Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 4

Featured Replies

• Автор

Nikssi нека пробва - може и на него да започнат шведки да му се привиждат. Шегувам се. Още тогава пробвах NIS 2009 - вместо 90 дни го деинсталирах след няколко часа. Защото отреагираше различно спрямо Symantec 9 - аз имам как и с какво да съпоставям. Настройвам се весело за предстоящите снимки на Nikssi. NAV 2009 сега само при него нищо няма да лови и ще е тъпа програма... Поздрави

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 97,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Едва ли някой ще се заеме с човек, който иска помощ, а прави каквото си иска. Дръжте си откраднатата и платена алтернатива на Spybot S & D (наречена SpyRemover с КРАК-а) и недейте да сканирате с б

• Поради простата причина, че не разбирате не трябваше да се изказвате неподготвена. Ако можехте да разчитате логовете на ComboFix щяхте да разберете, че почистихме опасни файлове. Дадох Ви инструкции,

• Не ви ли прави впечатление, че не сте в правилната тема ?

Публикувани изображения

Nikssi нека пробва - може и на него да започнат шведки да му се привиждат. Шегувам се. Още тогава пробвах NIS 2009 - вместо 90 дни го деинсталирах след няколко часа. Защото отреагираше различно спрямо Symantec 9 - аз имам как и с какво да съпоставям. Настройвам се весело за предстоящите снимки на Nikssi. NAV 2009 сега само при него нищо няма да лови и ще е тъпа програма... Поздрави

Аз ще се радвам да я побърка от вируси както казва,само да дава обективни резултати,не като предишното си мнение biggrin.gif

• Автор

Аз ще се радвам да я побърка от вируси както казва,само да дава обективни резултати,не като предишното си мнение biggrin.gif

Май много бързо му помогнахме да се убеди, че версията му е целенасочено осакатена и не разполага с пълнофункционалните си възможности.Не вярвам Nikssi да стъкмява несправяния с цел антиреклама. Поздрави

Програмата не е тъпа.Такова нещо не съществува.Нищо не ми пречи да я деинсталирам и да кача отново NIS 2009 и ще го сторя но тава което твърдите,че не се обновява и че е от шведски кракери...май на вас ви се привиждат шведки.Аз си карам на брюнетки biggrin.gif

Продължаваш да манипулираш резултатите.Не ти ли омръзна да се правиш на клоун?Бъгнал са бил biggrin.gif

1238109076-450.png

Моя нет що не се бъгва вече 4 месеца а?Щото не инсталирам програми от ваще промоции за това.

Хмм май като почистих се оправиха нещата :wub:

Какво сега да не изнасям резултатите каквито и да са така ли? Може би се чустваш нещо засегнат но истината е,че няма все ловещи програми и NIS 2009 не е чак толкова неуязвим.Всички за назад с материала.Касперски също.

Още 14 дни ще го пробвам освен ако нещо не ме разорочарова повече от това,което днес видях.

Заразени папки:

C:\WINDOWS\system32\lowsec (Spyware.StolenData) -> No action taken.

Заразени файлове:

C:\WINDOWS\system32\lowsec\local.ds (Spyware.StolenData) -> No action taken.

C:\WINDOWS\system32\lowsec\user.ds (Spyware.StolenData) -> No action taken.

C:\WINDOWS\system32\sdra64.exe (Trojan.FakeAlert) -> No action taken.

Това какво е? Или Ви е кеф когато някоя програма като НОД или Касперски / да ме извиняват феновете / понякога се издънва? Нали все ти тръбиш,че NIS е най великата програма ...

Файла е изтеглен от подписа ти и си е напълно редовен.

Справя се добре досега но не и бестящо,както ти го твърдиш.Тази снимка дето даваш,на нея видях че Нортън я засича и затова и качих снимката.Става въпрос за друг файл ето този долу:

Я стартирай този файл от тука:

http://ontest112233311.ru/ch/chbot.exe

Attention!

Kaspersky Anti-Virus has detected a virus in the file you have submitted.

Scanned file: chbot.exe - Infected

chbot.exe - infected by Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

ontest112233311.ru/ch/chbot.exe - Network Access Message: The page cannot be displayed ultra-av.googlecode.com/svn/trunk/ReleaseXP.exe-Network Access Message: The page cannot be displayed Не ми се проверява блокиранията чия заслуга са - на имунизации и настройки на браузър ли се дължат или на антивируса.Няма смисъл. Поздрави

ontest112233311.ru/ch/chbot.exe - Network Access Message: The page cannot be displayed ultra-av.googlecode.com/svn/trunk/ReleaseXP.exe-Network Access Message: The page cannot be displayed Не ми се проверява блокиранията чия заслуга са - на имунизации и настройки на браузър ли се дължат или на антивируса.Няма смисъл. Поздрави

Искаш ли да ти кача някъде файла?

Как да пратя на янките файловете,които не ги засича програмата им?Поне да им помагам колкото мога.

Нис не го засича.Както и Касперски.Но вижте с каква скорост реагират обаче на информацията ohmy.gif

• Автор
Искаш ли да ти кача някъде файла? На тебе поня вярват.

Може - пак ще се ядосам, ако не бъде блокиран. Поздрави

Не искам да си ядосан но пък е добре някой със Symantec да го пробва този файл и да каже какво е станало.

Не да ми се изхвърлят разни безпочвени обвинения изсмукани.Няма да стартирам файловете няколко дни ако трябва но после ще го сторя.Правил съм се на клоун...ама когато изнесох данните за провала на Есет тогава се кефи [Mpower] а сега обвинява и измисля какви ли не неща...Именно заради него го правя да се спре най сетне.Не ползвам никакви имунизации,никакви помощници и така ще бъде :)

• Автор

Nikssi, така ползваната ОС все ще се инфектира - няма ли да стигнеш до някои от изводите на Tanganika...

Този файл се сваля без проблем.

След сканиране със Symantec 10.1.6.600 с последни дефиниции, нищо не се открива.

Как може сам да не знаеш с какво и по какъв начин се пазиш ?

http://4storing.com/817sp/7a584ef6425065a445ba62fb26fadd49.html

694143Q.jpg

Нали ги засичаше всичките според [Mpower]?

Засича адресите от където са свалени,връзките към тях но свалени от тази връзка и сканирани не засича никакви заплахи в тези файлове.Ще си чакат реда :)

• Автор

Ken, трябва ли една по една да елиминирам възможните причини за да го установя. Сега се стремя към защити с блокирания със Symantec и Rising-в общи линии се получава. Няма фрапиращи пропуски освен някое друго фалшиво сработване поради презастраховане. Поздрави

Този файл се сваля без проблем.

След сканиране със Symantec 10.1.6.600 с последни дефиниции, нищо не се открива.

Как може сам да не знаеш с какво и по какъв начин се пазиш ?

Може ли да пробваш този файл от тука:

Вътре са два архива,като само на първият има парола: infected

Резултат :

infected.th.jpg

За какво съм те излъгал,дай адреса да го видя?Намерил си някакъв измислен файл който не го лови и се правиш на интересен.

Мислиш ли че,не мога да сложа Касперски и да те затрупам с снимки които нищо не лови?Не ми се занимава....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поредната измама сканираш архив с парола.

1238144180-110.png

Редактирано от [Mpower] (преглед на промените)

За какво съм те излъгал,дай адреса да го видя?Намерил си някакъв измислен файл който не го лови и се правиш на интересен.

Мислиш ли че,не мога да сложа Касперски и да те затрупам с снимки които нищо не лови?Не ми се занимава....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поредната измама сканираш архив с парола.

1238144180-110.png

Има парола на файла infected - вътре има архив без парола HI.Ясно колко си го пробвал.Да ти го кача този архив без парола?Да няма после заразени :P и снимката ти е на целият архив.Кого правиш на идиот?Всеки може да пробва това което ти твърдиш и е редно да го направят колегите.Нека се види дали аз лъжа или ти.

Един гад вътре вече го засича ;)

694306Q.jpg

Сега ще ти кача останалите файлове от архива.Да допълня ли още някой дето съм свалял?

http://4storing.com/b0hia/84d1422d204f5624c75ccc6dadad31b2.html
Остатъка от незасичаните файлове от архива - няма парола. Ето ти и другите файлове: всичките в един архив без парола
 http://4storing.com/fv06b/e47bf3e85c7ac442b9820ab2c0e2f864.html

Няма нищо срамно ако не ги засича. Ако ми кажеш къде се пращат за анализ ще ги пращам две седмици.

Няма причина да изнасям несправянето на Нортон,но ти редовно го правеше,когато някоя програма пропускаше.

Ето ти и другите файлове: всичките в един архив без парола

http://4storing.com/fv06b/e47bf3e85c7ac442b9820ab2c0e2f864.html

Това засече :

AV749030.jpg

Останалите файлове, които не се засичат от KIS 2009 в архива VIRUSTOTAL

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Avira AntiVir Premium 9.0.0.421

infected.jpg

1238146472-190.png

-----------

1238148355-940.png

1238148392-050.png

1238148429-050.png

1238148504-360.png

1238148534-260.png

1238149352-310.png

Редактирано от [Mpower] (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.