Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Друго си е филм на кино :cool:

Twilight-eclipse-poster.jpg

Twilight: Eclipse - Много ми хареса! Първият не струваше, вторият супер като за драма, но последната част - на място.

P.S.

224066afcec41e53_twilight-saga-eclipse-taylor-lautner-shirtless.jpg

Трудно човек остава безучастен при такава гледка :lol6:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Последния филм на Фатих Акин - Soul Kitchen.

Смях се от сърце :cool:

soul_kitchen_plakat1-500x706.jpg

Дежа вю

pos6244.gif

Всеки е изпитвал объркващата мистерия на Дежа вю – този проблясък на паметта, когато срещнете за първи път човек, но чувствате, че вече го познавате, или някое място ви се струва познато, въпреки че никога... не сте били там. Но замисляли ли сте се дали това странно усещане не е всъщност предупреждение, изпратено ни от миналото или упътване към неясното бъдеще?

Страхотен филм,попада в колекцията ми Любими,ще го гледам пак и пак

:cool:

Хванах Cellular/Мобилна връзка (2004) от средата нататък, но пак ми хареса ;)

Трилър, екшън, отвличане и т.н. Добро развличение за петък вечер :cool:

cellular2004576x8222272.jpg

The.Time.Travelers.Wife.2009.DVDRip.XviD-iMBT.jpg

"Животът е лов"

А Любовта - тя е Вечност.

Toy Story 2 - забавен, хареса ми! Мисля да гледам първа и трета част сега :eek:

toystory2i.png

Black Snake Moan (2006)

Не всеки би разбрал този филм. Може би и аз не съм изцяло, но въпреки всичко е много интересен, може би именно поради факта, че е странен. Самюел Ел Джаксън се е превъплатил в ролята перфектно, а Кристина Ричи, момичето, което всички добре познаваме от "Семейство Адамс" играе поразително.

P.S: Филмът е за хора с разкрепостено мислене, такива, които харесват блууус или си падат по нимфоманки, като мен.

Фантомът от Операта.

Много хубав филм.

Oldboy преживях нещо изключително, неописуемо силно. Независимо дали си песъчинка или скала, попаднеш ли във водата си обречен

zx660y371831292.jpg

Последния бе Чиракът на магьосника.Общо взето на ефекти са го докарали - подразни ме обаче факта, че бяха намесили името на Мерлин ( имам чувството че в 1/3 от филмите с магьосници Мерлин ще се е забъркал, в другата 1/3 естествено Хари Потър и в последната третинка вече ще има някоя оригинална идея... ) Игра, ми... играха добре - все пак фантастика е това не драма някаква, края можеха малко да го доизпипат, ама това си е мое виждане. Става за гледане филма, но ако и малко любов и драма бяха добавили щеше да пожъне успех филма.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Като компенсация за доста натоварената изминала седмица се възползвах от подходящи ТВ заглавия в неделния ден и се отдадох на своеобразна кино "вакханалия" с познати, но пък с всички достойнства филми.

"Гордост и предразсъдъци" /"Pride And Prejudice" (версия 2005 г)

prideandprejudicemultis.jpg

Перфектна, вероятно 4-та филмова (има и няколко сериала, от които горещо бих препоръчал версиите от 1980 и най-вече от 1995 г, последната с Колин Фърт)екранизация на безсмъртната новела на Джейн Остин.

А след това се насладих за пореден път на своеобразната притча "Американски прелести"/"American Beauty"

americanbeauty.jpg

About a Boy симпатичен филм с любимеца Хю Грант и красивата Рейчъл Вайз. По роман на Ник Хорнби.

Алфа отборът :rolleyes:.Трепач!

A-Team.R5.LiNE.XViD-KiNGDOM.jpg

Препоръчвам ви го!Може да се научите как да управлявате падащ танк :) .

156aems.jpg

Прекрасен филм, с красиви актьори..всички до един!

Прекрасен филм, с красиви актьори..всички до един!

Споделям напълно коментара - "Глава в обаците" е много сериозен филм, заслужаващ подобаващо внимание.

2012.2009.BDRip.x264.DTS-WAF4.jpg

Любовта ще ни спаси.

И дано всички пристигнем на нос Добра надежда.

death_at_a_funeral.jpg

Death at a Funeral (2007)

С една дума препоръчвам ви го - с повече хмм, на мен ми хареса - бях тръгна за версията от 2010, ама коментарите на другите потребители в торент тракера ме насочиха към правилния избор.Ако някой е изгледал и двете филмчета да си каже мнението все пак тръгнах да ги сравнямам без да съм гледам версията от 2010

' date='18 юли 2010 - 01:20 ' timestamp='1279405210' post='1750697']

Clashofthetitansremakeposter1.jpg

Не ми хареса особено и очаквах повече...След малко ще си пусна другото разочарование (поне така се чува) за новия Robin Hood.

И на мене не ми хареса много, особено това, че половината неща са грешни... Йо трябваше да е крава и да е любовница на Зевс, а не на Персей, и Персей трябва да се ожени за Андромеда... но както винаги Американците развалят всичко хубаво

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.