Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

spread2009.jpg

Spread (2009) Страхотен филм! :popcorn2::P

Редактирано от yvsot
Добавено име на филм. (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 163k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

district-9-poster.jpg

District 9 I like it! Скаридките са много симпатични, с очи на кученцааааааааааа хахаха Искам 2-ра част ^^

Редактирано от yvsot
Добавено име на филм. (преглед на промените)

Shinjuku Incident

Shinjuku_Incident_DVD_COVER.jpg

Определено ми хареса. Джеки Чан играе в малко нетипична за него роля.

Blood and Bone - улични боеве... Става..

Ip Man - филм за бойното изкуство Винг Чун, не блести с актьорска игра и режисьорски гений, но е изключително приятен и лек за гледане.

Преди малко си довърших Taken. И той не блести с актьорска игра, ако човек се позамисли си има и бъгове, но според мен, е полезно да се изгледа, най-вече от младите момичета. Филмът е екшън като жанр, но не е от леките и безсмислените. Определено афектира.

The Kingdom - показателен филм какво представляват терористите. Добър екшън с много кръв и убийства (+18?).

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Date Movie / Романтичен филм (2006)

date_movigdre.jpg

Много як филм-пълен е с простотии-нещо подобно на `страшен филм`-мноо ме кефят такифа филми! Много е забавен препоръчвам го на всички!

efektyt-na-peperudata-2.jpg

Мислех, че съм го гледала (знам, че има 1 и 2 ), но това беше ново филмче за мен! Определено много ми хареса, хубав трилър с малко фантастичен елемент!

не точно напоследък, но преди известно време гледах новата версия (2000 г.) на рок операта Jesus Christ. Супер е, в сравнение с нея оригиналът изглежда нескопосан. Много ви го препоръчвам. Иначе напоследък не съм попадала на нов филм, който да ми хареса.

Zen.jpgПостер [650 х 916] - 327кБ

"Дзен" - филм за един от най-известните дзен учители Доген. Не ми хареса особено, според мен не е направен по най-добрия начин...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

The proposal

2rz451x.jpg

Намерих си нещо романтично, забавно и неангажиращо- точно това, което исках да гледам :whist: Определено в началото още разбрах как ще свърши (все пак не един подобен филм сме изгледали), но определено начинът на развой на действието беше добър и имаше доста комични ситуации. Хареса ми!

The proposal

http://i42.tinypic.com/2rz451x.jpg

Намерих си нещо романтично, забавно и неангажиращо- точно това, което исках да гледам :blink: Определено в началото още разбрах как ще свърши (все пак не един подобен филм сме изгледали), но определено начинът на развой на действието беше добър и имаше доста комични ситуации. Хареса ми!

+1.

Скоро не бях гледала такава свежа комедия.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Поради зачестилите редакции се налага да припомня.

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Към пишещите в тази тема:

1. Моля, въздържайте се от публикуването на големи изображения. Такива с размери над 500х800 или над 100кБ ще бъдат трити или заменяни с по-малки. Не ни създавайте допълнително работа.

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

3. Моля, когато цитирате нечие мнение преценявайте дали наистина е необходимо да се публикува с картинките приложени към него. Ако са големи, по възможност махайте img таговете.

Transformers. The revenge of the fallen

transformer-2-revenge-of-fallen-tickets-out2.jpg

Доживях най-сетне да го гледам :speak: Колегите ми бяха казали, чее по-добър от първата част. С такава нагласа и седнах пред телевизора, ама като че ли не ми хареса чак толкова. Допадна ми, защото си падам по подобни филмчета, а и трансформърчетата са ми много сладки, но май първата част си ми остава фаворит :wors:

Пак си пуснах да изгледам Corpse Bride. Романтичен анимационен филм, с режисьор Tim Burton. Леко сълзлив, леко хумористичен, кратък (~час и 15), заслужава си да се изгледа.

Пак си пуснах да изгледам Corpse Bride. Романтичен анимационен филм, с режисьор Tim Burton. Леко сълзлив, леко хумористичен, кратък (~час и 15), заслужава си да се изгледа.

както и новото му творение (на Тим-чо): 9

а иначе тия дни ако не броим House, M.D. гледах за пореден път: http://www.imdb.com/title/tt0062622/

и съм стигнал до средата на продължението (нещо не е като първия филлм): http://www.imdb.com/title/tt0086837/

По препоръка на Вeli99 гледах

Killing me softly

tumblr_koij11v6gK1qzmttmo1_400.jpg

Освен романтика или по-точно изпепеляваща страст има и доза трилър. Не бих казала, че е изключителен, но определелно ми хареса. А Джоузеф е неустоим в тази си роля :whist:

Наваксвах с ужаси и фантастика през годините, но от този не съм впечатлена:

The_Cell_2_DVD_COVER.jpg

• Автор

Personal Effects (2009)

hsmiw7.jpg

Филм за хората от които се нуждаете в "чакалнята".

Гледайте го! Не го пропускайте!

e66e289ad5b9bd2623840541ad5443cf7df4f77e10yo3dc.jpg

Готин е филма. Заслужава си да се гледа.

C.I.Joe: Rise of Cobra - ей, скоро не бях гледала толкова "технологичен филм". Направо, не знаеш кой с кого се бие, кой паднал, кой се спасил...Та, ако го пропуснете, няма да съжалявате :speak:

• Автор

C.I.Joe: Rise of Cobra - ей, скоро не бях гледала толкова "технологичен филм". Направо, не знаеш кой с кого се бие, кой паднал, кой се спасил...Та, ако го пропуснете, няма да съжалявате :sobbing:

Алтернативата ми бе Трансформърс 2, та затова днес зяпах същото като теб Алекс. Сякаш бе вчера когато посах, че ще правят филм по книгата. Наистина, много екшън има - много нещо, дори прекалено. Фантастика е, хумора ми допадна, някои от ефектите също, актьорите са симпатични, но като цяло филма го оценявам като слаб.

gi_joe.jpg

но като цяло филма го оценявам като слаб.

Дам... слаб е.. за актьорите съм съгласна. Но за бюджета, който са вложили, можеха да направят доста по-нормални сцени.

А Трансформърс - първата част беше по-хубава. Тази ме отегчи по едно време. Мохежа да наблегнат малко повечко на роботчетата, не толкова на самите сцени, в които се гърмят, но толкова бързо, че пак се чудиш кой е от добрите и кой от лошите....

The Proposal - хареса ми...Можеше още комедия да вкарат, но пък и така е добре. Отпускащ..

Пурпурните реки 2: Ангели на Апокалипсиса

отличен adventure                

6f03d447442ffc31.jpg

но като цяло филма го оценявам като слаб.

И на мен не ми хареса,даже заспах няколко пъти :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.