Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The thorn birds/Птиците умират сами

The-Thorn-Birds.jpg

Когато го даваха по телевизията, бях малка и не му обърнах внимание. Сега, след като най-накрая успях да прочета книгата, нямаше как да не изгледам и филма. Разбира се, за пореден път съм разочарована донякъде от екранизацията. На доста места "бягат" от написаното, дори и на финала...Не знам дали защото е от преди много години, но актьорите ми се струваше, че преиграват. С изключение на Фий (майката на Меги)- тя играеше точно, както е описано в книгата- абсолютно безразлична към всичко случващо се, на лицето и никога не се изразява каквото и да било чувство или емозия- все едно е сериозна и ледена кралица!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

The Twilight Saga: New Moon

11-new-moon-movie-poster.jpg

Общо взето ще чакаме следващия филм, ако не и филми...

Първият филм беше по-готин като чели... Този е нещо като баламосване на зрителя преди кулминацията.

Освен това мн се изнервих на зрителите в залата, които май си мислеха, че гледат комедиен филм, а не трилър/драма!!!

Такъв смях удряха от време на време, че ми идеше да застана долу пред екрана и да изкрещя "Престанете бе! Пияни ли сте, тъпи ли сте или и двете ли сте, ама ако няма да гледате като хората филма, поне оставете другите да го правят!"

Мн се ядосах, много... То и на кино да не ходи човек вече!!!

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Twilight. New moon

new-moon-poster-new-moon-movie-3014220-400-600.jpg

Не можах да го дочакам с хубаво качество :) Първата част гледах, без да имам някакви очаквания, и бях много приятно изненадана. Тук вече очаквах да видя нещо добро, разтърсващо..но май не го получих. Сякаш нямаше кой знае какво продължение, нямаше кой знае какъв развой на събитията. Е, е съм се отказала от следващите части, но дотогава има доста време...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Автор

Bleak House

515XGD7NEZL.jpg

ТВ адаптация на "Студеният дом" по Дикенс. BBC наистина знаят как да превърнат тези мини-сериали в изкуство.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Последният филм , които гледах и силно ме впечели е "Споделен живот" или My Sister`s keeper. Не очаквах толкова драма и не сам плакала на филм така от доста време... Това за мен наистина е невероятен филм и си заслужава всяка секунда! Всъщност не е просто филм , а много повече!

http://www.imdb.com/title/tt1078588/

law-abiding-citizen.jpg

Бях наточила зъби за трилърче, но мнението ми, че вече не правят качествени такива се затвърди.Като цяло не е лош филма, ама не блести с нищо особено..средно положение

los-abrazos-rotos-poster.jpg

Признавам, че присъствието на Пенелопе Круз беше единствената причина да гледам този филм.И си остана единственото хубаво нещо в него. Определено не ме грабна..поставям минус на Алмодовар този път.

law-abiding-citizen.jpg

Бях наточила зъби за трилърче, но мнението ми, че вече не правят качествени такива се затвърди.Като цяло не е лош филма, ама не блести с нищо особено..средно положение

Аз пък нямах никакви очаквания за филма. Просто исках да гледам филм с Джерард Бътлър и затова го пуснах.

Но определено мога да кажа, че в скоро време не бях гледала толкова добър филм- държи те докрай в напрежение, все има какво да се случи, и те изненадва дори, не е предсказуем :rolleyes:

Гледах част от `библиотекарят` незнам коя част беше, защото го гледахме в часа по ИТ, понеже сега правят ремонт и сме в стая без компове и гледаме филми щот няя ко да прайм(добре, че госпожата има лаптоп и проектор)

Хареса ми филмчето даже смятам да си го изтегля да го изгледам до края!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

the_boy_in_the_striped_pajamas_dvd.png

Много добър филм.Втората световна война, синът на комендант се сприятелява с еврейче от концлагера, който баща му ръководи.Детето не знае какви са тези хора в пижами-мисли ги за фермери..В последствие облича пижама и влиза вътре за да помогне на еврейчето да потърси баща си..

Нещо старо , но го гледах 1080p на 37-та , и ми напълни душата :

772688bc20c292a5e9a49599f26d13dc_120x90.jpg

:whist:

Ice Age (3): Dawn of the Dinosaurs

още не съм си изгледал ехтрите в блу-рея, но филмчето определено е добро - една от малкото (единствената?) трилогии в която всички части са добри, а не само първата

accidental_husband.jpg

Свеж и забавен, дори успя да ме разсмее :cheers:

law-abiding-citizen.jpg

Без да има претенциите за нещо кой знае какво, филмът си е един доста добър и увлекателен трилър, подходящ за убиването на 2 часа в неделния следобед...

Лично на мен ми хареса.

The Da Vinci Code

1147896135.jpg

Най-накрая и аз да го изгледам(все не ми оставаше време) - много съм доволна, най-накрая разбрах къде е гроба на Мария Магдалена ;)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

dogville

dogville-poster.jpg

много е добър... и оригинален, и дори неочкван. А Никол Кидман, която принципно не ми допада, тук играе много добре. Препоръчвам го.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Планета 51 много яко, като идея и домашен любимец пришълец да ти направи пода на дупки.

the bad lieutenant

p_81088.jpg

Хареса ми! Определено! Кейдж е страхотен в тази си роля. Вече си мисля, че едва ли има роля, която да може да му се опре.

Предложението(2009)

the-proposal.jpg

Много хубаво филмче- Романтична разтоварваща комедия! Препоръчвам го на всички!

Горещо го препоръчвам и аз!До 2 часа съм го гледала снощи!Рядко се случва :)

Twisted

Twisted.jpg

Много ми хареса. Само си се чудя спала ли съм, та не съм го гледала досега, като филмът е отпреди 5 години...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.