Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов проблем със Zamunda

Featured Replies

Пробвайте с Azureus ( Vuze ) Там си има екстра да се взима информация за пиърите децентрализирано, демек може да почнете да дърпате без да имате връзка с тракера! Така че колкото повече потребители има Vuze-то с торенти от zamunda, толкова по лесно ще е дърпането. :hush: А за проблема за шифроването пак ще го намерите в Vuze.

А, и niko4 1TB = 1024GB

Ммммм не знаех че 1ТБ=1024ГБ благодаря за поправката ;) ;).А относно торент тракера маимунда :lol6: :lol6: :lol6: какво да ви кажа аз го замених със арена сори за :blink::lipstick: ама мога да кажа че почити нямат разлика със маимундата за това че я зарязваите тая маимунда и да умират само с потребители от БГ. ;) ;)

Редактирано от niko4 (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 263,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я някой от БГ да пусне пинг до tracker.###### До ###### има, обаче тракера е request timed out.

Я някой от БГ да пусне пинг до tracker.###### До ###### има, обаче тракера е request timed out.

Публикувано изображение

Така си е, нещо не бачка тракера

Замунда цъфна и завърза:

Публикувано изображение

Или сега или никога няма да си оправят проблема с Utorrent. :cool:

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Сайта се отваря, ама тракера не бачка. Виж как върви тегленето.

Случайно да забелзязваш на скрийшота нулите навсякъде?

Мда, ако някои от България може да потвърди, че тракера не работи. Или просто са успели да отрежат международните изцяло.

съсипаха ми всичко без да знам че е от тях--3 пъти преинс торента :cool:

Случайно да забелзязваш на скрийшота нулите навсякъде?

Мдам, забелязах ги след като ги видях в сайта първо. В момента съм с малък монитор, шота ти идва голям и не се вижда целия, а съответно не скролнах настрани първия път. Виноват.

Мда, ако някои от България може да потвърди, че тракера не работи.

Или просто са успели да отрежат международните изцяло.

Потвърждавам. Замунда цъфна и завърза. Клиент съм на Мегалан. :cool:

Няма сийдъри в замунда, а така браво :ph34r: :ph34r: Много се радвам, браво мишоци номер 1 сте :cool::clap: Пише че няма сийдъри а пък се тегли :ph34r:

Редактирано от toto78 (преглед на промените)

Няма сийдъри в замунда, а така браво :clap: :clap: Много се радвам, браво мишоци номер 1 сте :whist::)

Пише че няма сийдъри а пък се тегли :yanim:

простак,без извинение :eek:

И още :beat:

Поздрави ОТ ПЛЕВЕН-и късмет със ZAMUNDA-нещо много добро за споделяне за нас,МА :cool: ЛКИТЕ

Дано това е знак за оправия ... късен час е ... сега ще говоря с един от колега от замунда ... НО не е гаранция че ще отговори !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Дано това е знак за оправия ... късен час е ... сега ще говоря с един от колега от замунда ... НО не е гаранция че ще отговори !

Дано след срива който имаха днес да са се сетили и за неволите на абонатите на сайта ползващи UTorrent, белкем са ги разрешили и тях покрай другите.............

prostoaz няма нищо общо с проблема на ползващите UTorrent ... с който и торент клиент да си ... ако си извън България ... то не е да влизаш през проксита , да се чудиш с коя трограма да го сваляш ... и единственото обяснение от тяхна страна е бъг в системата !

Дано се е оправило !!!

prostoaz няма нищо общо с проблема на ползващите UTorrent ... с който и торент клиент да си ... ако си извън България ... то не е да влизаш през проксита , да се чудиш с коя трограма да го сваляш ... и единственото обяснение от тяхна страна е бъг в системата !

Дано се е оправило !!!

Нищо не се е оправило, след поредния бъг в системата им КЛОУНИТЕ ОТ ЗАМУНДА ОТНОВО ГО ПОДАДОХА ( за съжаление) на потребителите си от Чужбина.

Няма смисъл от обиди. Ползвам си арена и си нямам ни една (нямам проблем). Замунда, та Замунда...

Казах и преди ще го повторя пак/ След като Мю не работи ползвайте големия му брат БитТорент. Той поне за сега сваля безпроблемно от Замунда.

deyan4 ... темата е " Нов проблем с Zamunda " , а не кой торент сайт ползваме ... ако е такъв проблема ... ще предложа на поребителите на сайта доста торент - тракери ... придържайте се към темата !

Тото ... не знам какво да кажа вече ... то не бяха проксите , не бяха флашгети ... ама действително се подиграват с Вас !

ГОВОРИМ ЗА ХОРАТА КОЙТО НЕ СА В БЪЛГАРИЯ !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Не ме разбирай погрешно. Замунда ми изтриха многогодишен акаунт (освен цялата сага с достъпа), направих си нов и с него вече не ме пуска да влизам. Исках да кажа, че няма начин някой да се подиграва с теб, ако сам не позволиш. Ако изцяло свалят сайта, кво, ще продължавате да циврите ли?

deyan4 не ме разбирай погрешно ... нито съм администратор , нито модератор там ... Потребител като всички останали ... НО искам да има ред в нашият форум ... Отдавна ползвам услугите на международни торент-тракери , а и със замунда нямам проблем ... ЗАЩО ... сети се сам ... !

В предният си пост ти казох какъв е проблема ... Какво е името на темата ??? :top secret:

Със здраве !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.