Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

one_flew_over_the_cuckoos_nest_ver1.jpg

Страхотен филм на Милош Форман, който гледам с 34 годишно закъснение. Крайно време беше да поправя този пропуск. За тези, които не са го гледали все още е добре да поясня, че действието се развива в лудница, така че, внимание: Докато гледате филма може да се почувствате леко по-щури или малко по-луди от преди, особено след като разберете, че голяма част от обитаващите лудницата се намират по собствено желание в нея.

Този филм ще ви накара да се разсмеете, да се натъжите и да се замислите сериозно по много житейски въпроси. Не случайно е носител на 5 награди "Оскар" и не случайно чичко Джак Никълсън е сред най-добрите холивудски актьори.

По-добре късно, отколкото никога. ;)

Филмът е класика!

Преди години го купих на DVD и зарадвах баща ми с хубави спомени. На времето са го пуснали по кината и те са ходили 8 пъти да го гледат. То по социалистическо не е като да кажеш, че е имало много избор. ;)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Slumdog Millionaire

slumdog-millionaire-20081024032712754_640w.jpg

Няма да обяснявам много - гледайте го сега, преди Оскарите, за да сте подготвени... Тъй или иначе след Оскарите всички ще го гледат... biggrin.gif

Много добър филм

imdb.com

Slumdog Millionaire

Няма да обяснявам много - гледайте го сега, преди Оскарите, за да сте подготвени... Тъй или иначе след Оскарите всички ще го гледат... biggrin.gif

Много добър филм

imdb.com

Мен не ме впечали много,не бих го гледала отново :lol6:

The Reader - изключително силен и издържан филм!

reader2nc8.jpg

Гледах го онзи ден - два пъти! Много силен филм! Няма да се учудя ако Уинслет вземе статуетката тази година, макар силната конкуренция. Просто се вписа с такава лекота в персонажа си.

Slumdog Millionaire

Много добър филм

imdb.com

Дани Бойл се завръща със стил! Почти го бях отписала в последните години.

Точно след "The reader" гледах и другото изпъление на Кейт Уинслет в Revolutionary road.

revolutionary-road-movie-poster.jpg

Доста добър сценарии и стилно издържан филм. Имаше някой сцени, който ми напомняха точно на стария социализъм (не че някога съм живяла в такова време). Особено, когато героят на Ди Каприо отиваше на работа и виждаш как цялата ж.п. гара е изпълнена с едни хора облечени по един и същи начин - рамките на обществото. И в момента ги има. Много силен филм. На моменти даже плаши, защото всеки може да се открие в него - особено в главните герои, който преди години са планирали живота си по един авантюристичен и специален начин, а той се е стекъл по един обикновен, сив и скучен живот. Вписвайки се в рамките на сивото общество и опитвайки се да си втълпим, че сме щастливи.

edit: Да вметна, че филма е режисиран от Сам Меднес, режисьора на "American beauty"

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

changeling-poster-fullsize.jpg

Невероятен филм, просто Анджелина Джоли много хубаво си изигра ролята, на моменти дори тръпки ме побиха, което и търся от една хубава драма. Дълбок поклон пред Клинд Истлууд ;)

The Reader - изключително силен и издържан филм!

reader2nc8.jpg

Изгледах го токущо! Наистина добър филм, много добър!

Мисля, че Кейт Уинслет ще грабне Оскар тази година...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Снощи по БТВ даваха страхотен филм!!!"Зеленият път" по романа на Стивън Кинг.... :cupid: Просто нямам думи... невероятна продукция ... :)

Точно след "The reader" гледах и другото изпъление на Кейт Уинслет в Revolutionary road.

http://www.reelmovienews.com/images/galler...ovie-poster.jpg

Доста добър сценарии и стилно издържан филм. Имаше някой сцени, който ми напомняха точно на стария социализъм (не че някога съм живяла в такова време). Особено, когато героят на Ди Каприо отиваше на работа и виждаш как цялата ж.п. гара е изпълнена с едни хора облечени по един и същи начин - рамките на обществото. И в момента ги има. Много силен филм. На моменти даже плаши, защото всеки може да се открие в него - особено в главните герои, който преди години са планирали живота си по един авантюристичен и специален начин, а той се е стекъл по един обикновен, сив и скучен живот. Вписвайки се в рамките на сивото общество и опитвайки се да си втълпим, че сме щастливи.

edit: Да вметна, че филма е режисиран от Сам Меднес, режисьора на "American beauty"

Напълно съм съгласна.Филма си заслужава отделените 120 минути.Актьорската игра на Кейт Уинслет и Леонадро Ди Каприо,просто невероятна...

Напоследък който и филма да пусна,все хубав biggrin.gif (чак да не повярваш)

Снощи по БТВ даваха страхотен филм!!!"Зеленият път" по романа на Стивън Кинг.... :cupid: Просто нямам думи... невероятна продукция ... :shake_puter:

Гледах много малко вчера от него за съжаление.

Наистина невероятен филм.Гледала съм го сигурно над 15 пъти biggrin.gif

Който не го е ,да го гледа!

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Снощи по БТВ даваха страхотен филм!!!"Зеленият път" по романа на Стивън Кинг.... :speak: Просто нямам думи... невероятна продукция ... :speak:

Гледах го за втори път - перфектен във всяко отношение филм, съвършен. Това не е филм, който може да се разкаже, той трябва да се види.

Гледах го за втори път - перфектен във всяко отношение филм, съвършен. Това не е филм, който може да се разкаже, той трябва да се види.

Прав си :shake_puter: Който не го е гледал...доста е изпуснал!Препоръчително е да гогледате поне веднъж в живота си иначе ще грях :computer2:cool.gif

Като прочетох коментарите на potrebitel и infinity относно филма "passo a due" решх да видя що за филм е, осван това обичам да гледам филми с танци, независимо какви :offtopic_s: . Според мен е нормално в такива филми сюжета, развръзката и края да са ясни от самото начало, особено за края-задължително танц. По принцип в този жанр се залага на добра хореография съответно и танцьори. В този филм това липсваше. Танците им бяха някак "промити" и бледи-нищо интересно. Да не говорим, че в действието нямаше почти никаква последователност. Всичко което се случва с главните герои трябва да е плавно, методично. Филма трябва да следва един ритъм за да е интересен на зрителите, а тук сцените сякаш се прескачаха, все едно да се опитваш да сглобиш пъзел от елементи на различни картини. Или може би както кзава infinity взети са няколко странички от книгата "Балерини" и си мислят че правят филм(Между другото определено мисля да прочета книгата).

Въпреки това реших да изгледам филма до край за да видя крайния танц-кулминацията. Е, там пък съвсем се изложиха. Разочаровах се не защото имах големи очаквания. Нормално е да се очаква танца да е интересен, различен и красив, но за мен това не беше никакъв танц, а просто комбинация от няколко акробатични номера и повтарящи се подскоци на фона на прекрасното изпълнение на Bonnie Tyler. Кой каквото ще да мисли това е моето мнение :speak: .

А, относно озвучението на български-и на мен не ми допада освен за анимацийките, както potrebitel вече спомена.

Гледах този филм "Удряй и бягай" (Hit and Run - 2009).

Честно казано, не ме впечатли с нищо - чиста загуба на време!

Даже не можах да намеря една снимка да сложа тука!

една невероятна комедия

Tais Toi / Млъкни (2003)

B0006G42NO.01-A25UEPKZCB0F3D.LZZZZZZZ.jpg

http://imdb.com/title/tt0310203/

Двамата гиганти на френското кино Жан Рено и Жерар Депардьо ... Свежо , остроумно и разтоварващо ! Просто ако сте го пропуснали ... е пропуснали сте много !

Tais Toi / Млъкни (2003)

Това е наистина една страхотна комедия, която не е за изпускане. Гледала съм я поне 10-ина пъти. biggrin.gif Със сълзи съм се смяла. laugh.gif

Редактирано от iveta7
излишен цитат (преглед на промените)

И аз гледах "Та туа" преди месеци, ама трябваше да си убия времето, затова го издържах до края.

По ме занимават тези, моите си глупости, като това, което ей сегинка изгледах:

58894c6a266dce3f2de931b11c57e6ce60477818haunted_mansion_ver2.jpg

Vicky Cristina Barcelona - Вики, Кристина Барселона

121623772633329.jpg

Уди Алън си знае работата!

Винаги съм се възхищавала на някакси особеното му чувство за хумор и уникален стил.

http://www.firstshowing.net/img/changeling...er-fullsize.jpg

Невероятен филм, просто Анджелина Джоли много хубаво си изигра ролята, на моменти дори тръпки ме побиха, което и търся от една хубава драма. Дълбок поклон пред Клинд Истлууд :)

Ха тъкмо и аз смятах да пиша по този въпрос. Изгледах филма преди няколко часа и ми хареса. Но играта на Джоли - не. Седеше ми изкуствена и ми преиграваше. Общо взето нея си я бива за по-бозави филмчета.

Ха тъкмо и аз смятах да пиша по този въпрос. Изгледах филма преди няколко часа и ми хареса. Но играта на Джоли - не. Седеше ми изкуствена и ми преиграваше. Общо взето нея си я бива за по-бозави филмчета.

И аз така мисля. Филмът е изключително въздействащ, но повече със сюжета, отколкото с актьорската игра.

TWILIGHT - ЗДРАЧ

twilight-movie-poster.jpg

Ако някой не го е гледал още - бързо да поправи тази грешка!

Очаквах нещо ала-Дракула, но...

TWILIGHT - ЗДРАЧ

http://backseatcuddler.com/wp-content/uplo...ovie-poster.jpg

Ако някой не го е гледал още - бързо да поправи тази грешка!

Очаквах нещо ала-Дракула, но...

Пуснаха ли го с хубаво качество вече? А иначе аз изчетох четирите книги на един дъх, но не искам да правя компромис с качеството на филма.

Пуснаха ли го с хубаво качество вече? А иначе аз изчетох четирите книги на един дъх, но не искам да правя компромис с качеството на филма.

Ами аз го гледах на кино.

Не знам дали го има за теглене...

1. Всички желания и заявки към филми, реклами, телевизионни предавания се пускат в предназначената за това тема, която се намира сред важните теми на форума.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.