Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Аз последно гледах "Sweet dreams" с Джесика Ланг.

492645C.jpg

Филмът не е лош, но определено е можело да бъде и по-добър. Не са наблегнали много на кариерата на Патси Клайн. Но си струва заради Джесика, според мен тя е една от най-талантливите в Холивуд.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

http://store.picbg.net/pubpic/D1/19/f00c7e04403bd119.jpg

Хареса ми. Много добър филм.

Подкрепям с две ръце! Наистина мн добър филм! Невероятен финал!

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Подкрепям с две ръце! Наистина мн добър филм! Невероятен финал!

Абсолютно! Скоро не бях гледала филм, който така да ме разчувства.

Dangerous beauty (Съдба на куртизантка)

large_packshot.jpg

Shefkata ми напомни преди ден-два за този филм. Не го бях гледала от доста време, бях го позабравила, та снощи си го припомних. КОйто не го е гледал, да наваксва бързо. Не трябва да има жена, която да не е гледала този филм :)

• Автор

women-b2.jpg

Това да "Жените"

Още преди месец-два, когато обявих филма в темата с трейлърите, не ми допадна рекламата.

Имаше точно три момента които ми харесаха, но като цяло - не си заслужава, поне според мен.

Наистина, участват един куп жени, всичките известни и всичките на възраст около и над 40-те.

Анет Бенинг, Дебра Месинг, Мег Раян, Джейда Смит, Ева Мендес, Клорис Лийчман, Бет Мидлър...

един мъж за цвят даже няма.

Тази вечер гледах "Мокри пари" (Hard Rain) с Морган Фриймън и Крисчън Слейтър - як екшън с много вода.

hardrainai7.jpg

За последно гледах Rest Stop / Почивна Спирка (2006)

b94f493ffda3fea5.jpg

Като цяло ми хареса,прилича на "Погрешен завой"...

Има и втора част,която възнамерявам да гледам скоро.Дано не остана разочарована :)

zift2.jpg

Не е лош,но не е и нещо кой знае какво...Очаквах повече...

My.Best.Friends.Girl.R5.LINE.XviD-COALiTiON

http://www.flickscribe.com/wp-content/uplo...riends-girl.jpg

Очаквах много повече.Все пак е един от най-сваляните филми в няколко сайта ;)

Не знам какво да кажа,но определено на места ми беше доста тъп - напоследък комедиите и романтичните филми не стават за нищо.

По препоръка на Yvsot гледах този:

My best friend`s girl (Приятелката на най-добрия ми приятел)

My_best_friends_girl.jpg

По време на филма си направих асоциация с How to lose a guy in 10 days (Как да разкараш гаджето за 10 дена), който също е с участието на Кейт Хъдзън. В първите 5 минути си помислих, че няма да го търпя този филм, обаче веднага след тях ми хареса :offtopic_s:

Journey to the Center of the Earth / Пътешествие до центъра на Земята 3D (2008)

47c42d2ba84cfabf.jpg

Най-накрая и аз да отида на 3D кино cool.gif

Ефектите бяха супер,но сюжета на филма не ми допадна.Все пак си заслужава ходенето.Бих отишла пак :rolleyes:

The Dark Knight - Черният рицар (2008)

thedarkknightposter691.jpg

Резюме : В продължението на „Батман в началото" качулатият герой вдига залога в борбата с криминалния контингент. С помощта на лейтенант Джим Гордън и прокурора Харви Дент той смята да изчисти улиците от престъпността, тровеща града. Отначало сътрудничеството им се оказва ефективно, но скоро настава пълен хаос – появил се е нов гений на злото, известен сред ужасеното население под името Джокер. Това се оказа и последната роля на Хийт Леджър. В някои медии се появиха мнения, че изтощението от пълното себеотдаване на актьора е една от причините за нелепата му смърт.

Много ми хареса филма :P

BURN AFTER READING

burn-after-reading-poster.jpg

Откачена работа, но ми хареса. biggrin.gif

То няма как иначе де - щом братя Коен са намесени?! /и не само!/

Откачена работа, но ми хареса. biggrin.gif

ohmy.gif Не си представях че точно този филм може да се хареше от някого!

Ужасно слаб сценарий,замисъл и каквото се сетиш.Само дето актьорския състав е добър.Оценката му оценка в IMDb може да е висока (7.5/10 (35,368 гласа),но според мен изобщо не си заслужава гледането!

The Alphabet Killer

alphabet_killer_poster.jpg

Хареса ми. Беше по добър отколкото очаквах. :bighat:

По истински случей :)

• Автор

По една музикалана препоръка на доктора (рецепта за пренебрегнати, ако не греша) взех че дръпнах...

Make It Happen

Poster_Artwork.jpg

Обичам 21 годишните, има в какво да се загледаш.

Какво друго да кажа, я по-добре да ви покажа...

http://www.youtube.com/watch?v=9D5y6aMmvEA

Коментари?! cool.gif

dsc00727ap2.th.jpg

Australia [ 2008]

Хубаво филмче което препоръчвам да го гледате на кино.

Не бяха ли в зала 15 предпремиерите, а не в 5 зала.

Напоследък ме е избило на анимационни филмчета, последно гледах Гръм 3D и Мадагаскар 2. Забавни са.

Не бяха ли в зала 15 предпремиерите, а не в 5 зала.

Напоследък ме е избило на анимационни филмчета, последно гледах Гръм 3D и Мадагаскар 2. Забавни са.

Мен ако питаш всички зали са еднакви макар, че съм бил само в 4 от тях ... Иначе на предпремиерата бяхме с мен общо 10 човека в залата ... които въобще не съжаляват, нито за цената, нито за часа (в 00:06 свърши филма ), нито за пребирането до вкъщи - егати виелицата беше навън ! biggrin.gif Филма наистина си заслужаваше

А това го гледах преди малко

GrassOfficialPoster.jpg

Grass

Правено от американци за америкаци - става, въпреки преди време бях гледал друго филмче за метаамфетамините което бе значитело по-доизпипано

Редактирано от Enei (преглед на промените)

blindness.jpg

Потресаващ филм..за една друга реалност, в когато всички мистериозно и внезапно ослепяват...и само една жена запазва зрението си..и здравия си разум.

Последния филм,който вчера гледахме в мола във Варна е една детска анимация "Гръм".Малкия остана очарован,а майка му два пъти повече.Това е първия 3D филм,който гледам и скоро едва ли ще го забравя.А и филмчето е мн поучително и подходящо и за възрастни и деца!

My best friend`s girl

Сладникав филм с готини актьори...хареса ми

И аз гледах този филм. Забавен е - става за малко забавление по празниците :jumping11:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.