Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

easy-virtue-poster.jpg

Типично британски. Имената на актьорите говорят сами за себе си.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Altered States(1980)

promeneno_systoqnie.jpg

Хмм..на моменти интересен, обаче разликата м/у тогавашните и сегашните филми е светлинни години :) Направи ми спечатление, че ефектите единствено бяха сливането на опр цвят светлини и малко пара ;) но все пак е бил номинирам за "Оскар".

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Whip it

По-скоро съм разочарована. Имах отдавна желание да го гледам и не мога да кажа, че съм възхитена. Дрю Баримор е прекалила с откачалщината. Прекалено изкукуригали ги бяха направили мацките и този алкохол. Въобще не ми се струваха красиви. Не ми хареса сценария, не ми харесаха актьорите, не ми хареса нищо, освен идеята. Добра, но лошо реализирана идея.

А, това, че момчето беше голям грозник не е лъжа. Толкова ли поне някой малко по-симпатичен не успяха да намерят?

отново ... пак на РС-то НО с хубаво качество ... релииса който качиха вчера , а днес свалиха в замунда ;) !

отново ... пак на РС-то НО с хубаво качество ... релииса който качиха вчера , а днес свалиха в замунда :biggrin: !

Този релиийз го смъкнах още вчера вечерта , и гледах естествено.. наистина е засега най-доброто качество за комп... преди това гледах 2 отвратителни   :ph34r:

Филма си заслужава да се гледа поне още няколко пъти :biggrin:

Diin няма го вече релиийза ... свалиха го от замунда ... не съм проверявал по чуждите тракери дали го има ... продължавам да го отдавам ... ама ... sad.gif

Diin няма го вече релиийза ... свалиха го от замунда ... не съм проверявал по чуждите тракери дали го има ... продължавам да го отдавам ... ама ... sad.gif

И аз го сиидвам, значи някой тегли ... Добре че сме успели да го свалим навреме тогава :wors:

Явно нещо в стила запазени права и такива.... защото в началото имаше надпис на компанията производител ...за запазени права и ала бала...

П.С Чакай малко, там си е .. нали говорим за релииза на Noir???

Редактирано от Diin (преглед на промените)

отново ... пак на РС-то НО с хубаво качество ... релииса който качиха вчера , а днес свалиха в замунда :) !

Хареса ми и на мен филма , много добър , има го в "архива" .

:)

Каквото и да кажа за този филм ще е малко !!Джеймс Камерън - Бог! Просто уникално изживяване! Пренасяш се в друг свят ... от който края те откъсва насила ! Просто този филм промени тотално мнението ми за киното ... :)

Имам чувството, че не съм на нашата планета ...

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Peter%20and%20Vandy.jpg

Малко прилича на "Преди Залез" :mad:Заслужава си - за хората, които харесват романтични филми.

the-lovely-bones.jpg

Хареса ми..за смъртта, за недовършените неща, които не позволяват на едно 14 год. момиче да отиде в рая...за болката и любовта.

ben_hur.jpg

Страхотен филм! Този филм преди 50 години е като Avatar днес! Толкова много статисти (за времето си) и такива сцени, за които днес намесата от компютъра е неизбежна. Препоръчвам го на всеки!

Paris je t'aime (2006)

510883094_ba50bbcb12.jpg

New York, I Love You повече ми хареса от този... Историите са мн различни естествено, но като чели любов в Ню Йорк повече ми допада отколкото любов в Париж... :mad:

Иначе най-много ми хареса историйката със сляпото момче и студентката по актьорско майсторство, както и тази с двойката пред развод, но след установяването на левкемията на жената, мъжът зарязва младата си любовница и остава до края със съпругата си и прави всичко, което не е правил преди за нея...

Не знам колко хартиени кърпички използвах снощи, за да попия сълзите си от смях!

thegods1.jpg

lol6.gif

Не знам колко хартиени кърпички използвах снощи, за да попия сълзите си от смях!

thegods1.jpg

lol6.gif

:speak: Аз сутринта гледах по БТВ Комеди го даваха май, спусках се от смях :) Ех, тея бушмени :P

Довечера 2-ра част !

Няма такова хилене и от моя страна ... Най - интересното ... знаете ли какъв е бил хонорара на главният герой / бушмена / ?

Една крава ;) !

The book of Eli

book-of-eli-afm-poster-full.jpg

На мен лично ми хареса. Имаше смисъл, цел. Обичам филми, които имат някакво съдържание, а не са обвити с фалшива обвивка.

Inside Man - много добър, напрегнат неклиширан трилър с развръзка, твърде различна от очакваната до последния момент.

insideman.jpg

Inside Man - много добър, напрегнат неклиширан трилър с развръзка, твърде различна от очакваната до последния момент.

Това ми напомня да ти препоръчам един от любимите си филми, ако случайно си го пропуснал:

The Insider

the-insider.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.