Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

' date='25 януари 2010 - 21:01 ' timestamp='1264446060' post='1617788']

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде - официален сайт

carlo-ljubek-alex-miki-manojlovic-bai-dan_1024x768.jpg

След като изгледах този филм си казах "Боже, от кога не съм гледала толкова хубав - не само български, а изобщо ФИЛМ?!" Отговор: от "Беднякът милионер" до сега...

Ако има такива, които не са го гледали, просто поправете тази грешка!

Стискам палци да спечели Оскар и това не защото е български или от сантиментални работи, а просто го заслужава.

п.с. Чакам с нетърпение продължението на "Ларго Уинч", където ще имаме възможност да гледаме единият от главните герои в този филм, а именно "дядо Дан" или неотразимия Мики Манойлович...

Изобщо играта на актьорите е от мн висок клас. Христо Мутафчиев, Зуека, Карло Любек, Анна Пападополу... Абе, гледайте го и това е! :rolleyes:

Тоя на снимката отпред Енрико Пичони ли е ?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Supercross (2005)

244042B721.jpg

Имам някаква слабост към братя. :) Хареса ми филмчето. Не е от типа, в който нещата постоянно са ту в едната, ту в другата граница. Радвам се, че нямаше много катастрофи или поне не такива, от които се умира. Обикновено в такива филми има много жертви. Иии това е, хареса ми. :cool:

Post Grad

030409_postgrad.jpg

Скука, скука ... току що свърши и много се радвам! Едва дочаках края.. щом ми се приспа .. смятайте :) Не става ... Продължават да правят глупави и безсмилени филми :)

Най-накрая гледах New York, I love you.

Чаках го 2 години да излезе, но чакането си заслужаваше. Много хора го изкритикуваха, че Paris, je'tame бил много по-добър, но и много хора забравят, че Париж и Ню Йорк са различни градове на любовта с тотално различни истории за разказване. Ритъма на живот и житейските случки от улицата са различни. На мен пък Ню Йорк ми хареса повече от Париж...сега очаквам Shanghai, I love you :)

Филмчетата този път бяха 11 и не се сещам за нито едно, което да не ми е харесало. Любимите ми си остават с Натали Портман, в ролята на ортодоксална еврейка, пазаряща се за цената на диаманти, Итън Хоук, който разгърна един вече игран герои - Джеси от Преди изгрев и Преди залез, Робин Пен и Крис Купър, с техния невероятен side walk диалог, а най-любимото ми филмче - възрастната ню йоркска двойка и тяхната 63 годишнина от сватбата.

404px-ImagOfParn_span.jpg

Сделката на Доктор Парнасъс..

Фентъзи, много ми хареса...последния филм на Хийт Леджър, който той не успя да завърши..

Най-накрая гледах New York, I love you.

Чаках го 2 години да излезе, но чакането си заслужаваше. Много хора го изкритикуваха, че Paris, je'tame бил много по-добър, но и много хора забравят, че Париж и Ню Йорк са различни градове на любовта с тотално различни истории за разказване. Ритъма на живот и житейските случки от улицата са различни. На мен пък Ню Йорк ми хареса повече от Париж...сега очаквам Shanghai, I love you :)

Филмчетата този път бяха 11 и не се сещам за нито едно, което да не ми е харесало. Любимите ми си остават с Натали Портман, в ролята на ортодоксална еврейка, пазаряща се за цената на диаманти, Итън Хоук, който разгърна един вече игран герои - Джеси от Преди изгрев и Преди залез, Робин Пен и Крис Купър, с техния невероятен side walk диалог, а най-любимото ми филмче - възрастната ню йоркска двойка и тяхната 63 годишнина от сватбата.

И аз го гледах... е беше ми малко скучен на моменти, но става.Само се чудя дали Натали Портман наистина се е подстригала 0 номер ? :)

Другото, което гледах, е The blind side/Сляпата страна

the-blind-side-poster.jpg

Сандра Бълок не ме разочарова. Филмът си заслужава.

След като не можах да заспя цяла нощ си пуснах този филм с надеждата, че ще затворя очи.Голяма грешка! Филмът е страхотен .. току що свърши.Сандра Бълок ми е била винаги сред фаворитите и до сега не ме е разочаровала :P

А филмът е изпълнен с смисъл.. Препоръчвам го! :)

Supercross (2005)

244042B721.jpg

Имам някаква слабост към братя. :D Хареса ми филмчето. Не е от типа, в който нещата постоянно са ту в едната, ту в другата граница. Радвам се, че нямаше много катастрофи или поне не такива, от които се умира. Обикновено в такива филми има много жертви. Иии това е, хареса ми. :)

Дам, филмът е добър!Докато го гледах .. изпитвах едно такова напрежение :) и си отдъхнах чак като спечели :) Иначе причината поради, която го изтеглих беше София Буш, само че забравих за нейното присъствие и накрая се сетих, че и тя е участвала.Никак не блесна .. ама братята са много cool :P

И аз го гледах... е беше ми малко скучен на моменти, но става.Само се чудя дали Натали Портман наистина се е подстригала 0 номер ? :eek:

Мхм.

Ем, всеки с вкуса си....

Натали Портман се пострига 0 номер за фила V for Vendetta и снима New York, I love you непосредствено след това. Подобни филми се сглабят с години, а Ню Йорк е един от най-скъпите градове за снимки, което усложнява работата още повече. Дори Уди Алън се оплакваше, че Ню Йорк е изключително скъп град за заснемане на филм.

Whip it (2009)

Whip-It-Poster.jpg

Хареса ми. Много готино филмче. Накрая се ядосвах, че навън има сняг и не мога да изляза да покарам. Единственият проблем беше ужасно грозното момче. :x И все пак ми хареса.

Мхм.

Ем, всеки с вкуса си....

Натали Портман се пострига 0 номер за фила V for Vendetta и снима New York, I love you непосредствено след това. Подобни филми се сглабят с години, а Ню Йорк е един от най-скъпите градове за снимки, което усложнява работата още повече. Дори Уди Алън се оплакваше, че Ню Йорк е изключително скъп град за заснемане на филм.

Така е. :))) Но пък се накефих на Натали, тя ми е любимка :)

Значи така правят те, с една прическа няколко различни филма ;)

И аз гледах Сляпата страна, едва ли бих си го свалила ако не бях прочела вашите отзиви за него.Хареса ми различната гледна точка, вси очаквах Големият Майк да стане хулиган, вместо това ми се късаше сърцето за него. Изключително въздействащо го бяха направили, щом си и поревах.

А снощи по НТ гледах това:

Eight+below.jpg

Много ми хареса, ама нали и аз съм си една кучкарка.., та подобни филми няма как да не ми харесат. Кучетата бяха големи сладури, Капитана да го гледа задължително.

На мен пък Ню Йорк ми хареса повече от Париж...

Пак сме на едно мнение :P

evening_movie_poster.jpg

Аз гледах ето това. Не мога да кажа, че стана любимият ми филм, но има моменти, които си заслужават и е от типа филми, които харесвам - малко романтика, много драма, преплитане на спомени, реалност, фантазия ...

brokenembracesposter.jpg

И "Broken Embraces"/"Los abrazos rotos" - май очаквах повече от този филм, но и бях тръгнала с голямата кошница с очаквания :cool: Във всеки случай - Пенелопе е много красива, и не е губене на време филмът да се изгледа.

Черная молния/Black Lightning (2009) - imdb.com

%20Black%20lightning%20(2009)%20Trailer.jpg

Руски филм, готин екшън, наподобява холивудските продукции. Хареса ми общо взето. За това харесване оказа влияние и главният герой, който е доста красив (те руснаците, обикновено имат хубави черти, де). ;)

...

А снощи по НТ гледах това:

Eight+below.jpg

Много ми хареса, ама нали и аз съм си една кучкарка.., та подобни филми няма как да не ми харесат. Кучетата бяха големи сладури, Капитана да го гледа задължително.

Прекрасен филм. Скъса ми сърцето.

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам кучетата.

Хареса ми. Интерпретация с екшън елементи в образа на Холмс :)) Sherlock%20Holmes%20(2009).jpg

И аз го гледах, много ме изкефи.

The Recruit , невероятна актиорска игра на Ал Пачино и Колин Фаръл ... да не забравя , също и Бриджит Мойнахан :)

5koqpe.jpg

fallen_cover.jpg

Изгледах и трите части на Паднали ангели. Филмчетата ми допаднаха. Всъщност третата част я нацелих неделя по БТВ и днес си ги свалих. Бих причислила филма към приказките и тийнейджърските. Някакси не може да се мери с такива филма от типа на Константин например, въпреки сходната тематика. По-скоро ми напомни на Здрач(не заради темата, а по-скоро за подхода).

Както и да е, препоръчвам го на хора, които си падат по подобен тип филми.

New York, I Love You

nyilypeople.jpg

Гледайте го, ако изобщо се чудите...

Nefes: Vatan sagolsun (2009)

nefes_10.jpg

..........

Без думи........ гледайте го.. надявам се да го разберете и осмислите ...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.