Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрия министър председател на България?

Кой е най-добрия министър председател на България? 120 гласували потребители

1. 1. Кой е най-добрия министър председател на България?

• Андрей Карлов Луканов
      0%
      0
    • Димитър Илиев Попов
      1%
      1
    • Филип Димитров Димитров
      3%
      3
    • Любен Борисов Беров
      1%
      1
    • Ренета Иванова Инджова
      7%
      6
    • Жан Василев Виденов
      5%
      5
    • Стефан Антонов Софиянски
      7%
      6
    • Иван Йорданов Костов
      52%
      45
    • Симеон Борисов Сакскобургготски
      11%
      10
    • Сергей Дмитриевич Станишев
      9%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Кой е най-добрия министър председател на България след прехода? От както почнаха да ни "оправят" минаха 20 години и все сме на дъното на Европа по бедност и корупция. Моля гласувайте в анкетата и се аргументирайте във форума. Може да дадете и повече от един глас.

Иван Костов, може да го обвиняват че много е крал ама никой негов колега не е направил досега колкото него. Спомнете си какво завари.

Втори глас за Иван Костов. Вярно е, че има много противници, но в голяма степен причина за това е, че развали множество тънки и не чак толкова тънки сметки. Жалкото е, че остана неразбран от мнозина, включително и от съпартийците си и една силна и можеща да постигне много партия отиде в историята. Може пък така да е по-добре, кой знае...

А бе то хвани единия, та удари другия. Познавам се лично с няколко от тях, Костов като че ли най-малко ги е оплескал. Но според мене не трябваше чак толкова да се "зъби" на руснаците, тъй като американците хич не бяха във възторг от него. Бяха доста по-благосклонни към Крадеготски, ама Негово Величество доста се поомаза...

:scared:

Кой е най-добрия министър председател на България след прехода? От както почнаха да ни "оправят" минаха 20 години и все сме на дъното на Европа по бедност и корупция. Моля гласувайте в анкетата и се аргументирайте във форума. Може да дадете и повече от един глас.

Иван Костов, може да го обвиняват че много е крал ама никой негов колега не е направил досега колкото него. Спомнете си какво завари.

Още един глас за Иван Костов. Незнам за краденето, не съм много склонен да вярвам на мощната машина която се задейства срещу него да го клевети. Което обаче не мога да кажа за доста от хората които бяха около него по време на управлението му. Във всеки случай той доказа безапелационно, че може да управлява тази държава и да я води в правилния път. Доказа също че може да се бори срещу мафията и ДС, заради което и доста пострада впоследствие. Ще ви припомня думите му в края на мандата му - Ние нарушихме доста интереси и няма да останем ненаказани затова. Именно на това са дължи ниския му рейтиг сега - на мощната машина, която се задейства да го клевети в най-големите медии, за което бяха изхарчени и много пари, пари откраднати от нас, за да ни промиват мозъците.

Е,ми не мога да си кривя душата.Никога не съм гласувал за него или за партията,в която е бил,доста грешки направи,но въпреки това,мисля че Иван Костов е човекът,при когото държавата пое някакъв нормален вид.

Не бих гласувал за него,обаче на следващите избори. Студентите са прави-изцяло нови лица,избирателна система и т.н. !

П.П. Като гледам имената-та то половин отряд за Централният затвор е готов.

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Щях и аз да се обадя с конкретно име, но гледам, че и така е масово споменаван. Чак да ти стане подозрително :angry:

Може и да има кусури човека, но не се страхуваше и се бореше, правеше това което е намислил и не се остави на течението, като някои от другите мишки.

Всичките са за затвора, аз бих гласувал за социалиста проф.Ал. Цанков.

Въпреки скандалите, Костов си остава най-стаблния премиер, свършил най-много работа за поверения му период. Понякога прилагаше твърда ръга, но на българското стадо й е нужна.

Още един глас за Иван Костов....не съм много склонен да вярвам на мощната машина която се задейства срещу него да го клевети.

Точно, руските мафиоти които изгони, но успяха да запазят влиянието си в България.

Костов защитаваше българските интереси и така засегна много чужди интереси. Не се съгласи да нареже ракетите ни, да приеме безусловно албанците, не пусна руската армия в Косово, разгони доколкото можа мафиотите, започна възстановяването на държавността.

Понякога прилагаше твърда ръга...

Според мен не беше достатъчно твърд, особено с някои от бившите си съпартийци.

Ренета Инджова беше за малко време, та за нея е трудно да се каже нещо определено.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Аз съм доста млад biggrin.gif и не помня тези, които бяха преди Костов. Помня свалянето на Виденов.

Гласувах за Костов. Много се изненадах като видях, че той води в анкетата. Но пък кой друг да избереш, неговото правителство е първото, което си изкара мандата biggrin.gif Софиянски и Инджова се смятат за добри от много анализатори, но говорим за кратък период от време. Със сигурност Командира е по-добър от Кобурга, а да не говорим за Сергей Дмитриевич. Само ме е яд, че СДС в момента е много слабо, ДСБ е малко по-добре, но все пак са останки от миналата им мощ sad.gif

Аз не гласувах за никого. Според мен заглавието на тази анкета "Кой е най-добрия министър председател на България?" е доста странно. Какво означава "най-добър"? На този въпрос е изключително трудно да се отговори еднозначно. Затова няма да гласувам, според мен няма никакъв смисъл.

Доста странно е защо точно Костов трябва да води в тази анкета. Съдя за това по коментарите на другите участници (Galin) в темата. По време на управлението си Костов затвори цели сектори от икономиката на България, аз не видях нищо градивно по време на мандата му. Няма една гайка или бурма, завита от всичките правителства след Тодор Живков, нали скоро Първанов го призна. Например Костов се наведе много здраво за затварянето (справка - 30 октомври 1999) на блокове от АЕЦ - Козлодуй, докато беше във властта. Терминатор е този Костов...

Колко е кратка човешката памет! След като банките фалираха, фалира и държавата, тогава дойде Костов да закърпи положението. А гайките и отстрелването на ичезващи видове е приоритет на други....

Колко е кратка човешката памет! След като банките фалираха, фалира и държавата, тогава дойде Костов да закърпи положението. А гайките и отстрелването на ичезващи видове е приоритет на други....

Костов така ни закърпи, че още си ходим с дупките по потурите. Фалирали били банките, фалирала държава и месията Костов ни "спасил". В началото на неговия мандат наистина имаше стабилизация. Благодарение на мерките, взети от служебното правителство на Софиянски преди него. Ако говорим обаче за целия му мандат - аз държа на мнението си от по-горе. Костов е един от най-големите разрушители в съвременната българска история...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Аз напълно подкрепям казаното от nologo

и веднага се аргументирам: ако имахме достойни лидери (министри, депутати и т.н.) сега нямаше да сме на този хал - 20 години преход (демокрация) и накрая едно ГОЛЯМО НИЩО- тва и в Етиопия го няма (да ме прощават там, просто за сравнение) cool.gif

П.П. хората заемащи подобни постове трябва да са освен можещи, а и с висок морал, ценностна система и осъзната национална отгворност - казано просто да са над ежедневните неща (корупция, лични облаги, обръчи от фирми и т.н.)

Въпроса не е да се докопаш до "кокала", а какво ще правиш като се докопаш до него cool.gif

Поздрави

EDIT: Да избирам между посочените е все едно да избера по-малкото ЗЛО

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Aнкетата трябва да се преименува на имаме ли министър който да си е вършил работата като хората. "най-добрия" не може да се каже за изброените ни министри, на тях им подхожда затвор.

абе тук имало 5 пълни идиота - след всичките провали на тази престъпна тройна коалиция да гласуват за серГей!!!

Да де, зная - не са идиоти ами са червени параноици - ще си гласуват за своите дори и в ада да вкарат България, барабар със саните тях - "В ада, ама нашите да са на власт - все ще ни уредят някое местенце по далеч от огъня"

"Кой е най-добрия министър председател на България?" - аз бих го преформулирал "Кой е най-малко лошия министър-председател на България?" или "Кой е най-лошия министър председател на България?"

През 1997 г. имаше свръх очаквания после се поразочаровахме, но сега след време виждайки корумпираността на Царските хора и безобразията на днешните, помнейки Виденовата инфлация и Лукановото нямане, а и мутризацията при Беров за "най-малко лошия министър председател на България" си остава управлението на СДС с Мин-Председател Костов. просто нама друг!

интересно Dumper и nologo за кого са гласивали тук и за кого са гласували на изборите? басирам се за Сергей въпреки че nologo казва че тук не е гласувал. защото повтарят изтърканите лъжи. за "Костов разрушителя". Ама какво точно е разрушил не казват!

Истината е че създадената преди 10 ноември морално остарялата и некомпетентно организирана промишленост издишаше, Луканов доокраде и раздаде на свои хора, при Беров и мутрите още доокрадоха и източиха предприятията. Виденов не направи нищо да стабилизира, напротив банки фалираха,а лева се срина! Така че вече всичко бе паянтово, окрадено и разрушено. От горната компания Костов е най-малко виновен за сегашния ни хал. Симеон бе много по некомпетентен а правителството му бе много по корумпирано - дълга. тракия, БТК ..... да не говорим за Беров(Доган) и сегашната корумпирана тройна коалиция!!

Срещу всичко това единствено споменават Балкан, дело на Ал.Божков (който сега е в СДС а не в ДСБ), и то като се има предвид че Балкан бе пред фалит!!!

така че през тези "20 години преход (демокрация)" едни са рушали - други стабилизирали. Но времето на стабилизиране е по-малко!

Има и друго интересно - Ако Костов си бе препълнил гушата щеше да има много пари и да купува журналисти, медии да го хвалят, социолози да му дигат рейтинга, а то сега вижте - повечето поръчкови журналисти пишеха срещу него, поръчковите социолози изкуствено му намаляват рейтинга.... Излиза че или е глупав или няма много пари!

а при формулировката "Кой е най-лошия министър председател на България?" аз би ги подредил по "лошавина" така

1. Луканов -умно но нагло окраде страната

2. Беров - мутризация + източване предприятията на вход и изход

3. Виденов - фалити и инфлация, но го слагам чак 3-и защото изглежда самия той не се е облажил много!

4. Станишев - знаем го, но все пак няма да ни докара чак до Виденовата криза, а и не попречи да сме в НАТО и ЕС!

5. Симеон - сам некомпетентен с крадливи министри, но задържа стабилизирането и с много добра външна политика

6. ПОПОВ започна трудна реформа, но само ще напомня че като представител на БСП зам му бе АЛ.ТОМОВ

7. Ф. Димитров полезни реформи, но не бе много компетентен а и доста министри бяха калпави - Луджев, тези от АСП...

8. Инджова - нямаше време да направи бели

9. Софиянски - постави начало на стабилизацията

10. Ами все пак "най-малко лошия министър председател на България" остава Костов, дори нарочения за "Мистър 10%" Божков изглежда светец на фона на Н.Василев, М. Велчев, Р. Овчаров, Лучано,... повечето от тях са "Мистър 100%" (че и повече), да не говорим за догановите хора.. !!!

подобна е и моята класация "Кой е най-лошия министър председател на България?", само дето бих сменил местата на Симеон и Станишев - заради номера с имотите!!!

Какъв Костов, какви 5 лева??? Май някои хора много бързо забравиха какво се случи тогава... Да припомня: продажбата на БГА Балкан на евреите от Гад Зееви за без пари и последвалия и умишлен фалит и разпродаване на части, транспортните фирми на Вилхелм Краус, които си присвоиха автостопанства за стотици милиони, а сега Краус си строи с откраднатото винзавод в Поморие, министър 10 процента Божков (защото толкова му беше тарифата, за да разреши каквато и да е приватизационна сделка), гаражното Наде, разцвета на СИК и политическия чадър над разни Маджовци, Маргини, Румен Пашата и сол-ташака им Бойко Борисов...

В последните 19 години България не е имала добър министър-председател. И за съжаление няма никаква вероятност нещата да се променят към добро.

4. Станишев - знаем го, но все пак няма да ни докара чак до Виденовата криза, а и не попречи да сме в НАТО и ЕС!

Колега, за всичко съм съгласен с теб, но за този ред - не особено. Сигурен ли си, че беше добра идея да ни присъединяват, и после всички да ни се смеят и да ни плюят (и глобяват)? Е, ако не бяхме в ЕС, корупцията и проблемите никога нямаше да лъснат, но все пак... :rolleyes:

Поздрави и лек ден на протест! :beer11:

Бреййй....мноо костовисти имало тук, много нещо.... :eek:

1. При Жан- най-голяма инфлация. Банкрут на банки, мутри с по 2 пръста чело, пълна анархия... ;) Абе мъкааа, мъка...

2.При "мавъра" беше най-голямата безработица, съкращения, уволнения, ликвидираха /"приватизираха/ се всички всички предприятия, цели индустрии, селско стопанство, лека промишленост и т.н....Появиха се "емблематични" фигури, като "валяка", "сивия кардинал", "мистър 10% (дали са били само 10% обаче... cool.gif ), операции "комар" и др. подобни изпълнения.....Абе мъкаааа, мъка... ;)

3.При "величеството" нещата малко живнаха икономически, спадна рязко безработицата, но пък се появиха нови "герои": юпита, "нови времена", яхтени "вълнения", докарахме я чужда фирма да ни управлява митниците (като процентчетата отиваха при Миленчо...), оказа се даже, че връх Мусала е собственост на "величеството". Отново мъкааа, мъка... ;)

4.При Сергейчо пък ни спряха близо 2 млрд. евро(ако не се лъжа) "суха" пара заради...абе знаете защо. Оказа се, че едно врътване на газчицата за период от 1 седмица, и умираме прави! :down:

5.При......следващия... Абе следващия ше съм аз! Изберете ме! Знаете ли как ще СЕ...пърдон... cool.gif ще ВИ оправя! За 800 дни! Вервайте ми!

И да не забравите пак прилежно да гласувате ей....!!! :wub:

червени параноици - ще си гласуват за своите дори и в ада да вкарат България, барабар със саните тях - "В ада, ама нашите да са на власт - все ще ни уредят някое местенце по далеч от огъня"

Тези хора, както показаха този мандар, и в ада да ги пратиш и там ще имат проблеми с отоплението. Първо "Топлофикация АД" ЕООД ще започне да отчита топлинните единици веднъж годишно, след това ще увеличи цената на топлинната енергия многократно, след това ще има 2-4 корупционни скандали, а най- накрая ще им спрът газта и в ада температурите ще станат до -20 градуса. Дяволите ще се вдигнат на протест, но жандармерията ще ги смели набързо. Ще дойдат няколко ангела за да помогнат на дяволите от съчувствие, но жандармерията ще пребие и тях.

Ще излязат Станишев и Миков и ще започнат да се възмущават как може да се посегне на полицай и ще започнат да казват колко хубаво място е станал ада по време на тяхното управление. Ще започнат и със заменките и ада ще е частен.По това време вече мутрите ще са избили всички дяволи, ще са им откраднали всичко и ще започнат да строят хотели като в Слънчев бряг. И ада ще стане един български зимен туристически комплекс.

Аз това очаквам от българските депутати.

5. Симеон - сам некомпетентен с крадливи министри, но задържа стабилизирането и с много добра външна политика

Външната му политика се свеждаше до:

"аз на силний казвам да",

щом не пречи да крада.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Симеон Сакскобургготски.

Учудва ме, че има гласове за Жан Виденов.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.