Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Имаш нужда от почистване и оптимизация,за теб специално пазя програмката CCurcleaner :blink:

А аз пък за теб пазя за оптимизация F(uck оff) Cleaner можеш да я свалиш от тук http://www.fcleaner.com/ :wors::super::P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма проблем ако имаш още въпроси с удоволствие ще ти отговоря... :blink:

Ако те разбере човека ,дано преводача не е в отпуск тогава :wors:

Ако те разбере човека ,дано преводача не е в отпуск тогава :wors:

Че ти разбираш ли са какво пишеш, защото аз макар и полиглот санскритския не го разбирам виж първобитните индийци го владеят още :blink:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако браузърите бяха жени...

"Опера" е фина и секси, а "Огнената лисица" може да ви подлуди. "Сафари" е гореща, но има придружители...

Ако браузърите бяха жени, коя ще е любимата ви? Без значение на кого за първи път е хрумнала идеята за подобно сравнение, тя е гениална.

Дали ще изберете Firefox, "която" изпълва цялата ви памет? "Огнената лисица" може да ви подлуди, но няма как да се откъснете от нея.

Или пък вашата истинска любов ще е фината и секси Opera, за да се наслаждавате безкрай на нейните изпълнения?

Safari е "гореща", но около нея винаги има неканени iFriends, така че няма да знаете кого да очаквате, когато тя се връща у дома.

Chrome може да изглежда приятелски настроена, но е изключително слаба и ще остави много мъже безразлични.

О, стигаме до първата любов - Internet Explorer. Тя е достъпна за повечето мъже, но внимавайте - може да ви зарази, както "намеква" колаж, публикуван във forevergeek.com.

news.bg

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ама ИЕ е като магистрална любов и ти трябва sandboxie задължително... Вярно виждаш всичко щом си избра FF :biggrin:Сега пък на Сафари ти се ходи :speak:

Сега пък на Сафари ти се ходи :biggrin:

Chrome Публикувано изображение ,да си сложи едно кило олово в торбичка да не я отнесе вятъра !

IE стара чанта,ама лачена Публикувано изображение

Chrome Публикувано изображение ,да си сложи едно кило олово в торбичка да не я отнесе вятъра !

Google явно са я оставили на диета :biggrin:

Брейй наш ФодоР

голям злодей излезе бре(:

Публикувано изображение

Брейй наш ФодоР

На теб точно такъв човек ти трябва,дай му онази работа за която говорихме,аз мисля че ще се справи!Пиши му налични или той да пише тук,ще му отпусна няколко Off Topics-a тук,само работата да се уреди! :speak:

Търся работа в сферата на уеб дизайна

Бизнеса си е бизнес, човека си казва че му трябват пари

Ами ето,почти му е уредена работата,да слага бирата в хладилника!

Човека не пие бира, и си намери работа, дизайн за Brosix :speak: ! Ама приемам и други оферти !!!

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Човека не пие бира...

Че кой е споменавал ,че бирата е за теб,ей малкия я не ме занасяй,за тебе сок от боровинкиПубликувано изображение

Боровинки, не, ама 7ъп ... да :eek: ! Бирата 1 или 2 пъти съм я опитвал...не е вкусно.В сравнение с виното е направо отврат...Ама тези опитвания са само 1-2 пъти в годината :cool: ...

Човека не пие бира, и си намери работа, дизайн за Brosix :eek: !

Ама приемам и други оферти !!!

Ох, много си малък иначе щяхме да потърсим някоя работа в Португалия. Ама така няма как да ти плащат.....

Брейй наш ФодоР

Публикувано изображение

Той е имал предвид кредитни/дебитни карти. А това е само "лична колекция". :eek:

Ох, много си малък иначе щяхме да потърсим някоя работа в Португалия. Ама така няма как да ти плащат.....

Ами аз искам работа с договор (осигуровки и подобни) ,ама нямам нужната възраст, 16...след 3 години може да опирам :cool: , ама не като миньор:eek: , в ИТ сферата ...

Ами аз искам работа с договор (осигуровки и подобни) ,ама нямам нужната възраст, 16...след 3 години може да опирам :cool: , ама не като миньор:eek: , в ИТ сферата ...

Да, де, точно това имах предвид, тогава се обади, може да видим кой от контактите ми ще измисли нещо :)

Да, де, точно това имах предвид, тогава се обади......

Капитане,аз до тогава ще пукна бре човек без бира, те май португалците не правеха хубава бира или греша :down:

Ами аз искам работа с договор..

Крис,работата май се спече човеко с калпава бира не можеш проби :nono:

Извинявайте ама за Фодор само минерална вода и много Child Defender! Разваляте дисциплината моля ви колеги по сериозно де :down:

Капитане,аз до тогава ще пукна бре човек без бира, те май португалците не правеха хубава бира или греша :down:

...

Михнев, ти не си за там, топло е, бирата им е калпава, жените с големи задни части... испанския им шантав. Вместо като хората да кажат Буенас диас, казват едно Бом диа

П.П. Но виж заради сиестата си заслужава ::nono:

От къде знаеш такъв Португалски?Де онде е къ сабеш ум португеш тао бом?

Здравейте! Измих едно гигабайтско дъно,изсуших го(уверих се,че не е мокро) и като го свързах не пали.Пробвах друго захранване пак не става.Идеи някакви? :speak:

ПС: И преди съм мил дъна,не съм имал проблеми...

:speak:

Че,е жега жега е ама пък да го къпим :down:

В електрониката винаги е имало и мародери

За следващото дъно си направи джакузи!

След всичко това, нямаш право да задаваш такъв въпрос.Публикувано изображение

Много яко :nono:

Леле...Мислех ,че е умен човека :Д ...

От къде знаеш такъв Португалски?Де онде е къ сабеш ум португеш тао бом?

Фодоре, след колегите ми има французи, чехи, словаци, поляци, литовци, финландци, италианци, испанци, португалци, аржентинци, малгаши, руснаци, ирланци. И със всеки мога да спретна по едно, две изречения. Е, поназнайвам англисйки, френски, руски, малко чешки, италиански, по няколко изречения от други езици... Да не бях толкова мързелив да съм станал полиглот :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.