Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

f69a74beaa918b4041028b665446a612_120x90.jpg

Хю Лори като Д-р Хлебарко беше брутален

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Salsa/Салса (2000)

9gcxhd.jpg

Много хубаво музикално филмче! Препоръчвам го на всички!

Stuck in the Suburbs

Stuck_in_the_Suburbs.jpg

Малко в повече ми дойде пищенето "Обичам те, рок звездаааааааааа!!!", песните бяха тъпи, момчето лигаво... ама все пак това е "Дисни". Става все пак. Идеята е добра, но не-добре реализирана.

The Tournament

The%20Tournament.jpg

Ммм хареса ми! Доста червена боя са използвали, де... Много добре е направено, идеята ми хареса, героите също. През цялото време си в напрежение, но не напрежение като това да си нагризеш ноктите, ами приятно напрежение. Чудиш се как ще свърши и обикновено не познаваш. Дори и съвсем в края имаш очаквания, които остават грешни. Трябва да се гледа, определено. Няма да се хареса на всеки, но все пак трябва да се гледа. О, да... и не е за хора със слаби сърца, определено.

Последно допреди малко гледах документалния филм Occupation 101 ... ( от замунда )

dvd_occupation_101.jpg

Трагедия... тъга... и ярост.... 

Съдбата на невинните... но обвинявани за всички проблеми в Близкия изток  палестинци ... 

Sliding doors

sliding_doors.jpg

Бях сигурна, че съм го гледала, и исках да си го припомня, но се оказа, че съм си останала само с желанието за гледане :) Хареса ми определено, нещо по-различно е, показва как би се развил живота на мацката, ако хване и ако не метрото. А и Гуинет е много хубава тук :)

"Малки разговори" с Йоана Буковска, Ивайло Христов, Ицках Финци, Валентин Танев и др. Хареса ми.

"9" е филма

new9poster.jpg

Сюжета бе интересен, въпреки че идеята нещо не я схванах, иначе катo цяло анимацията е приятна за гледане.

imdb - http://www.imdb.com/title/tt0472033/

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Four Christmases

Four+Christmases.jpg

The Rebound

the_rebound.jpg

Забелязвате ли напоследък колко такива романтични комедии излязоха? Кат някои от тях се харесваха и на мъжете, а не само на жените :) И тези двете ми допаднаха. За първия малко ми беше станно в началото, че действието се развива по Коледа, понеже все още е рано. Той ни показва развитието на една връзка, която няма за цел, както всички останали, хепи енд с брак и деца :) А във втория отново виждаме връзка с голяма разлика в годините. Не е нова тема, незачеквана досеа, но аз установих, че Катрин Зита ми е липсвала

Хълмовете имат очи (2006)

hills_have_eyes.jpg

Хареса ми филма! Не беше много страшен! Смятам да гледам и втората част на филма!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

The Craft (1996) - imdb.com

craft.jpg

Гледаше ми се нещо откачено, нещо нереално...

Спрях се на това в резултат на някаква търсачка, която ми го изкара като резултат за фентъзи, трилър и ужас.

Ами какво да кажа за филма?!

Гледах го в 03.00 през нощта, поне, за да ме стресне.

Ама явно реалният живот доста повече ме стряска, та на моменти образите на героите ми бяха адски смешни...

Вещици, магии тем подобни истории...

Става за убиване на време, ама, ако ви се гледа нещо стойностно - НЕ!

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

' date='10 ноември 2009 - 20:21 ' timestamp='1257877288' post='1554960']

The Craft (1996) - imdb.com

craft.jpg

Гледаше ми се нещо откачено, нещо нереално...

Спрях се на това в резултат на някаква търсачка, която ми го изкара като резултат за фентъзи, трилър и ужас.

Ами какво да кажа за филма?!

Гледах го в 03.00 през нощта, поне да ме стресне

"Вещи в занаята" е класика в жанра. Навремето като го гледахме с едни мои приятелки и след тва копирахме всичко, което правеха-с виното, кръвта, желанията и т.н.Бяхме се събрали една нощ на стадиона в града ни и всяка си имаше желание, носехме си и снимки ...голям майтап беше.

biggrin.gif

За тях не знам ама моето желание се сбъдна...та много си го обичам филмчето

Грозната истина гледах! Много хубаво филмче комедийка и романтичен! :cool:

Благодарение на algor се насладих на един шедьовър на документалното кино.

Gonzo: The life and work of Dr. Hunter Thompson

gonzo_galleryposter.jpg

Tомпсън за мен олицетворяваше това, което днешната журналистика трябва да бъде - вулгарна, саркастична, нецензурирана и истинска. За политика не се говори с терминологичен речник.

Един невероятен филм за една уникална и неповторима личност. Хънтър ще си остане в историята, като единственият репортер, с необходимите качества, за да отрази цялата мизерия покрай администрацията на Никсън. Освен това, вкара нова дума в речника - гонзо.

Жалко, че след като Буш спечели 2004, Томпсън си тегли крушума. Днес щеше да бъде ценен кадър...

Да почива в мир, а на който му се гледа качествен документален филм, в който Джони Деп играе ролята на разказвач...това е филма!

mary-and-max-poster-0.jpg

Анимацията която гледах преди малко, затвърди мнението ми че днес се правят анимационните филми на нивото на игралните, че даже и по-добри от тях...

Филма наистина е хубав и става за всички възрасти - бих го сравнил с "малкия принц" дори.

Mary and Max - http://www.imdb.com/title/tt0978762/

pushvser21he0.jpg

PUSH

В този фантастичен трилър група млади американци, които имат телекинетични и ясновидски способности се крият от тайна агенция на американското правителство.

Мъжете трябва да обединят различните си умения в една последна задача, която ще им позволи да напуснат нелегалната организация завинаги.

За любителите на фантастиката,ефектите и хубавите мъже

:whist: Има един такъв във филма,но е напълно достатъчно - Крис Евънс :whist:цък

Официален сайт -

official site

Редактирано от tomb raider (преглед на промените)

2012 - imdb.com

tumblr_krrdcqdzPt1qzwgx5o1_400.jpg

Гледах го в 00,30 на 13 петък - премиерата във Варна и на 3-ти ред (за първи път в живота си гледам филм на кино на 3-ти ред).

Истерия голяма се падна около този филм... Забележете - премиерата е след полунощ, филмът е 2 часа и 40 минути и през седмицата - 2 зали предвидени, 3-та допълнителна пусната и в тази трета зала, в която бяхме ние имаше допълнителни, внесени от вънка столове...

Много голям наплив имаше... Само дето на два пъти съм се унесла (мн ми се спеше - то до 3,30 сутринта да стоиш пред големия екран, при условие, че цял ден си бил на работа...).

Днес едвам го изкарах работния ден - не знам колко кафета и черни чайове изпих само и само да не заспя и сега се чувствам адски изморена!

За филма какво мога да кажа - ами хареса ми, напомняше ми "Следутрешния ден" на моменти... Има хепи енд, което не ми допадна... Мотивът за Ноевия ковчег, фатализъм, мъже-герои и бащи едновременно, руснаци-милиардери... Някакси очаквах повече като чели, но въпреки това филмът си заслужава гледането...

И аз гледах за последно 2012.

Какво да кажа,филма задължително трябва да се гледа - препоръчително на кино.Ефектите са супер.Във филма има от всичко по малко.На момент даже се разплаках.Общо взето гледайте го няма да съжалявате.

pa9ts.jpg

С две думи - хареса ми. Обще взето темата за отмъщението преплетена тук там с любовта. The Blade - http://www.imdb.com/title/tt0112800/

Редактирано от Enei (преглед на промените)

rsz_poster_2012.jpg

Нямам думи...

Гледах днес Убийствен пъзел VІ (2009).

По нищо не се различава от другите части.Както винаги брутален...

Случаен съпруг...

Преди това гледах Предложението и Грозната истина.

От трите филма Случаен съпруг е най-тъп. Идеята ми хареса, ама нещо не го бяха направили като хората.

Иначе Предложението и Грозната истина бяха супер сладурски филмчета, много ми харесаха.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.