Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

Никой не казва какъв е проблема. Питал съм администратор оттам и ми каза, че се работело.

За мен единственият проблем е филтрацията по IP. Щом сайта си работи в България, а не се вижда отвън това е единственият проблем. Някой ги е натиснал да го направят това. Ей там е проблема, но никой не смее да каже нещо.

нямаш достатъчно изходни данни, за да направиш подобно умозаключение и то да е 100% вярно

• Отговори 1k
  • Прегледи 266,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

бе няма да го затворят, но текучеството на ъплоудъри (или поне липсата на дейност от някой от тях) не говори добре

нямаш достатъчно изходни данни, за да направиш подобно умозаключение и то да е 100% вярно

Няма друго логично обяснение. Или ако имаш друга идея, защо вътре се вижда, а вън не я сподели.

Натиснали са ги отвън. Убеден съм на 99%.

бе няма да го затворят, но текучеството на ъплоудъри (или поне липсата на дейност от някой от тях) не говори добре

А всички тези, които нямат възможност да използват тракера от чужбина? Това определено ще окаже влияние на коефициентите и скоростите.

Дано всичко се оправи час по-скоро.

Няма друго логично обяснение. Или ако имаш друга идея, защо вътре се вижда, а вън не я сподели.

Натиснали са ги отвън. Убеден съм на 99%.

да перифразирам - онзи ден е имало проблем със сървъра и/или компанията-хост, може би още продължава да го има, макар и в по-малка степен

от много точки на БГ също не е можело да се влиза

сега по-ясно ли е?

докато нямаш изходни данни от къде се влиза и от къде не, няма как да направиш неопровержимо вярно заключение

отплеснахме се....

Нищо ново не ми казваш. Имам компютър в България и във Франция. Хоста е холандски.

Въз основа на горния ред какво е твоето заключение?

Извод: Има филтрация и тя НЕ Е породена от технически проблем.

Ако хоста беше български щеше да имаш причина да смяташ така.

Едит: Никъде не сме се отплеснали, просто коментираме темата и причините за нея.

Едит2:

C:\Users\ххххх>tracert ######

Determination de l'itineraire vers ###### [85.17.103.163]

avec un maximum de 30 sauts :

1 3 ms <1 ms <1 ms energy [192.168.2.1]

2 10 ms 13 ms 9 ms 85-171-52-1.rev.numericable.fr [85.171.52.1]

3 26 ms 8 ms 9 ms blv1rj-ae2.163.numericable.net [81.67.2.49]

4 18 ms 18 ms 16 ms brx1rj-ge-0-0-0.0.numericable.net [80.236.6.121]

5 37 ms 26 ms 24 ms leaseweb.bnix.net [194.53.172.101]

6 31 ms 26 ms 26 ms te1-4.sr2.esy.leaseweb.net [85.17.100.146]

7 22 ms 28 ms 24 ms hosted-by.leaseweb.com [85.17.103.163]

Itineraire determine.

Имам достъп до анонсера, но нямам до HTTP-то. => Филтрация. :rolleyes:

Редактирано от invio (преглед на промените)

явно проблемът им е голям и скоро няма да се оправи ... ползвайте прокситo дадено на предната страница !

http://proxy.edu-varna.com/

Влизате в този сайт (не пипате настойките) пишете в полето (######) логвате се и си теглите нормално. Няма страшно !

Това прокси вече не работи изписва ми това. Forbidden You don't have permission to access / on this server.

Това прокси вече не работи изписва ми това. Forbidden You don't have permission to access / on this server.

И аз сега го видях да ни е честито!

Ще даде ли някои едно логично обяснение защо за чужбина е забранено? Това са глупости,че имат проблем!!! Да не се крият нещо? От България всички си теглят нормално!!! Няко от модераторите не може ли да се свърже с Замунда Модератори и да ни обеснят...дори и да са решили за чужбина да блокират то поне да си знаем.  

Никой нищо не казва. Били имали проблем и се работело по него. После ти заключват темата и до там.

ново прокси

http://proxybg.com/

Влизате в този сайт (не пипате настойките) пишете в полето (######) логвате се и си теглите нормално. Няма страшно !

ново прокси

Благодаря !!! Работи чудесно :)

ново прокси

Благодаря ти много за проксито приятелю :)

ново прокси

за което благодарим. :)

ново прокси

С риск да се изложа максимално (не за друго, ами защото хич не съм наясно с тия неща) и да отнеса някакво наказание, ще питам, пък каквото дойде: Аз това прокси мога ли да го ползвам, при положение, че съм "с БТК у дома"(ха-ха-ха)? Защото от известно време нищо не мога да сваля, а нямах такива проблеми до скоро.

Благодаря предварително за отговора на отзовалите се! :question:

Благодаря за новото прокси и за това че, някой мисли за нас в чужбина.

Никой нищо не казва.

Били имали проблем и се работело по него. После ти заключват темата и до там.

Умрели са от страх, че са ги погнали след ония 24 терабайта и други акции.

И не публикувайте така прокситата (за БГ и без това са само няколко), че тая тема се чете и от замундци и ще изпоблокират и другите. Който си знае прокси, да си го ползва. Не ги учете малките шминдели. Само hit-and-run правят и после блокват нашите проксита!

Умрели са от страх, че са ги погнали след ония 24 терабайта и други акции.

И не публикувайте така прокситата (за БГ и без това са само няколко), че тая тема се чете и от замундци и ще изпоблокират и другите. Който си знае прокси, да си го ползва. Не ги учете малките шминдели. Само hit-and-run правят и после блокват нашите проксита!

Вярно ли е това .. че от замунда могат блокират прохитата ? въпроса ми е към ханибал (просто ми се струва че е наи запознат с проблема и дава полезни съвети) :Р

Ееее ... проксита има ... говорих с тяхен модератор ... докато решат проблема влизайте през тях ... не е проблем !

Проблема е голям ... по тяхни думи ... и не си мислете че те блокират прокситата !!!

icicle_78 ... няма проблеми ... възползвай се и ти !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ееее ... проксита има ... говорих с тяхен модератор ... докато решат проблема влизайте през тях ... не е проблем !

Проблема е голям ... по тяхни думи ... и не си мислете че те блокират прокситата !!!

icicle_78 ... няма проблеми ... възползвай се и ти !

Благодаря ти за това че ни помагаш на нас които живеем в чужбина.Наистина е лошо когато имаме само няколко възможности да държим връзка с България и те не работят.Надявам се от Замунда проблема да се оправи скоро и също така се надявам да не вземат да ни баннат зради тези Proxy-та.Благодаря ти още веднъж

Едвали са се стреснали от онази "акциика" при която хванаха разни бекъпи на основни сървъри и до колкото разбрах всичко "изхващано" е било отново оналйн след 3 дни. Вероятно leaseweb им създават проблеми и се опитват да поприкрият нещата за да си запазят хостинга, друг неприятен момент а и вертоятна причнина е, че ден преди да спре замунта основният им рекламен партньор easytrader спря дейността си с тях. Та, вероятните причини са няколко.. дано се разрешат бързо и успешно.

Знаех си аз, че е преднамерена филтрация и не е никакъв технически проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.