Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

We are the people of the Dawn. This land has been our home for countless generations. There is a prophecy that tells of a creature, swift of foot, white as snow. When he is seen change follows like a storm.

MV5BMjExNTE5NzUzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ3NTk0MQ@@._V1._SX294_SY400_.jpg

Много приятен филм, историята на човек който открива себе си. Сблъсъкът на два свята...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

dorian-gray-poster.jpg

"Дориан Грей"

Не бях чел романа на Оскар Уайлд, така че с интерес изгледах филма. Определено ми хареса, добра екранизация...

Loving Annabelle

loving_annabelle.jpg

Не го гледам за първи път, но просто много ми харесва...

dorian-gray-poster.jpg

"Дориан Грей"

Не бях чел романа на Оскар Уайлд, така че с интерес изгледах филма. Определено ми хареса, добра екранизация...

Тъкмо влизах за да го оплюя :) (баси, каква зла съм станала).

Явно се харесва на хората, които не са запознати с романа.

Филми по Уайлд съм се убедила, че няма и смисъл да се правят. Барем поне сносен кастинг да имаше този филм. С какъв акъл сложиха онзи от "Наистина любов" да играе Лорд Хенри? Че той е по-силно изразен и сложен герой от Дориан Грей!

Иначе за главната роля поне на визия са го докарали. А и еротичните сцени ставаха. Всичко друго е...пълна гавра с Уайлд. Поне три пъти се е обърнал в гроба ако питате мен.

Time Traveler's Wife

the-time-travelers-wife.jpg

От кога го чаках с хубаво качество.Снощи го изледах, отночало малко не го схванах, но после всико си дойде на мястото.Какво да кажа, страхотно филмче, никак не съм разочарована! :shake_puter: Препоръчвам го! :cool:

Weather girl

weather-girl.jpg

I toзи е от леките, неангажиращи и отпускащи филмчета, с които ти е приятно да загубиш час и половина от времето си :)

Една страхотна приказка! Каквото и да напиша малко ще е. Еволюцията на един младеж в ултимативният войн и в последствие в човек.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

atonement_poster.jpg

Изкупление-много пипнат, особено в сценографията...и с въздействащ финал.

James McAvoy не ми е познат като актъор, но в тази роля е мн добър

Реших и аз да го изгледам. Е толкова въздействащ и трогателен филм не съм глеала скоро.

"Дориан Грей"

И аз последно гледах този филм. Не съм чела и аз книгата, но не ми убягна, когато единият от актьорите каза "Единственият начин да се спасиш от изкушението е да му се отдадеш напълно". Хахаха... Съдейки по финала на филма и изобщо на самия главен герой, НЕ - мерси! :speak: Няма да послушам Оскар Уайлд (поне не и в това отношение ;) ).

Филмът е готин, става... Но не успя да ме впечатли кой знае с какво. Просто Холивуд...

The Final Destination 4

Ами .. готино!

Тоя го бях гледал на 3Д..на места не можех да гледам дори :speak:

Weather girl

weather-girl.jpg

I toзи е от леките, неангажиращи и отпускащи филмчета, с които ти е приятно да загубиш час и половина от времето си :wors:

Взела си ми думите от пръстите :cool:

p_1195.jpg

Реката на тайните

Клинт Истууд за пореден път представя страхотно режисирана лента; историята е кофти, но от онези гадничките, които са си част от живота... а за ролята на Шон Пен....много е добър просто!

Роден за надежда

15czrep.jpg

Много хубава фантастика

:blink:

mulan+poster+master.jpg

Хареса ми, но драмата ми дойде малко в повече... Предпочитам анимацийката.

Vice Versa 1988

viceversa.jpg

Този път баща и син си разменят ролите.. Хареса ми, готина лека комедийка :blink:

"Sherlock Holmes" - Гай Ричи си е Гай Ричи. Забавните моменти се редуваха с много екшън.

Във всеки случай, ако Артър Конан Дойл можеше да го гледа, едва ли щеше да си познае героите.

Хареса ми и с нетърпение чакам продължението.

fracture4largeef9.jpg

Невероятен, както всички филми с Антъни Хопкинс.Трилърче за любителите на жанра :cheers:

И аз се присъединявам към групичката, гледали Дориан Грей

dorian-gray-poster.jpg

Но не съм чела книгата, явно затова и на мен ми допадна филма :cheers:

keith.jpg

Гледах го защото тя беше много убедителна. Нямах избор. Час и половина по-късно изобщо не съжалявах.

i-heart-huckabees.jpg

Реших да го гледам заради Джъд Лоу и защото постера и защото коментарите за него бяха доста противоречиви - от това, че е безкрайно тъп, до това, че засяга дълбоки екзистенциални проблеми. Да, засяга ги, и да - на моменти доскучава и се питащ има ли смисъл и от самия филм и каква точно е идеята. Такава явно има, но на мен ми беше неуловима на моменти. Като цяло е малко странен, но може би си заслужава да се изгледа :P

THE JERK THEORY - Теория за идиота

jerktheory.jpg

Много готино филмче. Отдавна не съм гледала нещо такова. Хареса ми. А половината от песните също са доста... готини. :giggle1:

THE JERK THEORY - Теория за идиота

Много готино филмче. Отдавна не съм гледала нещо такова. Хареса ми. А половината от песните също са доста... готини. :giggle1:

Мнениета ми е абсолютно противоположно на твоето. По принцип харесвам такива филми, но този беше...бляяяяях, никакъв сценарии, никаква интрига, просто едно голямо нищоо.

Мнениета ми е абсолютно противоположно на твоето. По принцип харесвам такива филми, но този беше...бляяяяях, никакъв сценарии, никаква интрига, просто едно голямо нищоо.

Съгласна съм ... филм, който прилича на филмите на Дисни - и е с аудитория между 12 и 14 години. Опит за тийн комедия.

sarah-michelle-gellar-veronika-decides-to-die-movie-fan-made-poster-mq-ed714.jpg

Допадна ми доста..може би защото е писано от Коелю..може би защото участва Сара Мишел Гелар...може би защото в сюжетната линия разпознавам добре познати ми емоции..

Знам ли...просто ми хареса

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.