 1 и 2.

Вече съм доста дърто момче и го гледах заради сина ми, обаче изненадващо много ми хареса. Добри ефекти, непретенциозна история, някой и друг лаф, като краен резултат доста приятно. Чакам 3.

post-95201-1249804518_thumb.jpg

Banlieue 13 Ultimatum

B13%20new%20trailer.jpg

Французите отново доказват, че разбират от кино! :wors:

Снощи и аз го гледах , много добро филмче , по нищо не отстъпва на 1-ва част ;)

Последното, което гледах бе 6-тата серия на "SAW". Препоръчвам го на почитателите на хорор филмите. Добре е да започнете с първата серия, просто за да се запознаете с основния замисъл. "Какво е готов да пожертва човек, за да спаси живота си ?"

The pursuit of happyness

vallen_pursuit_of_happyness.jpg

Доказатеклство за това, че всичко е възможно и за всичко си има начин, стига човек да има желание и да бъде със силна воля!Евала ... Страхотен филм..!!!

Редактирано от yvsot
Постер [1024 x 768] заменен с по-малък. (преглед на промените)

Au Revoir Les Enfants 1987 - филм на Луи Мал. Самият той е преживял такава случка в детството си по време на Втората световна. Имаме пансион в окупирана Франция където възпитателите са свещеници. Имаме богати момченца и няколко укрити еврейчета. Заражда се приятелство. Красиво, дълбоко, невинно. Всеки знае каква е еврейската съдба...Струва си този филм, много си струва! biggrin.gif

au_revoir_les_enfants.jpg

Редактирано от Bardot (преглед на промените)

Queen of the damned

26871-b-queen-of-the-damned.jpg

Филма е някак си .. не знам как да се изразя, направен е доста компрометиращо .. biggrin.gif Музиката е доста еротична biggrin.gif Ама сюжета е страхотен, как съм го пропуснала!Препоръчвам!

yosam ще следя постовете ти тука ! biggrin.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Ледена епоха 3

0000050260-article.jpg

По стара традиция ми хареса, леко, приятно разтоварващо... :)

You got served(2004)

thoughts-you%20got%20served%204.jpg

Най-сетне го изгледах докрай. Хареса ми като цяло. Стана ми кофти за мъника... ;[ Само че очаквах повече. Друг е въпросът, че главните актьори бяха грозни biggrin.gif

Queen of the damned

Филма е някак си .. не знам как да се изразя, направен е доста компрометиращо .. biggrin.gif Музиката е доста еротична biggrin.gif Ама сюжета е страхотен, как съм го пропуснала!Препоръчвам!

yosam ще следя постовете ти тука ! biggrin.gif

Еротична? ohmy.gif Не смятам че е еротична... просто е... метъл biggrin.gif

Само така :)laugh.gif

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Brüno (2009) - Бруно - imdb.com

bruno-movie-poster.jpg

Последният филм, който гледах... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

За първи път се чудя какво да пиша за някой филм...

Ами... Филмът е:

1. Шантав.

2. Без задръжки.

3. По своему добър (каквото и да означава в случая добър!)

4. Не е за моралисти, не е за "добрите момиченца", не е и за "малки момченца"... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Абе не знам какво да кажа! Най-добре го гледайте или поне се опитайте да го гледате... Ще разберете още след 10-тата минута дали ще продължавате или просто този филм е "толкооова непристоен"! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Без това е 83 мин.

fa93.jpg

Много обичам да гледам филми с подводници...(е, после съм леко разчувствана, но както и да е) laugh.gif

Норбит

pos6508.gif

Спокойно се пуснете по пързалката :ph34r: иии гледайте тоя филм, горещо го препоръчвам, няма такъв смях biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Lady and the tramp

Lady_And_The_Tramp-front.jpg

Прекрасна анимация, кученцето Lady е многоо сладко biggrin.gif

Пак съм аз .. biggrin.gif

Eurotrip

eurotrip.jpg

Забавно филмче, точно такива филми ми допадат!Обичам пътешествията biggrin.gif

Аз гледах отново Ледена епоха 1 и 3

ice_age3.jpg

Е няма по-забавна анимация :rolleyes:

Ice Age 3

ice-age-3-poster.jpg

Току що го изледах, много ме развесели .. Страхотно филмче!Традицията си продължава. Ледените епохи са Number 1! :wors: :wors: :wors::)

"С ножица в ръка"/"Running with scissors"

3-runningwithscissorsposter.jpg

Доста интересен филм. Не съм киноманка и много рядко гледам филми, но такива като този се запечатват в мен. Сякаш в него е вложена мисъл, подплатена с добра актьорска игра.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.