Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Не усспявам да намеря такава графа sad.gif,прегледах всички менюта,но ми убягва

Извинявай,аз не съм се изразил правилно,ето нагледно:

8KK88027.jpg

• Отговори 537
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Извинявай,аз не съм се изразил правилно,ето нагледно:

8KK88027.jpg

sad.gif

328708.png

По-нова версия ли да си инстална,или трябва да го включа от някаде за да го виждам това :)

тази версия я изтеглих от офи саита преди да излезе бета на 2010(мисля че е сравнително нова)

п.п.твоята е КИС а моята КАВ

Редактирано от simoebola (преглед на промените)

п.п.твоята е КИС а моята КАВ

Да,при KAV го няма.Не знам защо съм останал с впечатлението,че ползваш KIS.Ами освен остава решението да махаш отметката пред keylogger,когато стартираш играта.

След като махнах отметката за откриване на кейлогери тръгна.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Да,при KAV го няма.Не знам защо съм останал с впечатлението,че ползваш KIS.Ами освен остава решението да махаш отметката пред keylogger,когато стартираш играта.

като махна отметката играта тръгва,но не може да се играе-блокира я след въвеждане на акаунт и парола

Nikksi,Mihnev,Hlevoust...Дайте да видя какви настройки сте направили ....може да ми дойде някоя идея!...Аз чаках да излезе Финала на Френски и ако дам снимки пак ще се възмущавате biggrin.gif ...

8c087cfdb142.jpg

51d057483e57.jpg

403509033851.jpg

5354f36dc202.jpg

Ето моите настройки на лапито на жената :shake_puter: при детето са по строги но проблем няма.

При 2010 ....

http://www.4shared.com/file/103373994/d09eb41/kis2010bg.html

За сега решението за сдобряване на Kaspersky с МБАМ,е единия да отстъпи:

* означава всички папки.

При мене КИС 2009 реагира само на на временният файл в C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\NIKSSI\LOCAL SETTINGS\TEMP\IS-TE387.TMP\MBAM-SETUP.TMP просто и дадох разреши и файла се обнови.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
При мене КИС 2009 реагира само на на временният файл в C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\NIKSSI\LOCAL SETTINGS\TEMP\IS-TE387.TMP\MBAM-SETUP.TMP просто и дадох разреши и файла се обнови.

Но така или иначе дали ще разрешиш или добавиш към изключенията е едно и също в този случай,понеже:

UDY48845.jpg

А тук опциите са повече:

tHO49350.jpg

KAF Kaspersky Antivirus Firefox 7.1 ohmy.gif

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9164

User Profile

Name   Kapakly Igor

Nickname   Arhim

Homepage   http://mutacia.net/

About Me   Militarist

:P

KAF Kaspersky Antivirus Firefox 7.1 ohmy.gif

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9164

User Profile

Name   Kapakly Igor

Nickname   Arhim

Homepage   http://mutacia.net/

About Me   Militarist

:P

Доста фалшиво ми изглежда ,че и платено и още повече версия 7 biggrin.gif

Online скенера на DR.Web. ми е достатъчен,пък и още повече във версия 2010 на Kaspersky си идва с програмата,но няма нищо общо с тази пародия/имитация тук.

Ето оригиналната добавка идваща с Kaspersky 2010 .

tl287201.jpg

-----------------------------------------------------------------------

Подобрения в модулите на 2009:

9Oh31103.jpg

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте.Искам да попитам каква е разликата между КИС 2009 и КИС 2009 ОЕМ.Аз искам да си купя ОЕМ.Каква е разликата между двете програми.Мерси предварително.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Програмата е една и съща, а ОЕМ лиценза е свързан със закупуването на хардуер (обикновено се разбира компютър, но не винаги) от съответната фирма, от която купуваш и софтуера. Евтин търговски трик, защото уж ти продават KIS по-евтино (поне по ценоразпис), но срещу задължението за покупка на компютър.

Kaspersky Antivirus Crash Vulnerable . Честито на печелившите!

http://www.securitylab.ru/vulnerability/383869.php

Става въпрос за:

Kaspersky Anti-Virus 9.0.0.463

Kaspersky Internet Security 9.0.0.459

При актуалната в момента версия Kaspersky Internet Security 9.0.0.463,както и при 459(a) обновени проблеми няма.Някой ползва ли необновен продукт?

http://www.anti-malware.ru/forum/index.php?showtopic=9259

• 1 месец по-късно...

Нова финална версия 2009 8.0.0.523:

Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN

Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN

Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU

Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)RU

Какви са промените:

1. During first launch of very large (1 GB and larger) executables Kaspersky analyzes them for a long time (5-10 minutes) displaying no information to users.

2. While the virus scan task is running, the counter of checked objects in the report window is not updated. Correct value is only displayed when the task completes.

3. Extra "Help" link appears in the password entry dialog during scanning of password-protected archives. Pressing the link is identical to pressing the "Skip" button.

4. The Security Analyzer Wizard can recognize incorrectly the Windows Update settings in Microsoft Windows Vista.

5. If the virus scan task is configured in the "Run mode" to run "After update", the task starts only if the application database has been updated successfully during an update session.

6. If you are working with programs running in full-screen mode, the pop-up windows of Kaspersky may blink. To activate pop-up windows, left-click with the mouse in any part of a pop-up window, then the window of the running full-screen application window will be minimized.

Май едновременно станаха два нови продукта :baby:http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=119532&view=getlastpost

Тази версия доколкото знам се въртеше тук там,явно се е тествала на закрити врати.

Мерси :huh: със stanley56 обновете шапката ако може.

Е това вече, честно ти казвам- не го разбирам! Излязла е отдавна версия 2010, а явно още "подобряват" старата 2009! Дето има приказека: "едно за глава, друго за крака". Направо съм шокиран! Не знам дали изобщо има подобен аналог с други програми! :baby:

И да добавя: не ми сърди, казвам си просто впечатленията, но тези постоянни "доработки", "преработки", "подобрения", създават едно усещане на някаква постоянна незавършеност и нестабилност на програмата...на някаква постоянна прибързаност в работата, в резултат на което се налагат тия "подобрения".

Редактирано от engineer (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Е това вече, честно ти казвам- не го разбирам! Излязла е отдавна версия 2010, а явно още "подобряват" старата 2009! Дето има приказека: "едно за глава, друго за крака". Направо съм шокиран! Не знам дали изобщо има подобен аналог с други програми! :)

И да добавя: не ми сърди, казвам си просто впечатленията, но тези постоянни "доработки", "преработки", "подобрения", създават едно усещане на някаква постоянна незавършеност и нестабилност на програмата...на някаква постоянна прибързаност в работата, в резултат на което се налагат тия "подобрения".

http://usa.kaspersky.com/products_services/security-for-ultra-portables.php

Kaspersky Internet Security 2009 Special Edition for Ultra-Portables Version 8.0.0.506 Release date: 23.04.2009

Requirements:

1. This version can only be installed on computers with following CPUs: Intel Atom, Intel Celeron-M, VIA C7-M, and with the following OS: Windows XP.

Known issues:

1. During first launch of very large (1 GB and larger) executables Kaspersky Internet Security analyzes them for a long time (5-10 minutes) displaying no information to users.

2. While the virus scan task is running, the counter of checked objects in the report window is not updated. Correct value is only displayed when the task completes.

3. Extra "Help" link appears in the password entry dialog during scanning of password-protected archives. Pressing the link is identical to pressing the "Skip" button.

4. If the virus scan task is configured in the "Run mode" to run "After update", the task starts only if the application database has been updated successfully during an update session.

5. If you are working with programs running in full-screen mode, the pop-up windows of Kaspersky Internet Security may blink. To activate pop-up windows, left-click with the mouse in any part of a pop-up window, then the window of the running full-screen application window will be minimized.

Тази предполагам си я пропуснал.

Няма нужда да ми слагаш минусчета :wors:

• 1 месец по-късно...

Търся сайт за да си инсталирам тази версия на Касперски. :)

Ако ползвате операционна система Windows7 тази версия не е съвместима.

http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions

Ако все пак не ползвате тази ОС,препоръчвам Version 2009 (8.0.0.506)

Български превод и начин на инсталиране,тук.

Забелязах нещо много неприятно. При сваляне на някои архиви със заразено exe вътре (например от линк-а hxxp://www.2shared.com/file/10000305/ef7cc83d/server32.html от темата за АВ програмите и подпомагането им), КИС 2009 дава че блокира изтеглянето, но въпреки това го изтеглям безпроблемно. Пробвах и с Опера и с Мозила. Изтеглям си го без проблем и после присканиране КИС пак го засича и изтрива. Не би ли трябвали WEB модула да го блокира при изтеглянето, както и уж дава съобщение че прави. И това не е инствения случай в който това се плучава. А съм му дал автоматично да блокира, без да ме пита.

Забелязах нещо много неприятно. При сваляне на някои архиви със заразено exe вътре (например от линк-а hxxp://www.2shared.com/file/10000305/ef7cc83d/server32.html от темата за АВ програмите и подпомагането им), КИС 2009 дава че блокира изтеглянето, но въпреки това го изтеглям безпроблемно. Пробвах и с Опера и с Мозила. Изтеглям си го без проблем и после присканиране КИС пак го засича и изтрива. Не би ли трябвали WEB модула да го блокира при изтеглянето, както и уж дава съобщение че прави. И това не е инствения случай в който това се плучава. А съм му дал автоматично да блокира, без да ме пита.

Да не е ,скоро пак им писах за подобен проблем с един архив.Вече 2 пъти,този май ще е 3-я.

Коя версия точно ползваш,само не ми казвай, че е 454 ?

При включен да избира автоматично, пак ли допуска сваляне?

Да не е ,скоро пак им писах за подобен проблем с един архив.Вече 2 пъти,този май ще е 3-я.

Коя версия точно ползваш,само не ми казвай, че е 454 ?

При включен да избира автоматично, пак ли допуска сваляне?

Здравей,

Ползвам 8.0.0.523. И да, включено е да блокира автоматично. И съм имал проблем и с други 1-2 архива. За майтап и при EICAR теста, втората опция, където е текстови Eicar.com.txt, уж denied, а текста спокойно се визуализира.

Здравей,

Ползвам 8.0.0.523. И да, включено е да блокира автоматично. И съм имал проблем и с други 1-2 архива. За майтап и при EICAR теста, втората опция, където е текстови Eicar.com.txt, уж denied, а текста спокойно се визуализира.

Здрасти!

Хм,имаш проблем с програмата,добре защо не опиташ да го поправиш,от старт менюто стартирай и дай Repair :

6U353158.jpg

Хм,имаш проблем с програмата,добре защо не опиташ да го поправиш,стартирай и дай Repair :

6U353158.jpg

Ще пробвам. Но честно казано не мисля, че ще помогне. И преди когато съм я слагал, съм имал подобни проблеми с архивите.

Ще пробвам. Но честно казано не мисля, че ще помогне. И преди когато съм я слагал, съм имал подобни проблеми с архивите.

Проблема с архивите е известно,въпроса е че ме притесни с EICAR теста,а това не е нормално,програмата не работи при теб както трябва,никак даже!

Пробвай и пиши.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.