Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Bodyguards and assassins - гледах го с идеята, че ще е боза, но ще има приятен екшън. За съжаление очакванията ми не се оправдаха. Филмът е слаб от край до край, а отгоре на всичкото е прекалено дълъг.
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

My Bloody Valentine

37775.jpg

По план трябваше да го гледам на Свети Валентин, ама забравих... и не съжалявам. Дори и сърцата и Дженсън Екълс не успяха да ме накарат да го догледам. И то не заради кръвта и бруталните убийства. Бях си приготвила възглавница, зад която да се крия. А и вече не ми правят особено впечатление. :D Нооо когато се стигна до онези голите в мотела... е, вече ми дойдоха в повече. Бях се приготвила за ужас, а не за... както и да е. Силно препоръчвам да не го гледате!!!

Leap Year (2010) - Високосна година

Leap+Year+Movie+Review.jpg

Романтична комедия, идеално е за разтоварване и размечтаване :)

Иначе не е филм, който може да впечатли някой заклет киноман или пък да се помни години наред...

След 2 месеца, сигурно няма и да се сещам за сюжета, но пък доста разведри съботата ми.

Редактирано от sdry (преглед на промените)

Тази сутрин отново се насладих на прекрасната игра на Ралф Файнс в "Онегин"! Не знам колко пъти съм го гледала, ще го гледам докато съм жива! Неостаряващ сюжет - за самолюбието, егоизма, любовта, предразсъдъците!

Горещо препоръчвам на всички, които са пропуснали този филм!:)

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

• Автор

%7B4770F79C-5F38-47AB-9095-BF600C605629%7DImg200.jpg

Уволнявали ли са ви? Налагало ли ви се е да съкратите някого?

Един игрален филм който прилича на документален. Джордж Клуни и останалите актьори го направиха истински, достоверен.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Ние пък с shanna ходихме да гледаме "Източни пиеси".

За филма бях чула достатъчно добри отзиви, от хора, на чието мнение мога да се доверя.

Беше мрачно сатиричен и болезнено реален. Няма смисъл да седна и да лея анализи, гледането си заслужава.

С Цвети достигнахме до извода, че за да го оцениш, не се изисква националност (все пак влезе в селекцията на Кан), но за да го разбереш, трябва да си българин.

Преди време Иво Сиромахов в дискусия за българското кино каза, че докато не се появи някой, който да заснеме автентичността на българският живот, с кръчмарските приказки на по евтина българска бира, българско кино няма да има.

До гуша ми беше дошло от разни шифловани реплики на книжовен български език, който почти не се използва в разговорната реч, пък камо ли от героите, които некадърните режисьори се опитват да ни пробутат за автентични.

Както и Христо Христов каза на гаджето си във филма, дето беше няква актриса, 2-ра година студентка при Данаилов - тя за т'ва говори като радиоводеща.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Омагьосване (Bewitched)

bewitched.jpg

Непретенциозен, но приятен и разтоварващ филм с много добра музика. Поредната висококласна изява на Никол Кидман, макар че ролята й в "Омагьосване" няма нищо общо с шедьоврите "Студената планина", "Догвил", "Скрити белези" или уникалния "Широко затворени очи", но Никол Кидман си е Никол Кидман.

Заложник на смъртта

200912181943244897.jpg

Филма е доста тежък. Интересен сюжет и краят не е толкова предвидим. Различава се от повечето филми с тази идея.

Редактирано от SeismiC (преглед на промените)

"V for Vendeta"

http://img.######/bitbucket/V.for.Vendetta.2005.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD.jpg

http://######/details.php?id=153007&hit=1

Нещо , което бях пропуснал досега , хареса ми :super:

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Shadow_skill другата седмица ...

pic1_9988.jpg

Знам знам ^^ Цялото семейство сме меко казано любители на фантастиката ^^

A Good Year (2006)

a_good_year-dvd.jpg

Най-хубавият филм който съм гледал през живота си. Подкарал съм всичките на Ridley Scott...

И аз вчера си спретнах филмов маратон. Започнах с

julieandjulia.jpg

и останах във възторг от поредното превъплъщение на Мерил Стрийп, донесло й "Златен глобус" съвсем наскоро.

Продължих с гениалната акриса в "Толкова е сложно" (преведен и като "Не е лесно") с оригинално заглавие "It's Complicated" (с 3 номинации за споменатото престижно отличие),

itscomplicatedwi.jpg

за да затвърдя у себе си респекта към актрисата, която има 15 (!) номинации за "Оскар" - най-много от всички останали досега откакто съществува най-престижната филмова надпревара. В "It's Complicated" достойно й партнират Алек Болдуин и Стийв Мартин, за да се получи една прекрасна романтична творба.

Накрая - Star Wars - episode 1, разбира се, но в случая едва ли може да бъде изненадан някой - това не е филм, това е Star Wars.

Tainye znaki Apokalipsis Perevorot Zemli

1264807701_2urv761.jpg

Според този филм няма да оцелеем след обръщането на магнитните полюси, а според Magnetic Storm пра-пра-пра внуците ни ще станат свидетели на феномена и дори ще намерят начин да оцелеят .. Ама каквото и да става едно е сигурно - Това се е случвало, ще се случи пак.Иначе обожавам такива филми, но не губя надежда, както някои хора .. това са просто хипотези. :)

Както каза emmi(ако не се лъжа) - Няма да умираме, трябва да се мъчим още! :hush:

Жената на пътешественика във времето

the_time_travelers_wife_movie_poster.jpg

Много исках да гледам този филм още откакто за пръв път видях трейлъра му. Предполагах, че след такова очакване ще остана разочарована, но филмчето се оказа хубаво. Малко ми беше заплетена историята му. Не е някаква класика, но става да убиеш час и половина ;)

Изгледах 4-те минисерийки на един дъх..

Обожавам екранизациите, които BBC правят-нямат равни.

je.png

http://www.cinefish.bg/data/movies_images/15/p_15349.jpg

Редактирано от yvsot
Постера е заменен с по-малък, но оставих линка. (преглед на промените)

• Автор

mozart_and_whale.jpg

Разказва се за група аутисти с любовна история посредата.

Не знам точно как да го коментирам, затова се въздържам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.