Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

хахаха, аз имам коренно противополжно мнение, макар че специално тази книга е единствената творба на Коелю,която ме впечатли с по-оригинално представена сюжетна линия....

аз заложих на Алмодовар с последната му лента Los abrazos rotos:

los-abrazos-rotos-poster.jpg

типично в негов стил е заснет, т.е представена е нагледно простичка история, но оцветена в палитра от испански емоции, които в един момент не са толкова типично испански по темперамент, колкото общочовешки...Пе си е Пе, винаги е красива тази жена...хубав е,и то без да ти оставя усещане, че си гледал нещо неповторимо...просто е хубав.

Редактирано от yvsot
Постер [978x1400] е заменен с по-малък. (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

An education,

за семейството, за приятелите, за училището, за кандидатстването,

за истината, за лъжата, за предателството, за големите грешки,

за това как може да си съсипеш живота само за миг,

много хубаво не е на хубаво :)

доста стойностен филм :cool:

an%20education%20poster.jpg

1586.jpg

Не е кой знае какво...косматото тяло на застаряващия Алек Болдуин ми дойде малко в повече..

Гледах го предимно заради Мерил, която ценя много...но лентата не успя да ме грабне

Гледах Аватар и останах разочарован - детско за деца и възрастни, първите ще се радват на шаренията, вторите на екшъна, а женките на блудкавата любовна история.

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) - imdb.com

The%20Imaginarium%20of%20Doctor%20Parnassus.jpg

Добре, направен е от приятелите на Хийт Леджър и т.н., но... НЕ! Не и не! Язък, че са събрани толкова известни и талантливи лица... На всичкото отгоре Джони Деп се появява за много кратко. Не ми допадна просто, очаквах нещо мнооого по-различно. Не си заслужава да се гледа на кино, ако имате желание да го видите все пак, направете го с у вас с някакви шантави приятели - любители на фантастични истории...

п.с. Но всяко зло за добро - този филм може да се приеме за една "загрявка" за Алиса... ;)

Там няма да има разочарования, знам, защото знам какво да очаквам (доколкото познавам съвместната работа на Тим Бъртън и Джони Деп ;) )

Последно гледах Аватар. Абе горе долу става.

150110220530_1709b7ff150c96ffb4306ad02a56a67f33f301f1avatar.jpg

*Жанр: фантастика / екшън / приключенски

*В ролите: Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър,

Стивън Ланг, Мишел Родригес, Джовани Рибизи и други.

*Държава: САЩ

*Година: 2009

*Времетраене: 154 мин.

Филмът проследява историята на Джейк Съли - парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум". Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специални метални кислородни костюми. Пандора се населява от расата на'ви - шестметрови хуманоидни сини същества, които нямат никакъв интерес да помагат на хората в тяхното начинание на Пандора.

Корпорацията създава хибридно същество от ДНК на човек и на'ви, което се контролира от съзнанието на оператор-човек. Новополученото същество се наричат АВАТАР. Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора - животни, растения, на'вита - осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

Хората са принудени да се борят за оцеляването си на Пандора и насред тази борба е захвърлен Джейк Съли (Сам Уортингтън "Терминатор Спасение". Докато живее сред местните на Пандора, Съли сменя позициите си и помага на на'ви да поведат революционна борба за премахване на хората и аватарите от лицето на Пандора.

Уловката е, че когато Съли е в своя аватар, той е напълно мобилен, а когато е под формата на човек, той е прикован за инвалидна количка. Това е една морална дилема, с която ще трябва да се справи, а неговото пътешествие през света на Пандора ще реши съдбата и на двата свята.

Аватар... очаквах повече след всички хвалби.

12

12.jpg

Номиниран за Оскар за "Най-добър чуждестранен филм на годината", ако това е критерии за някого дали да гледа дадена лента.

Страхотен филм! Предупреждение: филма е 2:30 минути, 90% от него се развива във физкултурен салон с 12 души седящи около една маса. Няма да се хареса на всекиго.

Виновен ли е горкият и мразен чеченец за смъртта на приемния си баща?

"Закон превыше всего, но как быте, когда милосердие оказывается  выше закона"

Б. Тосья

Extract

extract_poster.jpg

Миии интересно филмче.Аз мислех, че главният герой ще се събере с тая яката какичка, ама не :speak: Но останах доволна, че се събра с жена си :down: Хареса ми, разтоварващо :speak:

Гледах `Луда надпревара` гледал съм го към 100 пъти сигурно, и ся пак го гледах-мноо ме кефи :down:

Greta(2009)

Movie+Songs.PNG

Много ми хареса.Ще ми се и аз да имах решителността и смелостта на героинята ... защото мисля, че знам през какво е преминалa .. до известна степен ..

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

49022012_Someone_Like_You.jpg

Много е свеж и приятен. Въпреки че не е кой знае колко известен, си струва да се гледа :angry:

Saw V, VI

С извинение .. много черва много нещо. 5 особено с тях почна и с тях свърши. :D

An education,

за семейството, за приятелите, за училището, за кандидатстването,

за истината, за лъжата, за предателството, за големите грешки,

за това как може да си съсипеш живота само за миг,

много хубаво не е на хубаво :D

доста стойностен филм :D

an%20education%20poster.jpg

И на мен ми хареса. :D

case39poster111.jpg

Много добро трилърче. Отдавна не бях гледала толкова добър филм.

ДЕНЬ Д

ab0f4644c407d2a4422f0b613e9a25102083f1a2Den-D%20(2008)%20BG%20Poster.jpg

Където руската боримечка среща Командо и Шварценегер...

Разочарован съм от братята руснаци

:yanim:

Whiteout

normal_whiteout_teaser.jpg

Не е лош филмът, но май очаквах повече, имайки предвид, че участва Кейт Бекинсейл

Collapse

Collapse.jpg

Нещата са сериозни .. Ето ви пример затова, че една птичка пролет не прави!Както казва той при таква ситуация трябва да мислиш единствено за себе си .. след като другите го правят ... Филма си заслужава!

Young Sherlock Holmes and the Pyramid of Fear (1985) - imdb.com

youngsherlock.jpg

След последния филм за Холмс, който още се върти по кината, реших да изгледам и този, продуциран от Спилбърг. Не бях чувала и даже, че Спилбърг има подобни прояви ;)

Относно филма - бих казала, че като история много наподобява филма на Гай Ричи. Много общи неща има - сектите, противниците, Мориарти накрая, само Айрийн Адлър липсва, но на нейно място има друга мадама, та Холмс даже я целува, направо щях да падна от стола, орезелиха великия детектив с някакви любовни романси ;) хахаха

Става филмчето, може да го гледате събота или неделя, когато вънка е както в момента, мразовито, снежно и труднопроходимо ;)

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

3284897335_c8ee336fd5.jpg

Приятно филмче. Някак ми напомни на Chaos, но в много по-розов вариант:

ChaosPoster.jpg

Коментар няма да пиша, не е нужен. Постерът казва каквото трябва. Това е на директният филм който съм гледал от жанра, не съм сигурен но май е 18+. Във всеки случай не препоръчвам за хора със слаби сърца.

И двете ленти разглеждат какво може да се случи при пре-доверяване на непознат....

Редактирано от yvsot
Постер [1200x1733] заменен с по-малък. (преглед на промените)

Не е лош филмът, но май очаквах повече, имайки предвид, че участва Кейт Бекинсейл

Преди малко го гледах. Доста скучен филм!

P.S.I.Love.You.2007.DvDRip.Eng-FxM.jpg

P.S. I Love You

Преди малко го изгледах. Не предполагах, че ще ме трогне толкова. Не предполагах че е драма даже. Препоръчаха ми филма и ми казаха "Не чети резюмето направо тегли!" Така и направих. Честно казано по заглавието и снимката си мислех че е някаква сладникава любовна история. Нищо общо. Толкова сълзлив филм, а на моменти имаше и комични сцени, които ме караха да се смея на глас. Винаги съм си мислела,че жанровете драма и комедия не могат да се съчетаят. Е, мисля, че това е драма с много лек комичен привкус.Само едно не ми хареса-Хилари Суонк.....тази роля не и подхожда.

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

legends_of_the_fall_ver11.jpg

Уникален филм. Епичен. С отлична актьорска игра. Чудя се как не е придобил чак такава популярност - поне аз случайно попаднах на него.

http://img.######/bitbucket/P.S.I.Love.You.2007.DvDRip.Eng-FxM.jpg

P.S. I Love You

Преди малко го изгледах...

А аз - снощи. Изключителен филм, а Хилари Суонк е блестяща и в тази роля.

http://courtmerrigan.files.wordpress.com/2009/12/legends_of_the_fall_ver11.jpg

Уникален филм. Епичен. С отлична актьорска игра. Чудя се как не е придобил чак такава популярност - поне аз случайно попаднах на него.

Единственото, за което съжалявам след като за пореден път изгледам този шедьовър е, че толкова качествени филми се броят на пръсти. А може би в това се крие очарованието им...

Редактирано от yvsot
Махнати img тагове. (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.