Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

atonement_poster.jpg

Изкупление-много пипнат, особено в сценографията...и с въздействащ финал.

James McAvoy не ми е познат като актъор, но в тази роля е мн добър

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

13 going on 30

13_going_on_30_film_jennifer_garner.jpg

Джени ми е една от любимите филмови звезди!СТрахотно филмче,разтоварващо - 5* от мене!Препоръчвам го! :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Гледах го! Най-накрая! :angry:

За пореден път се убеждавам и си казвам "Няма да чета никакви субективни коментари на някакви си хора по филми, които чакам с нетърпение!". Да, няма пък!

Защото отивам с една нагласа и се прибирам с други впечатления - понякога хубави, понякога не чак до там!

Но... "Аватар"... Трябва да се гледа! Трябва да се гледа на кино! Освен това беше триизмерен и определено въздействието беше мн по-голямо.

Оригинален филм, злободневна тема, добри актьори и ефекти...

Особено ефектите...

По едно време се замислих - до сега темата за нападението на Земята и хората от марсианци и изобщо от извънземни беше култова и доста експлоатирана... В "Аватар" пак има нападнати и нападащи, само че Джеймс Камерън малко е преобърнал ролите на "лошите" и "добрите"...

Хубавото е, че обратно на "Титаник", има хепиенд :down:

Музиката също става, ако си падате по балади (то без това авторите на саундтрака, изпълняван от Леона Люис) са авторите на онази песен от "Титаник"... Да, да - за същата песен става въпрос :nono:

ГЛЕДАЙ ТЕ ГО - по възможност НА КИНО!

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

G.I Joe - The Rise Of Cobra

gi_joe_21.jpg

Страшно много ми хареса филмчето!Обожавам такива филмчета с уникални "джаджи" :)

Planet 51/Планета 51

plan2184289.jpg

Много смешен,добра история интересен и ефектите и анимацията е много добре направена.Трябва да го гледам пак,но на HDDDDDDDDD.фИЛМА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ГЛЕДА.

Аз се надявам пък скоро да гледам AVATAR на 3д Кино по колко са билетите? и каква е разликата между Imax 3d И Digital 3d.Imax има ли в Пловдив или са само в София?

2012%202009%20HQ%20TeleSync%20LiNE%20XViD.jpg

Ефекти уау на голям екран, иначе пълна скука.

jes1.JPG

За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

:baby:

RRrrr!!!

rrrr.jpg

"Повикване по списък: Камък - тук! Камък - тук!Камък -тук! ... Ммм някой ми липсва ... А да!Камък и Камък ги няма! skype-03.gifskype-03.gifskype-03.gif Какво повече .. skype-03.gifСпуках се от смях снощи .. skype-03.gif

Where the heart is

WB-PVM00072.jpg

После реших да успокоя страстите с този филм, не че Натали Портман блесна много.. Изборът да продължи да се бори, като жена и майка ми хареса, май не съм я свикнала в такива роли(майка, съпруга, нещо не й отива, сиг щото е била по-млада тогава) Обаче филма е изпълнен със смисъл, поне за мен ... филмчето е много готино!Препоръчвам ви го :clap:

Най-после и аз гледах "Аватар" - уникално, зрелищно, завладяващо! Не може да се опише с думи, гледайте го, заслужава си до последната стотинка!

"Филма, след който киното няма да бъде същото" - цитат от представянето!

Northern lights

noli09.jpg

Еххх .. Нора Робоъртс, една страхотна писателка!Изчела съм доста нейни книги и просто мнението ми за нея е "Неповторима"!Страхотни романи пише, не отричам, че е по-интересно да четеш, но филма си заслужава!5* отново! :) :)

RRrrr!!!

rrrr.jpg

... не мога да ти смогна на темпото, намали малко m100.gif Само да кажа, че в Замунда го търсете без удивителните, за да го намерите.

Гледах Push (2009). Имах готовност да го изтрия, но бях приятно изненадан. Филмът е нереално хубав за фантастика.

push_2009.jpg

The other Boleyn girl

the-other-boleyn-girl.jpg

Не е кой знай колко добър .. Общо взето се разказва за предателството, завистта, лъжата .. и т.н .. и как една жена може да води мъжът за носа .. ако той не се осъзнае :baby: Ta .. мъжа управлява света, а жената мъжът :P

bonnie_clyde1.jpg

Малко класика никога не вреди :whist:

Малко се чудя защо изобщо го споменавам.... И сега обръщам внимание на картинката - такова животно във филма нямаше. Имаше Цербер, но не изглеждаше така... Има някаква идейност във филма - борнята на Атила и меча на Марс, но от там нататък е лиготия....

И за да не бъде поста безсмислен ще ви предложа един хубав филм от модерното руско кино:

ПЪТ

6b36bed2da379add3e8ffc1a115e511f171bb00e.jpg

Има буквички, за тези които не разбират братушките. Страхотен филм! Разглежда темата за вторият шанс, за възможността да докажеш най-вече на себе си че не си чак такъв идиот. Да не се объркате, това не е някаква философско-романтична сапунка, а чист екшън. Че и смислен... Майкъл Медсън ми е изключително антипатичен в последните си кинопрояви, да се чете от около 10 години насам. Но за щастие тук се вижда за около 10 минути само. Иде реч за пътят на човек в живота...

Приятно гледане!

EDIT: Сменени сорсове на картинките

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.