Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

БАН по IP най-вероятно. Сигурно ти е бил нисък коефициента или някакво друго провинение..

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 266,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой може ли да ми обясни как да си активирам "бисквитките" че да мога да вляза нормално в Замунда и в Арена (иска ми бисквтки и не ме пуска да се логна) някой може ли да помогне по този въпрос

• 3 седмици по-късно...

Сайта на Замунда не иска да се зарежда, при вас как е?

Да бе.И при мене така

ГДБОП!

Съмнява ме.Сървърът им не е в България,май в Холандия беше

явно са претоварени..и аз сега не мога да отворя...явно утре ще чакам кракната MW2

Работи и пише това - 2009-10-24 - Спрени са 43125 акаунта с нисък рейтинг.

Работи и пише това - 2009-10-24 - Спрени са 43125 акаунта с нисък рейтинг.

Виж датата и си прави изводите xD

Виж датата и си прави изводите xD

Тръгва и сега отиде арената

и при мен в Либия я няма.аз си мислех че е от врьзка тук при мен.Благодаря за информа.

Call of Duty 4 - Modern Warfare 2

Каде виждаш X чедо И този COD не е 4,а 6 и го водят само Modern Warfare 2

Филтриран е достъпа от чужбина, много неприятна ситуация

Филтриран е достъпа от чужбина, много неприятна ситуация

Как разбра?

Как разбра?

Може би не е филтриран на пълно но филтриране има... нито един познат в САЩ не може да влезе. Дано тракера се оправи бързо защото ако стане както с Арена да се чака 4 месеца да се разреши тоя проблем аз повече в този сайт няма да влеза. Не са първи нито пък единствени!

Може би не е филтриран на пълно но филтриране има... нито един познат в САЩ не може да влезе. Дано тракера се оправи бързо защото ако стане както с Арена да се чака 4 месеца да се разреши тоя проблем аз повече в този сайт няма да влеза. Не са първи нито пък единствени!

В Германия съм, и на мен не ми се отваря. Не, че ми пука, де, тракери - бол. Само сайтовете за субтитри да не филтрират.

Освен това, с прокси вероятно ще се влезе. Влизаш си в замунда, даваш SAVE AS... на *.torrent файла, кликаш го после и си готов, какво сте се притеснили?

Точно тоя гърбав тракер Замунда...

В Германия съм, и на мен не ми се отваря. Не, че ми пука, де, тракери - бол. Само сайтовете за субтитри да не филтрират.

Освен това, с прокси вероятно ще се влезе. Влизаш си в замунда, даваш SAVE AS... на *.torrent файла, кликаш го после и си готов, какво сте се притеснили?

Тракери бол но тоя на замунда е подреден. Другите тракери в който имам рег са прекалено профилирани само за филми или само за игри. А такива като замунда който се водят общи са доста разхвърляни... на примерно демоноид-а в тоя тракер ако намериш нещо което ти трябва аз ти давам 5$ веднага..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.