Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с нова флашка

Featured Replies

• Автор
Не

Направих го, но не помогна. Във всеки случай много благодаря за отделеното време и доброто отношение. :computer2:

Направих го, но не помогна. Във всеки случай много благодаря за отделеното време и доброто отношение. :computer2:

Така и не каза каква марка е флашката и дали има гаранция... Вземи я метни през балкона и си купи читава, не си заслужава нервите, баси...

• Автор
какви мрежови устройства !!! аз така и не разбрах какво става като кликне върху диск К

как така нищо не ставало , аве тая нова флашка има ли формат изобщо

Сложи Й

Радвам се, че ви разведрих деня 8по-скоро нощта/, но моят проблем си остава.

• Автор
Така и не каза каква марка е флашката и дали има гаранция... Вземи я метни през балкона и си купи читава, не си заслужава нервите, баси...

На флашката пише Petito 4 GB и ATR. Просто ми е подарък и хората ще са разочаровани, питат ме дали я ползвам. Иначе има гаранция, но след като работи на друг комп, се съмнявам, че ще я вземат обратно. Утре ще взема нечия назаем и ще пробвам дали проблемът е от моя комп. Не предполагах, че ще си създам толкова ядове . Пак благодаря независимо че нищо не стана. ;)

Ето тези файлове се отварят : USBDiskUtility и ATP Standard Partition & Security AP Manual.pdf. Няма го просто прозорецът, който автоматично си излизаше на другия компютър и питаше какво искам да направя.
значи все пак се отваря флашката или греша?
  • Автор
Аве я влез в device manager-a и дай един шот на disk drives

Не мога да правя шотове, но ще препиша :

1.ExelStor Technology J9250S

2.Generic USB CF Reader USB Device

3.Generic USB MS Reader USB Device

4.Generic USB SD Reader USB Device

5.Generic USB SM Reader USB Device

Защо не дадеш снимка на екрана какво става. Имам чувството че се бъзикаш с нас.

П.П. Иначе цялата тема е за раздел „Бисери“. Ако можеха от „Господари на ефира“ да я представят. :line dance: , а може и Слави като виц да я преразкажи. ;)

• Автор
значи все пак се отваря флашката или греша?

Ами има я инсталирана явно, но не се отваря прозореца, от който мога да оперирам с нея.Не знам как да го кажа по-ясно. Инсталирана е, но не мога да запиша нищо на нея по простата причина, че няма къде - местенце няма . Хайде наздраве, че не мога да обясня по-ясно.

Защо не дадеш снимка на екрана какво става. Имам чувството че се бъзикаш с нас.

П.П. Иначе цялата тема е за раздел „Бисери“. Ако можеха от „Господари на ефира“ да я представят. :line dance: , а може и Слави като виц да я преразкажи. ;)

Или в рекламите на Спрайт, дето се **ават с хората. Моля, не ми отговаряй. Не мога да снимам нищото.

Не мога да правя шотове, но ще препиша :

1.ExelStor Technology J9250S

2.Generic USB CF Reader USB Device

3.Generic USB MS Reader USB Device

4.Generic USB SD Reader USB Device

5.Generic USB SM Reader USB Device

97412761jc6.th.jpg

88418669vf2.th.jpg

кажи къде се намира флашката при теб , при мен я виждаш къде е

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

By the way, не я изхвърляй, Petito е доста добра марка, по-добра и от OCZ. Сетих се за нещо друго, имаш ли USB 2.0 на компа, или с друга дума, на колко годинки е?

• Автор
By the way, не я изхвърляй, Petito е доста добра марка, по-добра и от OCZ. Сетих се за нещо друго, имаш ли USB 2.0 на компа, или с друга дума, на колко годинки е?

Компът ми е още бебе, на половин годинка е, ,приличен, със сума ти USB 2.0. Освен това пробвах флашката на няколко порта за всеки случай. Но вече казах - флашката работи без проблеми на друг комп. Може да нямам някой драйвер, ама защо - ще пробвам да намеря нещо.

Редактирано от tdkr (преглед на промените)

Я кажи с други флашки работил ли си на твоя компютър. Питам за да стане ясно дали компютъра ти има проблем със USB устройства или по някакъв начин тази флашка не иска да тръгне при теб.

• Автор
Я кажи с други флашки работил ли си на твоя компютър. Питам за да стане ясно дали компютъра ти има проблем със USB устройства или по някакъв начин тази флашка не иска да тръгне при теб.

Не, на моя не. Утре ще взема нещо назаем и ще опитам.

97412761jc6.th.jpg

88418669vf2.th.jpg

кажи къде се намира флашката при теб , при мен я виждаш къде е

Не знам, преписах точно каквото пишеше.

Мда, най-добре е да пробваш и с друга флашка, възможно е проблема да е в операционната система.

• Автор
Мда, най-добре е да пробваш и с друга флашка, възможно е проблема да е в операционната система.

Това и ще направя, ще поразгледам и драйверите, а сега лека нощ на всички. И не сънувайте проблеми с флашки!

Не знам, преписах точно каквото пишеше.

е как не знаеш къде е ???

отваряш divice manager-a отваряш disk drives и слагаш флашката и гледаш къде ще се появи след като я сложиш

после отиваш на това устройство и десем клик и деинсталираш драйвера после като я изкараш и вкараш той сам ще си го инсталира и трябва да ти отвори прозореца

Ето тези файлове се отварят : USBDiskUtility и ATP Standard Partition & Security AP Manual.pdf. Няма го просто прозорецът, който автоматично си излизаше на другия компютър и питаше какво искам да направя. Като включа флашката, се чува звук, че нещо е сложено, курсорът на мишката леко трепва, все едно ще започне зареждане - и нищо! Сега ще опитам да деинсталирам и пак да сложа флашката - друго не ми идва наум.

С риск да си повторя, къде ги видя тези файлове? Струва ми се че очакваш само и единствено предложението за автоматичното деиствие на уиндоуса(поне само това повтаряш) а не искаш да я отвориш ръчно ohmy.gif

sad.gif Направих го, ама не. А това: "Или чекваш Select an action to perform, избираш Open folder to view Files, apply, OK" , не може да се направи, защото прозорчето е съвсем празно. Да не е някакъв бъг в уиндоуса, що ли? Ако имате още идеи, няма да мръдна от компа поне до полунощ и ще изпълня всичките. laugh.gif

Ето тези файлове се отварят : USBDiskUtility и ATP Standard Partition & Security AP Manual.pdf. Няма го просто прозорецът, който автоматично си излизаше на другия компютър и питаше какво искам да направя. Като включа флашката, се чува звук, че нещо е сложено, курсорът на мишката леко трепва, все едно ще започне зареждане - и нищо! Сега ще опитам да деинсталирам и пак да сложа флашката - друго не ми идва наум.

Виж тези две теми: :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45627#

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...&hl=scannow

Брех историческа флашка, сложи я, форматирай я, качи нещо на нея, цъкни на нея, десен бутон, eject, извади я, пак я сложи и кажи тогава какво става.

• Автор
Брех историческа флашка, сложи я, форматирай я, качи нещо на нея, цъкни на нея, десен бутон, eject, извади я, пак я сложи и кажи тогава какво става.

Отговорът беше безумно прост, каза ми го едно хлапе.Разбирам, че знаещите тук едва ли могат да се сетят за нещо толкова елементарно, но пък и аз нямаше откъде да знам, че на някои компютри въобще не се отваря специален прозорец, а се оперира с флашката от сменяемия диск. Казах ви, че не съм работила много с флашка. Объркването стана от факта, че на всички компютри, които аз съм виждала, автоматично излиза на работния плот прозорец, който те пита какво искаш да направиш. Просто формата на моя изобщо не прилича на тези, които съм виждала. Хлапето се сети, че излизат нещата различно и невинаги автоматично се отваря прозорецът. Съжалявам за това, че ви занимавах с елементарен проблем. Можете и да се посмеете за мое здраве, халал да ви е, но когато следващият глупак попита нещо такова, поне ще знаете какво да му кажете.

Благодаря на всички, които се занимаха с мен, за човешкото отношение. На тези, които се смяха - всичко хубаво, дано не опрат до някои мои професионални знания - пък и да опрат... никога не се смея на човек, който иска да се научи и моли за помощ.

Весела и щастлива година, помагайте на нуждаещите се , дори според вас да не знаят елементарни неща. Още веднъж се извинявам, ако съм казала нещо, което не трябва. Помагали сте ми преди и се надявам и занапред. Искам да се науча.

От цялата работа стана ли ти ясно къде е бил твоя проблем? Проблема е, че не четеш какво ти пишат хората. Още от самото начало на темата ти казаха какво да направиш, но ти упорито отказваше да го направиш. Защо само ти си знаеш. :rolleyes:

Голям смях е тая тема :P

А жената дори сама си е инсталирала уиндоуса... :lol6::P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.