Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The Sum Of All Fears

Sum-of-All-Fears-Posters.jpg

Гледах го заради Бен .. :) Става!

Филма или Бен става m173.gif Да го гледам ли?

http://www.funyland...._the_fallen.jpg

Най-накрая го гледах и аз xD Страшен филм!Много ми хареса 5* от мен :D

на същото мнение съм, достойно продължение на първата част m066.gif

ПП: "Transformers: Revenge of the Fallen", че не си го написала...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

La môme

la_vie_en_rose_movie_poster.jpg

Нова Телевизия приятно ме изненада с този елегантен биографичен филм за великата Едит Пиаф!

Хареса ми - най-вече начинът, по който беше пресъздадена Пандора. Реалистично, красиво, впечатляващо... Струваше си парите.

Хареса ми - най-вече начинът, по който беше пресъздадена Пандора. Реалистично, красиво, впечатляващо... Струваше си парите.

И аз гледах това за последно.Трудно е да се опише такъв филм.Най-вече бях очарована от ефектите,цветовете,детайлите - много красив филм.Заслужава си и задължително на 3D!

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

SAW VІ

saw6ne10.jpg

Да, проява на ултра лош вкус.

Да, просто трябва да се гръмна.

Да, излагам се.

Но... какво да направя като бях в един град, където бях за първи път и исках непременно да пробвам някое кино и единственият филм, който не бях гледала от всичко, което се въртеше по кината по това време, беше това проклето нещо?!

Добре, че поне беше сравнително кратък! Иначе просто не знам...

Бях гледала само първата част, после пропуснах следващите и сега това...

ОТВРАТ! Направо като се сетя ми се повръща...

Филма за Едит Пиаф наистина беше страхотен!

А това е последният филм, който гледах:

dark-mirror-poster.jpg

И аз гледах това за последно.Трудно е да се опише такъв филм.Най-вече бях очарована от ефектите,цветовете,детайлите - много красив филм.Заслужава си и задължително на 3D!

Напълно подкрепям. :P

Не съм гледала нищо по-впечатляващо и по-красиво.

Уникален.

The box/ Кутията

cameron-diaz-the-box-poster.jpg

Доста е странен и е т филмите, които нямат завършек, а се наблюдава един кръговрат (преповтаряне на събитията). Не знам защо, но аз се бях настроила за друг тип филм. Но пък Камерън Диас ме изненада много приятно с играта си :P

И аз да добавя, че "Аватар" е наистина нещо уникално и изживяването да се види на 3D си заслужава!

И аз да добавя, че "Аватар" е наистина нещо уникално и изживяването да се види на 3D си заслужава!

+1 от мен,наистина трябва да се гледа на 3d този филм,и днес отивам пак да го гледам в мола :P

Имайки предвид кави филми излизат през последните години (с някои малки изключения),чесно казано не вярвах че ще се появи филм,който да ми се иска да гледам пак,доакто вървят буквите накрая :) :)

Е то Аватар май го няма в 2Д? Иначе филмчето е доста добро откъм ефекти. Верно сюжетът е краден от много места, но в крайна сметка едва ли вече може да се измисли нещо абсолютно оригинално.

RRRrrrr!

18370242.jpg

Гледах го по препоръка на наша многоуважавана съкилийничка, пардон съфорумка.

Филма е непретенциозна френска комедия. Има готини лафове и весели случки. Сюжета е тотално идиотски. Две племена водят 800 годишна война за тайната на шампоана

:P

По-точно едните "нападат" претрепвайки се сами а другите дори не им обръщат внимание.

Препоръчвам да се гледа на две части, защото иначе може и да не го изтърпите

:P

EDIT: Пропуснах да уточня че действието се развива в праисторията...

Годината е 35,000 преди Христа. В този недокосван и див свят мамутите живееха в мир с конемутите, кокошкомутите и червеемутите....

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Току-що по ТВ даваха "Лепнат за теб"- супер разтоварващо, неангажиращо и леко филмче. Идеално ми подейства! А, и харесвам Мат Деймън!

Семейството на Татко Барба

papa_mama.gif

Barbapapa_1.jpg

Днес съм на анимацийка от детските ми години

:nono:

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock-Holmes-movie-poster_290.jpg

Първо да кажа, че няма как да коментирам обективно филм или там каквото и да е, отнасящо се за Холмс! Това ми е любимия герой от детството! По едно време даже го сънувах, до такава степен бях обсебена! ;)

А сега за филма...

1. Гай Ричи вече е един от любимите ми режисьори. От известно време се чудих дали да го включа в топ листата ми или не, но след този филм няма място за съмнение! :)

2. Р. Дауни - Джуниър си го харесвам по принцип, а с този филм си прави доста добра "реклама" за продължението на Ironman. Мн ми хареса начина, по който изигра ролята на Холмс! Разминаваше се с книгите, естествено, но това е била идеята на Гай Ричи все пак - да представи една екшън версия на историите за Холмс.

3. Джъд Лоу също мн го харесвам, ако не като актьор, то поне на външен вид доста ми допада :)

Но в този филм се справя доста добре с ролята на Уотсън, като отбелязвам, че пак образите в книгите на А. К. Дойл и интерпретацията на Гай Ричи доста са различни в определени моменти.

Сега с нетърпение чакам продължението на филма, където, ако се съди по слуховете, Брад Пит ще го видим в ролята на проф. Мориарти, което допълнително ме заинтригува. :)

Cold Mountain

cold.jpg

Прекрасен филм. Няма как да не го спомена - колкото нежен, толкова и брутален.

Нито Никол Кидман, нито Джъд и Рене някога са ми били любимци, но признавам, че играят впечатляващо.

Universal Soldier: Regeneration

Филма е сниман в София. Добре. BMW-то с варненска регистрация в първите минути на филма -благодарим. Кой идиот е решил че полицейските коли трябва да са Лада с надпис "Милиция"??? И от къде една обикновена патрулка има автомат? Тези хора май много филми са гледали.

Луд български командир - мегаломан, това е нещо ново и свежо. Обикновено са луди китайци. О, и говори на български. Ако и главните герои го проговорят ще ми напомни на Страстите Христови. АЕЦ "Чернобил". Двама пазачи си говорят на български, напада ги едно "добро" момче-хамериканец и единия пазач казва "Hey, what the f*ck?!", това как се върза в контекста не знам. Нещо което знаем от този филм за супер войниците: тече им кръв преди да им забият системата. Точно в мига в който иглата докосва кожата, преди да я пробие. Освен това им инжектират различни червени, жълти и зелени течности. Предполагам и на Менделеев му е бедна фантазията какво има там. Ядрените реактори светят като коледни елхи, но не поради повреда, просто си имат лампички. Универсалният войник невинаги трябва да наранява противниците си - понякога те сами се хвърлят през прозорците. Универсалните войници от седмо поколение имат нова способност - стават за игра на конче. В близост до някоя от кухните на АЕЦ Чернобил има помещение за "Ротни командири". Явно украинците са си нямали достатъчно, та сме им пращали, да живее българско-съветската дружба. Забиването на метална тръба в челото подпомага паметта - трябва да го пробвате. И предизвиква усмивка. Кратка. Забиването на метален прът през гърлото на универсален войник от седмо поколение го кара да отделя флуиди докато изравни налягането и след това продължава. Изглежда ефективно против високо кръвно. За заложниците е жизнено важно да притичват около биещите се, така поддържат мускулният си тонус на ниво. Странно ми е да го кажа, но Ван Дам изглеждаше прилично, изключая торбичките под очите, знаем от какво ги има.

Филма напълно оправда очакванията ми. Или липсата на такива. Някак ми е тъжно че Ван Дам така хвана пътеката надолу последните вече доста години. Започнах да гледам този филм с идеята да видя българите в него и останах изненадан че главните актьори приличат на нещо различно от банда пияници разделени от чашката.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Автор

SissiCollection.jpg

Аз съм безнадежден случай. ;) Вече цял час се чудя дали да не напиша едно благодарствено писмо на bTV. Наистина съм очарована от избора който ми предоставиха от 14:00ч. в три последователни дни. Излъчването на "Сиси" го приемам като техния новогодишен подарък за мен. :) Направен 100 години след действителните събития, това е една класика, която е сред най-най-най-любимите ми филми. Гладайки го, забравям за реалните събития свързани с него. Толкова увлекателна история, романтична и забавна. Как да не се влюбиш в нея и да поискаш приказката да е истинска. Изобщо не ме интересува калко не е достоверена... не мисля за Корфу. За два часа съм далеч от всичко и единствено се радвам на младата (тогава 17-19 годишната) Роми. Нямам думи за нея, днес с нетърпение чаках да се появи в сцената в италианската опара. Заливах се от смях на нея, а с бялата рокля... невероятно е красива.

ПП: Чудя се дали някой си е направил труда да го запише. Ще ми се да го имам дублиран на български.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

500-days-of-summer.jpg

Чудесен филм, и напълно отговаря на описанието си, че това не е любовна история, а история за любов ... по-скоро е за любовта и раздялата.Заслужава си да бъде в Топ 250 на imdb.

Crna macka, beli macor (1998) - Черна котка, бял котарак - imdb.com

Black%20Cat%20,%20White%20Cat%20-%20Screener.jpg

Не съм се смяла толкова от доста време! Много ми хареса и се чудя защо не съм го гледала до сега?! А и музиката няма как да я подмина. Абе, просто уникален филм! Уникален...

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock-Holmes-movie-poster_290.jpg

В началото се зарадвах, че няма билети за Аватар, защото вече го бях гледала. Много исках да гледам Шерлок Холмс, защото трейлъра определено ме зариби.

И разбира се останахме адски разочаровани. Шерлок Холмс ала Джеймс Бонд! И това ми го сервира Гай Ричи! След този филм официално се отказвам от него като режисьор. Направи Две димящи дула, Гепи и последно закрепи с Рок'енд'рола и това му беше кариерата в моите очи. Ужас! Отивам да гледам екранизация на Шерлок Холмс, а Ричи ми стоварва кофа от екшън сцени, на които им липсват автентичност, никакъв съспенс и общо взето една адски куца екранизация за Холмс.

На Робърт не мога да не му сваля шапка - отдавна съм го признала за брилянтен актьор. Докара героя на Холмс на емоционално ниво до съвършенство. Това, че физиката е малко по ала Даниъл Крейг е друга ракия - ясно ми е, че зрителите не търсят автентичен образ, а по-скоро секси физика. Дори той и Джъд Лоу не успяха да спасят филма (поне за мен). От гледна точна на ефектите, костюмите, art direction-a и общо взето работата на пичовете от art department е фантастична.

Сега като се замисля...бих предпочела да гледам Аватар за втори път, вместо да се разочаровам толкова много от Гай Ричи.

Sherlock Holmes (2009)

И разбира се останахме адски разочаровани.

...

Сега като се замисля...бих предпочела да гледам Аватар за втори път, вместо да се разочаровам толкова много от Гай Ричи.

AciDBurn, да снимаш филм по книга, поначало, си е рисковано, тъй като литературният текст е осеян с множество "капани". Не в редки случаи такъв капан е и самият автор (особено, ако не притежаваш изключителните авторски права да пресъздадеш книгата в сценария, така, както ти го виждаш и/или искаш да бъде видяна).

Аз не останаш разочарована, тъй като получих това, което очаквах. От доста време се тръби, пък и от трейлъра ставаше ясно, че ще видим Холмс в съвсем друга светлина. А имайки предвид стила на Гай Ричи - какво друго да очакваме? :)

А за Аватар съм съгласна, по-добър е от Шерлок, но не мисля, че е удачно да ги сравним - де Джеймс Камерън, де Гай Ричи... :cool:

In Search of a Midnight Kiss (2007) - imdb.com

cineclub_buscando_beso_i.jpg

Случайно попаднах на този филм. Не съм чувала преди нито за режисьора, нито за актьорите.

В първия момент се чудих дали да не го спра на 10-тата минута (черно-бял е на всичкото отгоре), но сега съм благодарна, че не съм го спряла! Много ми хареса. Мисля, че ще се хареса на всеки, който е фен на "Before Sunset" и "Before sunrise".

А докато търсих снимка за този пост, разбрах, че всъщност продуцентите на "Залеза" и този филм са едни и същи... :wub:

Ето защо ми е харесал... :P

Горещо го препоръчвам... :baby:

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.