Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Дадено, като минеш през Прага ми се обади да те черпя :wors:

Трудна работа ще е минаването, ама може да пратя сестрата. Тя е в Брно.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

... това е Symantec все пак :blink:

Това верига за бързо хранене ли е? :dancing18:

Трудна работа ще е минаването, ама може да пратя сестрата. Тя е в Брно.

Дадено, аз съм работил в Бърно, допреди два месеца бях там :blink: Баси колко е малък света.

Мисля скоро пак да отида заради идеята ми да снимам една серия за колони. Така че само кажи, няма проблем за черпене :speak:

Това верига за бързо хранене ли е? :dancing18:

Ти не знаеш ли? Ах, какви шишчета правят.....

П.П. И вече сериозно - имат два много добри продукта: Veritas Cluster и Veritas Volume Manager

Това верига за бързо хранене ли е? :blink:

Верига за спамъри на грил е :dancing18:

Ти не знаеш ли? Ах, какви шишчета правят.....

П.П. И вече сериозно - имат два много добри продукта: Veritas Cluster и Veritas Volume Manager

И един от най перфектните продукти за защита имат Norton Internet Security 2010 :speak:

Верига за спамъри на грил е :ph34r:

Ами айде честито,не знаех че си отворил такава верига за бързо спамене! :blink:

Ами айде честито,не знаех че си отворил такава верига за бързо спамене! :yanim:

Ти си почетен клиент там за най много заслуги към спаменето ! :ph34r:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Щял да свърши света в 2012 ли?! Може, но NOD ще си има! :):wors:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Щял да свърши света в 2012 ли?! Може, но NOD ще си има! :biggrin::)

Как се е получило това

Как се е получило това

И аз не разбрах как но стана на два пъти на един и същ комп - мой - точно от него пиша сега. Факт е че имаше някакви вредоносни гадини, за втория случай не помня имаше ли, но се оправи с преинсталация на НОД-а - е при първия случай изкара само два- три дена, но след второто преинсталиране (на НОД-а, Windows-a не е преинсталиран) кара вече повече от месец.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето това е

BootkitRemover

©2009 eSage Lab

www.esagelab.com

Programversion: 1.1.0.0

OSVersion: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Systemvolume is \\.\C:

\\.\C:-> \\.\PhysicalDrive0 at offset 0x00000000`00007e00

Bootsector MD5 is: 0db59e7c2f8146e78ae00783affdf194

SizeDevice Name MBR Status

--------------------------------------------

153GB \\.\PhysicalDrive0 Unknown boot code

Unknownboot code has been found on some of your physical disks.

Toinspect the boot code manually, dump the master boot sector:

remover.exedump <device_name> [output_file]

Todisinfect the master boot sector, use the following command:

remover.exefix <device_name>

Done;

Pressany key to quit...

asdfag

Препоръчвам ви да направите чиста инсталация на Windows. Ето малко повече информация:

Успех!

Аз ти казвам че най-правилния и сигурен начин е формат на системния дял а ти не ми вярваш ,такива са препоръките на експертите по сигурността , аз ги следвам.

В случая инструмента открива нередност , защото знае какво и къде да търси , зловредния код е вече познат , знае се какво променя , тоест експертите са изградили стратегия и са създали този инструмент но.....

Как може да откриете нещо , коетоне знаете че дори съществува ? !

Въпреки че темата се счита занесериозна съм напълно сериозен !

Аз пък мисля, че причината за повредата е новата колежка, бас ловя , че е руса. :girl1:

Как може да откриете нещо , коетоне знаете че дори съществува ? !

Да не си ДС на форума,че да ти докладват! :rolleyes:

Нуждая се от много шамари! Благодаря ви много!

Виж си личните пращам ти 5-6 шамара,ей така профилактично!

Аз ти казвам че най-правилния и сигурен начин е формат на системния дял а ти не ми вярваш ,такива са препоръките на експертите по сигурността , аз ги следвам.

Четеш този коментар като дявол евангелието. Не се излагаш за пръв път в този форум. Добре си уцелил темата, където ставаш за смях. :rolleyes:

Цитирам колегата asdfag:

Можете да пробвате Bootkit Remover като за последно. Ако той не помогне е хубаво да направите чиста инсталация на Windows. (Метод 1)

Какво представлява чистата инсталация за Windows XP (цитирам линка в червено):

Под чиста инсталация се състои в премахване на всички данни от твърдия диск чрез повторно разделяне на дялове и преформатиране на диска, след което се извършва ново инсталиране на операционната програма и приложните програми на празен (чист) твърд диск.

Да не си ДС на форума,че да ти докладват!

Пак има изтичане на информация , кой ти каза ?

Не се измъквай ами кажи как може да откриеш нещо за което не знаеш че съществува ? Нали имаш претенции за експерт или както се наричате помежду си "групата на знаещите".

Не се измъквай ами кажи как може да откриеш нещо за което не знаеш че съществува ? Нали имаш претенции за експерт или както се наричате помежду си "групата на знаещите".

Хехе, даже не можеш да формулираш въпроса си. Препоръчвам ти да не се занимаваш с неща, за които нямаш абсолютно никакво понятие.

От мен приятна вечер.

Трудно вдяваш бре човек и ще ти е адски трудно да ме разбереш,не ме разбирай погрешно!Сега ще си пусна радио NRJ ,те по имат шанс да ме разберат!

Ба, ти да не мислеш че Минчев ги проверява ръчно? Ако знаеше с колко диоптъра е, и че лупите на очилата му са с дебелина по-голяма от ширината им. Ма човека е спец, написал си е програмка за целта и си я е качил в нета, като се е получило цял сайт за проверка на тези сигнали наречен **** ******* (виж тук) и там има снимка на въпросният тип, с качулка е, за да не се виждат очилата:...

Публикувано изображение

Има си и спец форум на конкуренцията разбира се, знам че ще му е гадно и ще ме прати да пия топла бира...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ба, ти да не мислеш че Минчев ги проверява ръчно? Ако знаеше с колко диоптъра е, и че лупите на очилата му са с дебелина по-голяма от ширината им. Ма човека е спец, написал си е програмка за целта и си я е качил в нета, като се е получило цял сайт за проверка на тези сигнали наречен **** ******* (виж тук) и там има снимка на въпросният тип, с качулка е, за да не се виждат очилата:...

Има си и спец форум на конкуренцията разбира се, знам че ще му е гадно и ще ме прати да пия топла бира...

Стига бе,недоскив,ти с колко диоптъра си?

На всяка манджа мерудия,не ти ли стана ясно че не искам да контактувам с теб или трябваше да ти го напиша,за да вденеш и ти като индианеца,албански реотани!

Стига бе,недоскив,ти с колко диоптъра си?

На всяка манджа мерудия,не ти ли стана ясно че не искам да контактувам с теб или трябваше да ти го напиша,за да вденеш и ти като индианеца,албански реотани!

Моите диоптри още ги смятат в изчислителният център...Казаха че резултатът ще е готов на 25.12.2012г. :ph34r:

Трудно вдяваш бре човек и ще ти е адски трудно да ме разбереш,не ме разбирай погрешно!Сега ще си пусна радио NRJ ,те по имат шанс да ме разберат!

Рууткитите които пишат по MBR с какво ги премахвате с белина или с препарат за почистване на TFT Монитори ? Публикувано изображение

Поне така съобщиха по SNN , че това сте били ползвали в темата „Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове”

Лошото е че е на гърба на чужда банкова сметка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.