Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 4

Featured Replies

Спира изтеглянето на файловете.То си е същото biggrin.gif

А защо ги спира ?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 97,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Едва ли някой ще се заеме с човек, който иска помощ, а прави каквото си иска. Дръжте си откраднатата и платена алтернатива на Spybot S & D (наречена SpyRemover с КРАК-а) и недейте да сканирате с б

• Поради простата причина, че не разбирате не трябваше да се изказвате неподготвена. Ако можехте да разчитате логовете на ComboFix щяхте да разберете, че почистихме опасни файлове. Дадох Ви инструкции,

• Не ви ли прави впечатление, че не сте в правилната тема ?

Публикувани изображения

Чичко паричко :P Нали сега виждаме кой какво може? Как е с филтрацията новият Symantec ? Още ли сваляш файлове на компа си и тогава ги трепеш?

Какво да споря с тебе и доказвам на някого? Истината е различна от тестовете и TNN е донякъде прав.Аритметика....ПАРИ

Напротив този път ТNN греши ти също.От Симантек на нокой няма да дават пари да са на 4 място дано си разбрал недомисленото си мнение.

П.П това със свалянето на файлове никога не е било и няма да бъде да не се бъркаш с ЕСЕТ? :P

Новият НИС е още по добър.

Редактирано от [Mpower] (преглед на промените)

• Автор

15.Kingsoft - 84.9% ... Ако човек без предубеждения пробва Kingsoft IS 9 - само за няколко седмици ще си създаде реални изводи за стъкмистиките им. Поздрави

Напротив този път ТNN греши ти също.От Симантек на нокой няма да дават пари да са на 4 място дано си разбрал недомисленото си мнение.

П.П това със свалянето на файлове никога не е било и няма да бъде да не се бъркаш с ЕСЕТ? :P

Новият НИС е още по добър.

Какво стана с линка който дадох или пак ще чакаме дни да реагират янките и тогава ще покажем резултатите? :P

В момента съм на друга вълна но ще мине и NAV през пангара :wors:

Иначе,NIS 2009 с някои изключения винаги ми е харесвал. Дано не ме разорачорова с това което му се готви :wub:

• Автор

hxxp://updater.rv.ua/8c2.exe Network Access Message: The page cannot be displayed Блокиран достъп със Symantec 9 + IE 7 . Nikssi, кога ще пробваш на посочените от мен линкове?

• Автор

Имах предвид "Полиморфный AVZ " - от няколко страници по-назад. Rising блокира стартирането на програмата при мен. Поздрави

hxxp://updater.rv.ua/8c2.exe Network Access Message: The page cannot be displayed Блокиран достъп със Symantec 9 + IE 7 . Nikssi, кога ще пробваш на посочените от мен линкове?

Няма нищо общо в случая Symantec 9 + IE 7

lv699616.jpg

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

12377998890.png

http://www.casusbocek.com/007install.exe

• Автор

За по-сигурно няма ли да добавиш още нещо виртуално !? Можеш да питаш авторите му какво се получава. Аз съм инсталирал безплатната версия единствено с вградената стена на Win XP. Разрешил съм му засега пълна свобода - нека си комуникира със своите колкото иска - препраща им всичко свързано с охраняваната ОС. Не му ли пречиш да работи нормално? Поздрави P.S. Чудя се дали да не пробвам и Rising IS 2009.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

За по-сигурно няма ли да добавиш още нещо виртуално !? Можеш да питаш авторите му какво се получава. Аз съм инсталирал безплатната версия единствено с вградената стена на Win XP. Разрешил съм му засега пълна свобода - нека си комуникира със своите колкото иска - препраща им всичко свързано с охраняваната ОС. Не му ли пречиш да работи нормално? Поздрави

Я дай някоя снимка да се убедим !

За по-сигурно няма ли да добавиш още нещо виртуално !? Можеш да питаш авторите му какво се получава. Аз съм инсталирал безплатната версия единствено с вградената стена на Win XP. Разрешил съм му засега пълна свобода - нека си комуникира със своите колкото иска - препраща им всичко свързано с охраняваната ОС. Не му ли пречиш да работи нормално? Поздрави

- Не не му преча изобщо.

- Напротив дал съм му пълна свобода да комуникира.

- Естествено,че няма да го сложа НИКОГА на машина,на която работя че да ми бъгяса всичко biggrin.gif

- На виртуална машина си работи перфектно само дето нищо не струва

Интересно мнение...когато някоя ползвана от тебе програма не се справя при друг - вината е в него...

Въпросите и удивителните какво ли значат?

• Автор

Ken,и аз още не съм убеден за възможностите и качествата на безплатната версия. Пишат, че е равностойна на платения антивирус - но едва ли и тя е без кусури. Не убеждавам никой за нищо, а със снимки не се занимавам. Поздрави

Niksi прати много поздрави на тавариш Касперски и му покажи този линк

http://www.virustotal.com/analisis/4313217...59354fd3b1969c9

Niksi прати много поздрави на тавариш Касперски и му покажи този линк

http://www.virustotal.com/analisis/4313217...59354fd3b1969c9

Май е по добре да му се покаже файла...и съм nikssi

Не убеждавам никой за нищо

Защо ли всички оставаме с обратно впечатление Нали ме помоли да пробвам РИСИНГ,сега кой ти е виновен?Питах за настройките умишлено и му дадох пълна свобода - ама ядец biggrin.gif Блокирал регистрите с важни файлове за ОС това тука какво е?

C:\WINDOWS\system32\digeste.dll (Trojan.Agent) -> No action taken.

C:\WINDOWS\winsvc32.exe (Backdoor.Bot) -> No action taken.

C:\WINDOWS\system32\twext.exe (Backdoor.Bot) -> No action taken.

C:\WINDOWS\system32\twex.exe (Backdoor.Bot) -> No action taken.

Файла е посочен в темата... biggrin.gif

• Автор

Nikssi, след деинсталиране на Касперски и други програми са ми установявали налични вируси - защо веднага започваш да "доказваш", че не струват? Поставяш безплатния Rising в двойна виртуална среда/вградената при него + външна/ и странните резултати са налице. А той вече вероятно е с повече ползватели в света от тези с Касперски. Едва ли ще успееш да ги убедиш така в каквото и да било.Нямам и представа с какви настройки го пробваш, а не съм те молил да го правиш. По твоя начин той не разполага с цялостен контрол. Би ли посочил линк да пробвам с творение което го пробива. Поздрави

Това се е обновило: :)

hXXp://www.scanspywareonline.com/

VirusTotal (3/39)

Според virustotal аваст не го хваща,но мрежовия щит го блокира 2850600fe1fc.jpgcool.gif

Според virustotal аваст не го хваща,но мрежовия щит го блокира 2850600fe1fc.jpgcool.gif

Блокира сайта (браво), но вземи да им пратиш изпълнимия файл за всеки случай...

Блокира сайта (браво), но вземи да им пратиш изпълнимия файл за всеки случай...

Да де ,но не ме пуска имаш ли мирър?

Това се е обновило: ;)

hXXp://www.scanspywareonline.com/

VirusTotal (3/39)

1237817007-690.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.