Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде

photo_verybig_7250.jpg

Американската киноакадемия класира "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" на Стефан Командарев в Топ 9 на лентите, измежду които ще се определят номинираните за Оскар за най-добър чуждоезичен филм.

Няколкостотин членове на Академията са изгледали 65 филма от цял свят, за да определят полуфиналистите. В краткия списък освен българският филм присъстват още заглавия от Австралия, Аржентина, Германия, Израел, Казахстан, Перу, Франция и Холандия. От тях пет ще бъдат номинирани за Оскар.

В началото на миналия септември Националният съвет за кино избра "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" да бъде българското предложение за Оскар в категорията "чуждоезичен филм". Сръбският актьор Мики Манойлович, Ани Пападопулу, Христо Мутафчиев, Стефан Вълдобрев, Николай Урумов са сред звездите в лентата, създадена по едноименния роман на Илия Троянов.

Наистина страхотен БГ филм заслужава си да спечели Оскар

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Една страхотна приказка! Каквото и да напиша малко ще е. Еволюцията на един младеж в ултимативният войн и в последствие в човек.

Реших и аз да го гледам, отначало ми се стори че филма изобщо няма да е хубав, и си мислех че само в началото ще е така. След това като започнаха да пеят едно след друго, офф пълен отврат, в крайна сметка го изгледах целият, мнението ми е че замисълът е страхотен но филма не струва!

The fourth kind

watch_the_fourth_kind.jpg

.. Този филм така ми въздейства, че няколко часа след като го гледах имах чувството, че някой ме наблюдава :) Нормално като всеки друг, ама не ми дава спокойствие мисълта, че всичко това може да е истина.Някой дали има информация, аудиото и видеото върху които е базиран, са автентични, в смисъл истински?Те така казват, ама колко е вярно ... :lol6: И преди съм чувала а отвличания, ама не съм се замисляла .. :cool:

Иначе филма ми хареса, донеси ми толкова мнго емоции :lol6:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Снощи гледах три филма: "Пророчеството"(не е лош), "Пътят"(скучен малко ми се видя) и "Твърде лично"(хареса ми).

Последният филм който гредах аз беше Аватар много е интересен.

The Rebound

the_rebound_movie_poster.jpg

Страшно забавен и разтоварващ филм!!!!!!! 5*

Само като изключим,че качеството беше гадно !

В замунда го го има с перфектно качество!Аз лично съм го гледала, заслужава си! :)

book-of-eli2.jpg

Книгата на Илай

Сив, скучен, монотонен, незавладяващ. Изненадан съм, че актьор като Дензъл Уошингтън се е снимал в подобна боза...

Revolver - imdb.com

11015863_gal.jpg

Сега, ако напиша една лоша дума за този филм, сигурно половината потребители на форума ще ме залеят с критики и ЛС-та, че съм тъпа и не разбирам от кино. Хахахаха...

Отдавна се каних да го гледам, било отредено за този студена, гадна, зимна събота :cool:

Хареса ми. Аз харесвам Гай Ричи, не знам защо Мадона го остави... Хахахаха...

Само, че не съм сигурна, дали правилно схванах идеята на филма и сценария... Малко сложничък ми дойде ;)

book-of-eli2.jpg

Книгата на Илай

Сив, скучен, монотонен, незавладяващ. Изненадан съм, че актьор като Дензъл Уошингтън се е снимал в подобна боза...

И за мен беше разочарование

Sherlock Holmes

Sherlock-Holmes-movie-poster_290.jpg

Като малък много обичах да чета сър Артър Конан Дойл. Аз ли пропуснах мига, времето ли избърза, но филма ме разочарова. Разби детската ми мечта така да се каже. Филма е хубав, добри актьори, достатъчно ефекти и т.н. Но го нямаше духа на Шерлок Холмс, беше изпаднал от сценария някъде на снимачната площадка. Предполагам че ще се хареса на всеки който не очаква да види the Sherlock Holmes.

<h1></h1>

Мистър Брукс с Кевин Костнър и Деми Мур скоро не бях гледала такъв заплетен сценарии, края беше разбиващ.

newyorkiloveyou-poster.jpg

Очарователен. Вдъхновен от "Париж, обичам те". За мен беше дори по-интересен и завладяващ от този за Париж. Със страхотен актьорски състав.

Книгата на Илай

ох, мислех си, че само аз не съм го харесала Като видях Дензъл, реших, че ще си залужаа, но не всеки филм с добър актьор си заслужава

Другото, което гледах, е The blind side/Сляпата страна

the-blind-side-poster.jpg

Сандра Бълок не ме разочарова. Филмът си заслужава.

Гледах за последно Смело сърце rolleyes.gif

Един от най-великите филми!

81a586dbee6e8fe3.jpg

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде - официален сайт

carlo-ljubek-alex-miki-manojlovic-bai-dan_1024x768.jpg

След като изгледах този филм си казах "Боже, от кога не съм гледала толкова хубав - не само български, а изобщо ФИЛМ?!" Отговор: от "Беднякът милионер" до сега...

Ако има такива, които не са го гледали, просто поправете тази грешка!

Стискам палци да спечели Оскар и това не защото е български или от сантиментални работи, а просто го заслужава.

п.с. Чакам с нетърпение продължението на "Ларго Уинч", където ще имаме възможност да гледаме единият от главните герои в този филм, а именно "дядо Дан" или неотразимия Мики Манойлович...

Изобщо играта на актьорите е от мн висок клас. Христо Мутафчиев, Зуека, Карло Любек, Анна Пападополу... Абе, гледайте го и това е! :down:

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

Revolver

11015863_gal.jpg

Интересен подход към "извъртането" на нещата. Трябваха ми няколко минути за да разбера че revolver не се използва като съществително. Някъде по някое време някои неща ми направиха някакво впечатление. Разпитах адаша и се оказа че съм бил прав, нищо че седях. Та, има доста асоциации с Кабала във филма. Предполагам че за последователите няма да е асоциация, а нежно почукване по главата с парен чук. Whateva...

Според мен Джейсън Стейтъм не е за тази роля. Някак си нещо не беше наред.

"Аз-ът" е добре представен, гледната точка, гледането от страни, гледането на никъде. Whateva...

Неочаквано добър период, пълен с филми-находки!

The Men Who Stare at Goats

opvhuq.jpg

Това определено е eдин от най-свежите филми, които съм гледал през последните години. Веднага влиза в личната ми колекция.

Участват: критерият ми за добър филм Кевин Спейси, както и Джордж Клууни, Юън МакГрегър, Стивън Ланг, Робърт Патрик и др.

A Serious Man

25z5chi.jpg

Втората находка - новият филм на братята Коен (имената им нямат нужда от реклама). Още един много силен филм, също влиза в DVD колекцията ми.

Дориън Грей

dorian2110508.jpg

В такива ситуации бих казала "О, Боже мили", защото, макар че не съм особено вярваща, ако има Бог не бих искала да го свързвам с това... Като цяло идеята за тоя портрет и сделката с Дявола и т.н. е интересна, но всичко останало... Този... хм, как да го кажа... лепва зарази (О.о) на всичко що мърда... Просто... нямам думи :x Горещо препоръчвам да не го гледате...

Extract

extract_poster.jpg

Миии интересно филмче.Аз мислех, че главният герой ще се събере с тая яката какичка, ама не :P Но останах доволна, че се събра с жена си :angry: Хареса ми, разтоварващо :down:

Не съм съгласна. По мое мнение това е поредния филм, чието гледане е загуба на време. От типа филми с тъп хумор. За мен... ужасен филм.

Напоследък сякаш не правят хубави филми... лоша работа...

Greta(2009)

Movie+Songs.PNG

Много ми хареса.Ще ми се и аз да имах решителността и смелостта на героинята ... защото мисля, че знам през какво е преминалa .. до известна степен ..

И на мен ми хареса много.

Но едва ли искаш да си някое младо, объркано, искащо да се самоубие момиче, все още неоценяващо това, което има. Тя е смела, но прави нещата наопаки и в свой ущърб. Филмът обаче показва как обичта и вниманието могат да обърнат нещата. Хубавото е, че тя накрая разбира ;)

Never cry werewolf

Kurt-Adam-Never-Cry-Werewolf-Turkce-Dublaj.jpg

Разбира се го гледах, заради Нина!Добра е, изигра си ролята много добре .. но сюжета на филма беше малко ... някак си глупав, но не очаквах някви ужаси де .. :) или нещо повече, все пак това са едни от първите и филми! ;)

А междо другото се чудя защо всички филми, свързани с върколаци и вампири в началото са еднакви .. Twilight, The vampire diaries, този също.Главната героиня сама разбира какво е, и то чрез интернет :speak: Малко скучно... Но иначе браво на Нина за доброто представяне. :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

"About A Boy", наскоро показан (и пропуснат от мен) по една от нашенските телевизии под заглавието "Маркъс".

aboutaboy.jpg

Сигурно съм пристрастен, защото много харесвам Хю Грант, но филмът ми достави истинско удоволствие - на места драматичен, повече романтичен, и най-вече по своему комичен с типичния английски хумор.

Kнигата на Илай го гледах вчера и заспах на него. Някакси не отива на актьор от такава величина като Дензъл да участва в такива плоски екшъни. Иначе този филм става за убиване/приспиване на времето, но само толкоз.

The American Mall

51eGwP8LGBL._SS500_.jpg

Естествено отново го гледах заради Нина Добрев!Ето тези филми и отиват на нея :blink: Все пак е още млада и ролята и в предният филм(Never cry werewolf) не беше за нея.Има време и за такива филмчета.

Та за филма, романтичен, динамичен, много музикален, разтоварващ!Все едно гледах другото си аз :rolleyes: Музика, песни, танци and having fun! Браво :computer2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.