Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Недей си го пожелава, че няма да се доредиш до течното :cool:

Такива ли са смокове там бе баси -ако е така веднага сменям посоката на миграция. То иначе къде ще му се види края да карам само на финландски лед :)
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

спицялен поздрав за HJT Team

Такива ли са смокове там бе баси -ако е така веднага сменям посоката на миграция. То иначе къде ще му се види края да карам само на финландски лед :cool:

А коментирам само финландките, чехкините лесно ги хваща и от малко :baby:

Тръгвам да си свалям DefencePlus и....

Публикувано изображение

PS. В програмата е включен тестов експлойт та затова се получава така(:

Да Avira откри фикса който си ползвал за Nod,тук не можем да говорим за никакво сравнение!

Изпълни тези инструкции без стъпки 1и2 в противен случай темата заминава в коша,подобни начинания не се толерират тук!

Чак мен ме уплаши баси пиийи една студена и не се ядосвай -простотията не ходи по дърветата ! :)

Вие спамечрета друга работа нямате ли си,че сте тръгнали да досаждате?Публикувано изображение Май Иля бая е позакъсал човека,че до вас опрял Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вие спамечрета друга работа нямате ли си,че сте тръгнали да досаждате?Публикувано изображение Май Иля бая е позакъсал човека,че до вас опрял Публикувано изображение

Публикувано изображение

Алоу мода банан с топла бира искаш ли а ? И що показваш резултати от Касперски бре май те хвана шубето с Комодо! :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И що показваш резултати от Касперски бре .....

Ти и толкова не можеш!

URIEL звъни в офиса на интернет доставчика си:

- Не мога да вляза в Интернет...

- Сигурен ли сте, че въвеждате правилно паролата?

- Да. Шест звездички...

URIEL звъни отново в офиса на интернет доставчика: - Ало! Интернет ли е? - Да, кажете,пак ли вие!? - Свържете ме тогава с www.kaldtata.com!...

Чак мен ме уплаши баси пиийи една студена .....:cool:

Пия пия,я да видим сега:

Колко участника в KALDTATA форума са необходими за да сменят една крушка?

Отговор: 1,193

1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.

12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.

9 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.

27 намират граматически грешки в предишните съобщения

53 започват да спорят за тези граматически грешки

156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума

41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки

109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.

203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт

111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.

306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кои крушки се сменят лесно и кои - не.

27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.

14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.

3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.

33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.

12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито форума, нито хората, които пишат в него.

4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.

25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.

47 заявяват, че нов форум не е необходим.

Ти и толкова не можеш!

Само чакаш да ме няма и почваш да ми спамиш а ....

Един ден Михнев отишъл на гости на свой приятел - пиaнист. Полафили, попийнали и пиaнистът решил да покаже на приятеля си своето ново пиано. Седнал той и се разсвирил. След около час приключил с репертоара и се обърнал към задрямалия си гост:

- Е, какво ще кажеш?

Михнев отворил едно око и отговорил:

- Абеее... Малко е тъпо това, че клавишите не са надписани, но от друга страна много ме изкефи, че Shift-a се натиска с крак. :wors:

Звъни Михнев на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма:

- Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова?

- Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша.

- Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза...

Три жени сравняват любовния си живот. Първата казва:

- Мъжът ми е архитект. Когато се любим, сексът има сила, форма и функция. Чудесно е.

Втората жена казва:

- Мъжът ми е художник. Когато се любим, сексът има страст, чувство и въображение. Чудесно е.

Третата жена казва:

- Мъжът ми се казва Михнев и работи в Майкрософт. Когато се любим, той просто седи на ръба на леглото и ми обяснява колко страхотно ще е, когато стане.

:wors::wors::jeer:

:down::wors::clap:

...

Звъни Михнев на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма:

- Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова?

- Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша.

- Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза...

...

Това горе, макар и не с Михнев е реална история от съпорта на голяма фирма :rolleyes:

от известно време ми се показва това съобщение не ,че има проблем ама какво означава ????

Аз се заех с проблема на лични ! Благодаря :)

Аз се заех с проблема на лични ! Благодаря :)

Oooo лечителю мой :wors:

Писал съм по въпроса и за съжаление Иля ми отговори че скоро не се очаква такава версия !

Няма и да има,спамер,като не си вършиш работата както трябва така ще е !

Баси аз и английски ли съм знаел :)

Едно е да знаеш друго е да говориш,пишеш и четеш! По-добре на китайския наблегни :cool:

Oooo лечителю мой :)

Няма и да има,спамер,като не си вършиш работата както трябва така ще е !

Едно е да знаеш друго е да говориш,пишеш и четеш! По-добре на китайския наблегни :cool:

Правилно ми се кланяш -поне си благодарен че те отървах от хемероидите :) Второ моя подчинен Иля вече е почнал да работи по такава версия че тогава такива спамери като теб да не могат да се хванат за нищо защото програмата е самото олицетворение на съвършенството и трето на какъв китайски искаш да си говорим-на мандарин,на ву или на кантонски? Въпреки това си мой 一个朋友 ! Каквото и да кажеш... :wors:

Правилно ми се кланяш -поне си благодарен че те отървах от хемероидите :cool: Второ моя подчинен Иля вече е почнал да работи по такава версия че тогава такива спамери като теб да не могат да се хванат за нищо защото програмата е самото олицетворение на съвършенството и трето на какъв китайски искаш да си говорим-на мандарин,на ву или на кантонски? Въпреки това си мой 一个朋友 ! Каквото и да нажеш... :)

אני מעדיף לדבר עברית

אני מעדיף לדבר עברית

Аз да не съм полиглот бре капитане ама щом е заради теб בוא נדבר :cool:

Аз да не съм полиглот бре капитане ама щом е заради теб בוא נדבר :cool:

בסדר, אבל מאפשר לעשות זאת מאוחר יותר

Че съм на работа :)

בסדר, אבל מאפשר לעשות זאת מאוחר יותר

Че съм на работа :cool:

עבודה יפה :)

В момента е по-скоро досадна, ама нейсе :(

מצטער :)

Ще свърши все някога ...

lordergf съм аз ей тук съм питал и виж .......

Виждам аз виждам,ама не се чете,аз ти казах патогонския ти е в кръвта :cool:

Виждам аз виждам,ама не се чете,аз ти казах патогонския ти е в кръвта :cool:

Why DW do not support 64 BIT Windows ? не се ли чете ... Май трябва да минеш пак насам да ти проверя и очите ! :cool:

... Май трябва да минеш пак насам да ти проверя и очите ! :wors:

Имаш нужда от почистване и оптимизация,за теб специално пазя програмката CCurcleaner :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.