Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

"Повелителят на конете" (The Horse Whisperer)

thehorsewhisperer1998co.jpg

По някаква случайност вчера го изтеглих, без да подозирам, че е включен в програмата на БНТ1. Чудесен филм за една предварително обречена любавна връзка с Робърт Редфорд (той е и режисьор), Кристин Скот Томас и 14-годишната тогава (1998 г) Скарлет Йохансон.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

• Автор

Keinohrhasen | Заек без уши

Keinohrhasen_Cover.jpg

Германия (2007)

В ролите: Тил Швайгер, Нора Ташинер, Матиас Шфайгхефер, Алвара Хьофелс

Журналистът Лудо е нагъл папарак и скандален плейбой. След сериозна издънка по време на работа, той е осъден на 300 часа обществено полезен труд в детска градина. Там се среща с Ана – момиче с което като малък се е подигравал грубичко в училище. Естествено, след стотиците си завоевания да не се сети коя е, но тя много добре го помни и решава да си отмъсти. Позната история със стабилна основа за романтична комедия, но уви - не излиза от рамките на посредствеността.

773b784281ce8f4ec34f3daea54c1fda.jpg

The Bounty Hunter

Този ми се вписва в графата за разпускащи комедийни филми. А и само заради участието на Джерард Бътлър е причина да се гледа.

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

The Bounty Hunter

Този ми се вписва в графата за разпускащи комедийни филми. А и само заради участието на Джерард Бътлър е причина да се гледа.

Споделям. Само че тая Дженифър Анистън е нечовешко да се изтрае. Не става и за театрална постановка, за посредствен комедиен сериал минава, но за актриса...

Твърде често във филма толкоз няма химия, че се налага актьорите да се насилват да играят, а преиграването не ми е по вкуса, защото ми напомня, че гледам постановка.

Не мога да разбера, защо всички му се кефят толкова.

Защото си градско чедо m173.gif

The Bounty Hunter

Направо ми извади думите изпод пръстите. Много свежарско филмче е. Заслужава си да се гледа :lol6:

Споделям. Само че тая Дженифър Анистън е нечовешко да се изтрае. Не става и за театрална постановка, за посредствен комедиен сериал минава, но за актриса...

Твърде често във филма толкоз няма химия, че се налага актьорите да се насилват да играят, а преиграването не ми е по вкуса, защото ми напомня, че гледам постановка.

Аз си я трая Дженката, ама си личи вече, че остарява...

Днес в 00:01 му беше премиерата, та ходихме да го гледаме ^^ Хареса ми за филм от този жанр. Имаше доста готини сцени, достатъчно ефекти + 3D. А и повечето от митичните същества ( джиновете, Каракен, Медуза и т.н.) бяха направени с доста въображение и доста детайлно. : )

:cool: пффф ние бяхме 5 човека на премиерата и коментарът на всеки един поотделно беше"е, нема такава тъпотия"....аз лично се спуках да се хиля на това колко може да е кух един филм; не си давайте парите, моля ви се! :yanim:

Newbie on board, nice to see you everybody ;)

post-268480-1271324957,58_thumb.jpg

Доста клиширано изпълнение, имаше само 2 неочаквани истории, ама и те едни трогателни, да ти умре конят. Напоследък стана много модерно да пускат един филм с 10 миниистории, ама повечето хич не се получават.

Редактирано от Rima (преглед на промените)

Dear John / С дъх на канела

DearJohn-BGposter.jpg

Много добро филмче. От много време не бях гледал такова.

Само не разбрах защо на БГ заглавието е "С дъх на канела" ама то ще да е щото съм тъп ;)

Заслужава си , гледайте го!

Превели са го "С дъх на канела", заради заглавието на книгата на Никълъс Спаркс по която е сниман филма.

И тя е преведена така, не знам как е оригиналното и заглавие.

Превели са го "С дъх на канела", заради заглавието на книгата на Никълъс Спаркс по която е сниман филма.

И тя е преведена така, не знам как е оригиналното и заглавие.

Оригиналното заглавие на книгата също е "Dear John"

The-Happening-poster.jpg

"А какъв беше цветът на Любовта?"

"Не помня."

Не се препоръчва за хора със слаби нерви,бременни и малки деца!

191960.1020.A.jpg

Много ми хареса. Великолепен, тъжен, романтичен... за един малко по-различен рицар в блестящи доспехи.

• Автор

Newbie on board, nice to see you everybody :biggrin:

Уелкам :)

Последен филм: Date Night

Date-Night-Poster.jpg

Частта с таксито е нереалистична, но забавна. Бе удоволствие да гледам Стийв Карел и особенно Тина Фей. Макар и за кратко, присъствието на Рей Лиота и Марк Уолбърг също ме зарадва. Цялото приключение бе увлекателно.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Най-лудото ергенско парти.

20090611-the-hangover.jpg

Въреки, че всеки знае кое е най-сладко - забраненото, е приятно да се изгледа.

* - въпреки

clashofthetitans.jpg

Току-що се прибирам....освен количеството ГМО, което изхрупах, останах страшно доволна от епичната, митична битка на титани. Харесаха ми и героите и митичните чудовища ( Медузата беше прекрасна, Пегас-също)..

Ех, защо не правят по-често такива филмчета..писна ми от конвейерните псевдокомедии, които се котират в последно време..

• Автор

clashofthetitans.jpg

Току-що се прибирам....освен количеството ГМО, което изхрупах, останах страшно доволна от епичната, митична битка на титани. Харесаха ми и героите и митичните чудовища ( Медузата беше прекрасна, Пегас-също)..

Ех, защо не правят по-често такива филмчета..писна ми от конвейерните псевдокомедии, които се котират в последно време..

Знаех си! Очаквам го!

clashofthetitans.jpg

Последно и аз гледах него...

Става за убиване на времето, само дето не усетих особено много, че беше 3D...

Не е сред любимите ми филми...

• Автор

Днес: Титаните (3D кино)

Всички, с изключение на Зевс и Хадес, бяха супер готини. Млади и красиви, изглеждаха страхотно, почти перфектно. И полубога Персей, и царствената Андромеда, и нимфата Йо. За разлика от тях, Лиам Нийсън и Ралф Файнс сякаш не бяха на място, аз поне не ги възприех в тези им образи.

Като пренебрегнем подробностите, историята до голяма степен (където е било възможно) припокрива и митологията. Е, Медуза (на която можеше да отделят още малко, като минута-две, екранно време) е майка на вихрогончето Пегас (което пък бе черничко, като за по-мъжествено), но това е маловажно.

В добавка: Аз съм доволна, но да не ви заблуждавам. Сблъсък има, но титани - не. За сметка на това има чудовищния кракън (както предполагам вече сте видели в трайлъра) което ми напомни за Карибите и пиратите. Ефектите са добри и екшъна е сносен, но като цяло визията е двуизмерна.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Dear John / С дъх на канела

DearJohn-BGposter.jpg

Много добро филмче. От много време не бях гледал такова.

Само не разбрах защо на БГ заглавието е "С дъх на канела" ама то ще да е щото съм тъп :ph34r:

Заслужава си , гледайте го!

Страхотен филм!И на мен много ми хареса! Препоръчвам го! :ph34r:

Мисия Лондон

mission_london_lubo_neykov__mis_.jpg

Прекрасен!

Невероятна ирония, даже сарказъм :baby:

Актьорите са си известни и си ги знаем, ама особено Любо Нейков прави впечатление...

waris_dirie_book.jpg

Очаквах повече, може би заради коментарите, които прочетох, въпреки това филмчето ми хареса. Историята е невероятна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.