Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Transformers: Revenge of the Fallen 2009

imax_poster_transformers_revenge_of_the_fallen.jpg

Филма си заслужава :)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

angels_and_demons_xlg.jpg

1. извинявам се за големия постер

2. ако някой си е направил труда да прочете книгата, бих му препоръчал да не гледа филна - аз останах разочарован

в шифърът нямаше толкова цензура

3. ако не сте чели книгата гледайте филма - наистина е страхотен

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Surrogates / Двойници (2009)

surrogates.jpg

## Резюме : Хората живеят живота си от разстояние, в безопасността на собствените си домове, чрез роботи-двойници, които са секси, физически съвършени механични репродукции на тях самите. Светът е идеален – в него няма престъпност, болка, страх и последствия. Когато първото убийство след години разтърсва тази утопична картина, агентът на ФБР Гриър (Брус Уилис) открива огромна конспирация и трябва да остави двойника си, за да рискува живота си за разкриването на мистерията.

Освен като завладяващ екшън трилър, режисиран от Джонатан Мостоу (“Терминатор 3“, “Инцидентът”), "Двойници" привлича вниманието и с участието на звездите Рада Мичъл, Розамунд Пайк, Джеймс Кромуел и Винг Раймс.

Редактирано от yvsot
Постер [540x800] 132кБ е заменен с по-малък. (преглед на промените)

http://91.196.126.51/posters/cf53bd6ee4b68f961284c7ebe290bd407a3872f9g-force-movie-poster.jpg

Няма такива опасни животинки, филма е тип Джеймс Бонд ;)

G-force

Много сладко и свежо филмче. Идеално е за разпускане и на не толкова пораснали дечица :P

Редактирано от yvsot
Махнати img тагове (преглед на промените)

South Park: Bigger, Longer, Incut - IMDb.com

south%20park%20movie.jpg

Отдавна се каних да го гледам и тази вечер го изгледах...

По-голяма простотия не знам дали има, събрана на едно място!

Вярно, че иронозират яко всичко живо и не чак толкова живо, ама всяко нещо си има граници.

А в този филм такова нещо като мярка няма!

Може би не ми допадна и затова, че не си падам по комедии много много.

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

• Автор

Rebound (2009)

1480971.jpg

Много приятно романтично филмче. Ако не сте против възрастовата разлика и си падате по този жанр - опраделено ще ви хареса. Има една сексуална сценка (със свидетел) на която ме изненада развръзката... преди и в боулинг залата. :baby::cool:

ПП: Нарочно не слагам постера, подвеждащ е. Нямам представа каква е причината да му сложат тези гащички в устата.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

The Tournament / Турнирът 2009

the-tournament-movie-rumble-royale.jpg

Резюме : На всеки 7 години, в някой произволен град се сформира "Турнирът". Кралска битка между 40 от най-смъртоносните бойци в света. Последният останал печели 10 милиона и титлата "Първи в света". Всички битки се заснемат 24 часа в денонощието и се излъчват на кодиран канал, където милиардери залагат богатствата си. Този напрегнат трилър събира най-добрите във всички възможни дисциплини, като се състезават до смърт. Ще проследим фаворитите на състезанието, докато те самите се натъкват на предателство, отмъщение и изкупление, но успяват да открият истинската стойност на живота.

Хареса ми :yanim:

Иеших да си припомня три гледани преди филма :)

Don Juan De Marko

don_juan_demarco.jpg

Casanova

casanovavs2.jpg

Alfie

09-Alfie.jpg

От трите най-малко ми хареса Дон Жуан. Казанова ми е много забавен, пък и Хийт е голям сладур там...Алфи- също, Джъд Лоу там е някак по-различен, по-хубав, по-...неустоим :ass:

А общото между всичките, че е винаги има една жена, която стои зад всяко тяхно действие и която, така да се каже, им е преобърнала световете :(

• Автор

Easy Virtue

easy-virtue-20090422115024876.jpg

Филм направен за забавление от хора които се забавляват. Успешен. Винаги съм се чудила как може на един филм да се лепнат два жанра, "драма" и "комедия", но този път това е оправдано. Желая ви приятно гледане, за мен определено бе. :blink:

Смях се когато умря кучето, слушах джаз версия на "Sex Bomb", беше... ретро разнообразие. :lol6:

(Mrs Whittaker) There's lots to do. You ride, don't you?

(Larita) Boats, cars or planes?

(Mrs Whittaker) No, horses, silly.

(Larita) Ah, yes, horses.

(Mrs Whittaker) You do hunt?

(Larita) Hypocrites, gossips or defenceless animals?

(Philip) Bravo!

(John) You wouldn't get her to the start.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Dan in real life

dan_in_real_life_v3.jpg

Голямо семейстово и много роднини. Ценности и любов. :eek:

Планирайте да бъдете изненадани. Не от филма, а от живота. :)

Spread

spread_poster.jpg

Аштън Къчър никога не ми е бил любимец, но като че ли става все по-добър актьор. Да не говорим, че ролята на жигуло много му утива :)

Убийствен пъзел 6(2009)

Saw6.jpg

Много ужасен и брутален филм-добре че не отидох да го гледам на кино-мноо гаден филм-сигурно няма да мога да спя!

Nostradamus-2012-2009.jpg

Пророчеството на Нострадамус за 21 декември 2012.

На тази дата свършва и календара на маите...

Предложението(2009)

the-proposal.jpg

Много хубаво филмче- Романтична разтоварваща комедия! Препоръчвам го на всички!

58443-large.jpg

Невероятен филм-страхотна актьорска игра, разтърсващ саундтрак.И тук е мястото да допълня, че настръхнах когато в някои от най-тъжните моменти от филма чух да пеят на български. Бях страшно изненадана, изтеглих саундтрака и действително в няколко от песните пеят на български.

( 3-та, 10-та, 13-та песни )

Бибиси отново са показали професионализъм и недостижима висота в отразяването на историческата действителност по времето на царуването на Елизабет първа ( девицата ). Този филм определено се нарежда в топлистата ми за всички времена.

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

"Ensemble, c'est tout" с Одри Тоту. Много ми хареса. Направо обожавам френското кино.

Return to Paradise

returntoparadisevideorelease.jpg

Определено си заслужава. Това е филм, който те кара да се замислиш ти как би постъпил в подобна ситуация. Да не говорим, че след като го изгледах целия, ми хареса още повече :rolleyes:

"The Surrogates" с Брус Уилис. Имам три думи за него - ужасен, ужасен, ужасен. п.п. Чиста загуба на време.

Public Enemies

Public+Enemies-front.jpg

Допадна ми... хубав филм, но и малко странен..не е за всеки.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.