Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Spy Game (2001) :ph34r:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Dear John / С дъх на канела (2010)

DearJohn-BGposter.jpg

Много ми хареса.Не съм чела книгата,но ако я бях, сигурно нямаше да съм на същото мнение за филма.

Заедно с "Тетрадката" ми въздействаха по еднакъв начин.

Хубава историйка,ако обичате драми и романтични филми го гледайте!

Yahsi bati (2010) - IMDb

9D86883676B3DF84EBCABBEDEE2533.jpg

:nono: Чудесна комедия :huh:

Самоирония , ирония и сатира в пълна степен , и чисто балканско-турски хумор ....

:speak: Препоръчвам го

Ip Man-2008..........очарован съм :blink:;)

Гледай и втората част и ще си очарован и от него :)

Поне аз съм ...

Yip Man 2: Chung si chuen kei (2010) ---> IMDb

200px-IpMan2Poster.jpg

Редактирано от morituri
Ненужен цитат ! Успехи ! (преглед на промените)

Гледай и втората част и ще си очарован и от него :)

Поне аз съм ...

Yip Man 2: Chung si chuen kei (2010) ---> IMDb

200px-IpMan2Poster.jpg

Чакам по-добро качество.иначе знам ,че излезе 2 част.Чакаме и Ip Man 3 :blink:;)

Yahsi bati (2010)

Чудесна комедия

Самоирония , ирония и сатира в пълна степен , и чисто балканско-турски хумор ....

И ние го гледахме, след "Гора" и "Арог" отново перфектна игра на Джем Йълмаз! Да очакваме ли продължение от Китай? Голям смях ще падне!!!

Chloe

poster_chloe.jpg

Толкова чаках да го гледам, защото участва Нина Добрев, ама тя, за мое учудване, се появи няколко пъти.Това, което се случи във филма, беше нещото, което най-малко съм очаквала :whist: Малко не си падам по лезбийски истории, но го изгледах до край.Поставям му 4.50 :P:)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Припомних си един много добре забравен филм. It could happen to you от 94'та с Никалъс Кейдж. :yanim:

Много широко ме усмихна ролята на Кейдж, като съвестното ченге, който обеща в случай, че спечели от лотарията да го раздели с местна сервитьорка.

Историята беше изключително приятна, красива и много много позитивна.

едит: аМоРе, Chloe беше много добро попадение. Особено Джулиън Мур направо ме уби с тая роля. На мен лично много ми хареса сет дизайна на къщата на семейството... :mad: Поздравления за дизайнера направил интериора на филма :yanim:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

The Sixth Sense

the_sixth_sense.jpg

невероятен Брус Уилис

забележителен Хейли Джоел Озмънт

брилянтен М. Найт Шиямалан

тъпа НоваТВ ... как може да е дублиран филма !!!

И аз изгледах chloe-movie-poster-338x500.jpg

Много ми допадна, признавам..

Благодаря, че го споделихте..

защо така Персоната на Бергман не ми повлия... :cool:

Е, радвай се.

Те на Бергман филмите освен да депресират, по друг начин едва ли могат да повлияят :cheers:

Dear John / С дъх на канела (2010)

DearJohn-BGposter.jpg

Много ми хареса.Не съм чела книгата,но ако я бях, сигурно нямаше да съм на същото мнение за филма.

Заедно с "Тетрадката" ми въздействаха по еднакъв начин.

Хубава историйка,ако обичате драми и романтични филми го гледайте!

Бях го свалила преди доста време и най-накрая успях да го гледам :cool:

Да, наистина си заслужава. На мен не ми въздейства чак като Тетрадката, но въпреки това трябва да се гледа от романтиците :P

Другия филм, който изгледах е:

the bucket list

The%20Bucket%20List.jpg

Въпреки че Джак Никълсън не ми е сред любимците, ще кажа, че филмът е ненормално добър!

Apocalypto.AC3.XviD-AFREDDO.jpg

Ей тва гледах. Интерестното е че докато гледах филма си представях че гледам анимационен филм. Признавам си "Сандокан" ми беше по интересен (ама тоя анимациония дет го даваха кат бехме малки). По едно време ми се приядоха пъоржени дробчета и сърца поляти с много биричка. Лична оценка 3,5 (по 6 балната).

до Галето: Относно "С дъх на жожен", както го нарече Пилето. Ам по голема боза не бях гледал. Ама явно романтика в мен е заспал.

И аз се присъединявам към Dear John - наистина хубаво филмче. Мисля, че към 3 пъти се разплаках :wink12:

Семейна война (Еasy Virtue)

easyvirtuea.jpg

Колин Фърт, Кристин Скот Томас, Джесика Бийл и останалите актьори показват типичен английски филм с блестящ британски хумор, предизвикващ истинско удоволствие.

30126_397591102139_170442237139_398.jpg

Снощи бях на галапремиерата "Принцът на Персия". Филмът е страхотен, но хората не трябва да подхождат грешно към него, аз не го направих и съм очарован. Феновете на играта да не се надяват много, че ще видят герой, който ще обикаля замъци и ще натиска по 5 ключа, за да отвори някоя врата. Няма да видите пресъздадена играта с всички пъзели, но филмът е в същият дух. Връщането на времето си го има и пясъчният часовник го има, но доста уголемен и да не разочаровам никого, но няма да има пясъчни зомбита. Очаквайте всякакви подскоци(доста добре направени, не нереалистични), гонитби и битки. На моменти филмът е доста забавен с разговорите на Дастан и Тамина. Ефектите и те са супер. Гледах го в IMAX. Използват цялата ширина на екрана, но си е широкоекранен, някой да не си помисли, че ще е квадратно като екрана. И мисля, че е време да му направят един ремонт, че на сцените от пустинята е грозно да видиш някаква черта. Преди филмът имаше Freeruner-и и арабски танци. Та това е, изключително доволен съм.

HeartsofWar(2009).png

Прекрасен филм...за любовта, за безумията и жестокостта на войната, за достойнството, мъжеството и смъртта..

Потресаващо реалистичен и все пак ..красив филм.

Главната героиня също е безумно красива...( прилича ми на Мара отварачката на млади години ) :ph34r:

Последно гледах късометражните филмчета от програмата "Нощно кино в четвъртък" на „Artin Vision Short Cut” – една селекция на режисьора Александър Николов.

Този четвъртък, т.е. преди малко :) програмата включваше:

"Bara prata lite" / 1997 / 14 / игрален

Режисьор/ сценарист: Лукъс Муудсън

Бригер е стар и вече пенсиониран. Въпреки това се връща до работата си защото няма какво да прави. Вкъщи го навестява неочакван посетител – момиче от Харе Кришна, което набира нови членове, но нуждата му от човешки контакт й идва малко в повече...

"Over time" / 2005 / 4 55/ анимация

Режисьор/ сценарист: Оури Атлън, Тибо Берлан, Деймиън Фери

Трогателна история в памет на създателя на “Мъпет шоу” Джим Хенсън и възхвала на анимацията.

"La pelote de laine" / 2006 / 14/ игрален

Режисьор/ сценарист: Фатма Зора Замум

2007 г. филмът печели Наградата на град Огадогу

През 70те Мохамед се премества във френско работническо предградие заедно с жена си Фатиа и децата. Оказала се затворник в собствения им дом, Фатиа открива необичаен начин да общува с хората от квартала.

"Gratte papies" / 2006 / 8 / игрален

Режисьор/ сценарист: Жулиам Мартине

През 2006 г. печели „Сребърна мечка” в Берлин за най-добър късометражен филм, номинация за „Златна мечка”

Обичаен ден в парижкото метро или поне така изглежда. Млад мъж спокойно си чете, до него стои млада жена. Двамата нямат нищо общо, не се познават, но все пак им предстои да се срещнат по много неочакван начин.

"Le bon numero" / 2005 / 4 / анимация

Режисьор / сценарист: Аурели Шарбоние

През 2007 г. филмът печели Награда на град Огадогу

Младо момиче в парка си играе с мобилния си телефон докато очаква да го споходи любовта. Около нея се разхождат двойки и отминават. Докато чака мистериозно съобщение се появява на екрана. Неизвестна агенция предлага да й помогне да постигне всички свои блянове само със едно обаждане.

"Slim pickings" / 1999 / 4:30 / анимация

Режисьор / сценарист: Антъни Лукас

Нещастно създание на неприветлива планета е привършило храната – останало му е само едно старо зърно. Единственият му приятел от дълго време насам е едно растение в саксия. Докато съществото е навън в неуспешни опити да намери храна, растението произвежда изненада, която се изтъркулва от поглед. Съществото се връща, убедено, че растението е последната налична храна. Дали ще забележи изненадата навреме?

"Billys baloon" / 1998 / 5 / анимация

Режисьор / сценарист: Дон Херцфелд

26 награди и 2 номинации

Един балон се увива около ръката на едно малко момче и го отнася все по-високо и по-високо за радост на детето, но…

"Personne nest parfait" / 2004 / 14 / анимация

Режисьор / сценарист: Кристоф Кламарон

Не е лесно да си чистач през 23ти век.

"French kiss" / 2004 / 19 / игрален

Режисьор / сценарист: Антонин Перетятко

„Голяма каша! Слушай, в живота шансът се появява веднъж, освен ако не си късметлия. Тогава може да се появи и два пъти. Но в твоя случай ще бъде само един. Така че трябва да си говориш с Кейт, американката. А тя къде е?"

ЗАСЛУЖАВАТ СИ!

pos6624.gif

"...От детството до годините на славата,

От победите до пораженията,

От Белвил до Ню Йорк,

Ето изключителния път на Едит Пиаф.

Чрез една съдба, по-невероятна от роман,

Открийте душата на една актриса

И сърцето на една жена.

Вглъбена, вибрираща, крехка, неразрушима,

Отдадена на своето изкуство до жертвоготовност,

Такава е най-безсмъртната сред певиците ... "

Каквото и да напиша ще бъде малко затова си позволих да копна това страхотно цитатче от pop.bg

Вчера хванах по HBO Comedy

Флирология-поне така го превеждат

TheHouseBunnyPoster.jpg

Хубаво филмче с яки каки :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.