Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

moon_poster_sam_rockwell_5691.jpg

Moon

Много хубава и леко тъжна фантастика, приятна за гледане. Хареса ми.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

the-blind-side-poster.jpg

Интересно ми беше да видя ролята, която донесе на Сандра Бълок Оскар. Хубав филм, ама не чак толкова..

Ролята на Сандра..нищо впечатляващо, имала е и по-добри превъплъщения, според мен..

• Автор

Valentine's day

valentines+day+2010+movie+poster.jpg

Ще излъжа, ако кажа че съм очаквала повече. Всъщност в повечето случаи, ако в някой филм има повече от петима известни актьори - той е посредствен. Има изключения на правилото, но този не е от тях. А да изкарат Ерик Дейн гей, неговия герой де, ама тази визия и физика са на един и същ човек, това е абсолютно разочарование. Иначе, куп знаменитости и всеобщи любимци в този филм, който е добър за убиване на времето, но определено не е подходящ за романтичен ден... като Свети Валентин.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Young People Fucking (2007)

Да, признавам, превлече ме името. :rolleyes:

http://i475.photobucket.com/albums/rr113/tek3D/affiche-Young-People-Fucking-2007-1.jpg

Едва ли ще научите нещо ново (както пише на постера), но фимчето е направено добре и ще убиете приятно час и половина от времето си.

изглежда съм го гледал към три, защото беше скоро, а нищичко не помня от него... чак е плашещо... днес си открих бележка, че е бил интересен :ph34r:

Редактирано от yvsot
Махнати img тагове от цитата. (преглед на промените)

CARGO_AFFICHE_01.jpg

Without spoiling anything, I want to recommend this movie as a real thriller where nothing is as it seems, but everything makes sense in the end. And it is a fresh look on a VERY IMPORTANT issue, giving a wonderful but sad perspective on it.

If you like "big thinking" in SciFi, this movie will give you the visuals on how huge things can get in zero gravity, with a beautiful space city in the beginning and a cargo ship the size of the empire state building.

While it is a little bit lengthy, I think this is a necessary part to truly give you the cold and lonely feeling of space, and so to make you appreciate the ending and conclusion.

Just keep sitting, and you will understand ...

Рядко ми се случва да прочета ревю в imdb с което да се съглася веднага и напълно.

С малката уговорка, че ако се замисли човек и по-важната част се разконспирира бързо.

The wolfman

the_wolfman_french.jpg

Фях зажадняла за филм с Антъни Хопкинс. Смея да твърдя, че този филм го гледах само и единствено заради него :) Нямах очаквания, но не мисля, че филмът е нещо кой знае какво и нещо, което да помним с години, както повечето филми на сър Хопкинс. Но за убиване на почти два часа става :)

Редактирано от yvsot
Постер [1280 x 1024] е заменен с по-малък. (преглед на промените)

Shutter island/Злокобен остров

p_75784.jpg

Филма е доста добър, не е ужаси. Не е клише - все пак говорим за Мартин Скорсезе, а и играта на Леонардо ДиКаприо беше на ниво. Препоръчвам го.

"Leatherheads" с Джордж Клуни и Рене Зелуегер.

Поредния филм за американски футбол, но на мен ми се стори забавен, а Джордж си е както винаги неустоим.

leatherheads5_large.jpg

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Precious

precious-movie1.jpg

Някой гледал ли го е? Аз лично не знам как да го коментирам .. :P

Майка да мрази дъщеря си, защото тя е родила повече деца от нея и то от собствения й съпруг(бащтата,който е насилвал момичето) .... ?! :P Ах... събуди толкова противоречиви чувства у мен ... :P

The Lovely Bones (2009) - Очи от Рая (2009)

lovely-bones-poster.jpg

Режисьор: Питър Джаксън

Сценаристи: Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс (по романа на Алис Сиболд)

Продуценти: Питър Джаксън, Фран Уолш, Ейми Пейронет и Карълайн Кънингам

В ролите: Сирша Ронан, Марк Уолбърг, Рейчъл Вайс, Стенли Тучи, Сюзан Сарандън

Студио: Paramount Pictures

The Lovely Bones има 6 спечелени награди и 21 номинации за Оскар.

Филмът Очи от Рая е създаден по бестселъра на Алис Сиболд "The Lovely Bones" и проследява живота и смъртта на 14-годишната Сузи, която разказва трогателната история на жестокото си убийство от своя собствен Рай. Макар и да се намира на прелестно красиво място, Сузи не може да скъса връзката със света на живите докато убиецът й не бъде разкрит и семейството й не получи покой.

Филмът ще се хареса на всички, които обичат истории за това какво се случва с нас след смъртта. Чудесните CGI ефекти допринасят за това зрителят да добие представа как изглежда измерението отвъд нашия свят. Изключително трогателна история, за доброто представяне на която допринася актьорската игра на младата Сирша Ронан, Стенли Тучи, Марк Уолбърг.

Препоръчвам Ви го с две ръце.

Precious

http://sisterrose.files.wordpress.com/2009/12/precious-movie1.jpg

Някой гледал ли го е? Аз лично не знам как да го коментирам .. :speak:

Майка да мрази дъщеря си, защото тя е родила повече деца от нея и то от собствения й съпруг(бащтата,който е насилвал момичето) .... ?! :eek: Ах... събуди толкова противоречиви чувства у мен ... :speak:

Най-после и аз го изгледах. Филмът грабна два оскара- за най-добра поддържаща женска роля и най-добър адаптиран сценарий. Има и 5 награди "Свободен дух". Дълго време се чудих дали виждам Марая Кери във филма, Лени Кравитц го познах по-лесно. Мисля, че лентата отразява една съвсем реална действителност, та било тя и чудовищна, за много "семейства" по света. Веднага правя асоциация с ромите тук-неграмотни, с куп кръвосмешения и безброй деца, живеещи единствено и само от социални помощи.

Много мрачна драма-просълзих се в моментът, в който тя разбира, че е ХИВ позитивна и казва на учителката :"Днес нямам за какво да пиша"..

Та, не съжалявам, че го гледах-напротив.

Редактирано от yvsot
Махнати img тагове от цитата. (преглед на промените)

Разбита любов(2005)

poster.jpg

Хубаво развлекателно филмче ;)

1664.jpg

С дъх на канела. Абсолютно загубени час и нам си колко минути и нам си колко лева за кино. А е № 1 по приходи за нам си къв премиерен уикенд. Аз, които съм средностатистически романтик не успях да усетя никаква емоция, имах чуството, че и актьорите ше заспят заедно с мен. Филма е изключително не натоварващ и не ангажиращ. Но може би е по-добре да изгледате някоя серия на Листопад или Гумуш, ще ви излезе по-евтино и може да превключите канала.

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

vseumrutayaostanus.jpgilsmourronttoussauf.jpg

Порастване по бързата процедура...

Филмът показва тинейджърска реалност - проблемите в къщи, проблемите в училище и бързата пътека "нагоре" за три деветокланички. Пейзажите са познати до болка, сценарият също. По скалата за реалистичност филмът е доста напред. Някак си успява да се разграничи и от поредната лента показваща плът.

Редактирано от yvsot
Постер [1050 x 1400] е заменен с по-малък. (преглед на промените)

Светците от Бундок

За толкова години чак сега се наканих да го гледам... Хареса ми - свеж и приятен за гледане.

Гледай и втората част - The Boondock Saints II: All Saints Day, весела е.

Fantastic Mr. Fox - т'ва гледах снощи, забавна анимацийка, става за убиване на време.

Not.Easily.Broken.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE.jpg

Изключително смислен филм ,не очаквах да ме впечатли.Хареса ми ,определено :speak:

"Legion" най-накрая...въобще не ме впечатли. Отново трейлъра се оказа повече от самия филм.

510S7KDSX9L._SS500_.jpg

Невероятен филм. Или както бях прочела някъде "ярък пример за магията, която се ражда, когато две от най-големите звезди на Холивуд се съберат, за да създадат един специален филм"

clash-of-the-titans-2010-20091211065924947_640w.jpg

Днес в 00:01 му беше премиерата, та ходихме да го гледаме ^^ Хареса ми за филм от този жанр. Имаше доста готини сцени, достатъчно ефекти + 3D. А и повечето от митичните същества ( джиновете, Каракен, Медуза и т.н.) бяха направени с доста въображение и доста детайлно. : )

И аз изгледах Bewitched снощи. Започна супер яко филмът, но в последствие се сбози и стана посредствен.

Днес на работа - Ong Bak. Много слаб филм, дори и при очакванията ми за такъв. Слаба хореография през повечето време, гледа се на бърз кадър и не са задължителни субтитри. Ще я видим и втората част другата седмица.

• Автор
"Legion" най-накрая...въобще не ме впечатли. Отново трейлъра се оказа повече от самия филм.
"Въобще не ме впечатли" е меко казано. На такава глупост не бях попадала скоро. Пълна дивотия и тъпотия.

Аз последно гледах Serious Moonlight

24a83681sns.jpg

Семпло филмче, доста постно т.е. изчистено, та чак скучновато, но не става досадно и се търпи. Не блести в никой аспект на замисъла си, но пък оставаш някак си доволен, че си знаел как ще завърши още преди да започне.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.