Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

Нали уж нямало проблем да се влиза през прокси? kjufte :go ahead:

• Отговори 1k
  • Прегледи 266,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много благодаря за предложението. Сума време се опитвам да влезна от Гърция и благодарение на проксито съм вътре. ;)

Пичове,защо на мен ми дава грешка?И аз се опитвам да вляза от Кипър,но не ме пуска,посъветвайте ме нещо!

Редактирано от sergo-7 (преглед на промените)

Здравейте,искам да попитам дали някой има същия проблем като мен. Ползвам uTorrent,успявам да вляза в замунда през проксито,смъквам торента,но като го пусна да се сваля ми изписва че е насилствено спрян от отдалечен хост(an existing connection was forcibly closed by the remote host) Благодаря предварително,ако някой може да помогне

Здравейте! Вече доста време ползвам успешно прокситата на Hanibal_Lektar (за което му благодаря) но от 2 дни имам същия проблем като от горния пост. Влизам от Германия, btw. Благодаря в аванс!

и аз имам почти същия проблем..влизам в замунда,смъквам торента и като го пусна да се сваля стрелката става червена и торента не се сваля...аз съм в италия и влизам чрез прокси...ще пробвам чрез приятели от българия да ми пратят торент по скайпа, за да пробвам дали ще тръгне... Публикувано изображение

Аз влизам в замунда, но не се теглят торрентите :) . Голяма работа мисля че по-важни са сайтовете за субтитри защото филми програмки и кво ли не ги има навсякаде. Не им се връзвайте скоро ще я пуснат, но ще искат парички :angry: за сваляне. :yanim::yanim::yanim:

Редактирано от svetliod (преглед на промените)

пробвайте с ръчното прокси ... намира се в България ... мисля че няма да имате проблем !

Здравйте отново.. сайта който дадох и той вече не работи.. за това ето още една алтернатива

Отворете Mozilla Firefox

Tools > Options > Advanced > Network (Connection) > Settings

Manual Proxy configuration > 87.121.74.250 port 3128 (в най-горното поле) > Use this server for all protocols (не трябва да е тикнато и всички полета от долу трябва да са празни) > ОК

Вече може да отваряте Замунда.нет без проблем.. Може да зарежда малко бавно, но е сигурно за сега!

П.С. Аз лично си свалих Опера и направих Замунда като "homepage"-a, за да може през другото време мозилата да ми работи нормално (без прокси). Ето инструкции и за Опера:

Tools > Preferences > Advanced > Network > Proxy Servers

и във първите четири полета paste-вате IP-то + порта!

Xtra Proxies

93.180.73.249:3128

87.246.55.154:80

87.246.55.154:8080

]пробвайте с ръчното прокси ... намира се в България ... мисля че няма да имате проблем !

И при мен не става с ръчното прокси,не отваря замундата

Здравейте,искам да попитам дали някой има същия проблем като мен.

Ползвам uTorrent,успявам да вляза в замунда през проксито,смъквам торента,но като го пусна да се сваля ми изписва че е насилствено спрян от отдалечен хост(an existing connection was forcibly closed by the remote host)

Благодаря предварително,ако някой може да помогне

и аз съм със същия проблем от няколко дена все така - смъквам торента и не иска се свърже нито да сиидва нито да сваля. :)

@jujanka и да ти пращат торентите и да не ти ги пращат все тая няма да се оправи. Ти нали така и така ги сваляш разликата от това някой да ти го прати и ти да си го свалиш е че самия торент файл е свален от различни юзери нищо друго.

ПП: вместо да оправят бъга (да може да се влиза от чужбина), то се появи още един - сега май никой не може да сваля. :yanim::yanim:

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

и аз съм със същия проблем от няколко дена все така - смъквам торента и не иска се свърже нито да сиидва нито да сваля. :)

@jujanka и да ти пращат торентите и да не ти ги пращат все тая няма да се оправи. Ти нали така и така ги сваляш разликата от това някой да ти го прати и ти да си го свалиш е че самия торент файл е свален от различни юзери нищо друго.

и аз така мисля,но нали надеждата умирала последна

последното ръчно прокси работи,но проблема със свалянето и сийдването остава

Brujerizmo и през ръчното прокси ли е така ???

май нещо не се разбрахме :biggrin:. Аз имах предвид че самия utorrent не иска да се свърже да сваля/качва торенти които са свалени от замунда, от арената например нямам този проблем - така че изключваме проблема да е в моя телевизор или във торент програмата. Инак във сайта ###### влизам без проблем през пркости - strana...... там как беше точно :biggrin:. Но не мога да свалям или качвам.

ПП: ето снимка за да няма объркване.

Публикувано изображение

значи Just Cause си ми седи на 0% от 2 дена вече (а има сиидъри не е да няма) и не може да се свърже да го свали, а остналите торенти - не може да се свърже да сиидва.

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

и при мен е така :)

ми това е нов бъг във замунда пак сигурно. :) Сега най-вероятно ще трябва да търсим проксита да настройваме торент програмите. Мислех че от това да не можем да влезнем от чужбина, по зле няма как да стане, ама е имало - кой знае утре какво още ще стане :cool:

ми това е нов бъг във замунда пак сигурно. :D Сега най-вероятно ще трябва да търсим проксита да настройваме торент програмите. Мислех че от това да не можем да влезнем от чужбина, по зле няма как да стане, ама е имало - кой знае утре какво още ще стане :wors:

аз не знам какви са тези бъгове,но сега наистина е много кофти,защото в саита може да се влиза,но не и да се тегли...все едно нарочно го правят...поне да имаше кой да обясни какъв е проблема

Е добре де тия от Замунда няма ли да излязат с някакъв отговор. Все пак сме им били клиенти и по някакъв начин сме допринесли за развитието на Замунда да не кажа че до вчера сме си влизали с регистрациите от БГ и сега по един или друг повод ни се наложило да напуснем държавата и ни отрязаха. Ами на мен много ми се иска да се прибера в Родината но само безплатното теглене от Замунда неможе да ме върне но това е една друга тема. Ами тя Държавата ни изгони пък ние чакаме ЗАМУНДАДЖИИТЕ да ни обърнат внимание ... ами да го духат и те

аз не знам какви са тези бъгове,но сега наистина е много кофти,защото в саита може да се влиза,но не и да се тегли...все едно нарочно го правят...поне да имаше кой да обясни какъв е проблема

ами да ви кажа аз мога да тегля торенти ... ползвам едно от предложенията на Ханибал (хиляди благодарсности на него отново!!!)

http://www.stranabg.com/upload/index.php

Но дано наистина скоро да се променят нещата, защото както споменаха повечето от вас вече - до един момент ще сме с временните решения !!!

Редактирано от MsRadi (преглед на промените)

ами да ви кажа аз мога да тегля торенти ... ползвам едно от предложенията на Ханибал (хиляди благодарсности на него отново!!!)

Но дано наистина скоро да се променят нещата, защото както споменаха повечето от вас вече - до един момент ще сме с временните решения !!!

А с каква торент програма си

и аз ползвам същото прокси,само,че файловете не се свалят...нито се сийдват вече свалени торенти

отдолу на trackers ми излизат следните неща:

Name

[DHT] not allowed

[Local Peer Discovery] not allowed

[Peer Exchange] not allowed

http://tracher.######/announce.php... connection was forcibly closed by the remote host

пробвах с биткомет-а и имам 3 торента за сваляне..единия трагна почти веднага,другите 2 още не...първоначално теглех само от един,после се закачиха и други и скоростта е доста висока,дори започнаха и от мен да теглят :wors: ...въпреки това като кликна отдолу на tracker ми е изписано това:

http://tracher.zamunda...connection was forcibly closed by the remote host

ако някой може да обясни този парадокс,моля да каже :D

Редактирано от jujanka (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.