Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Как да предпазим децата от алкохолизирани родители?

Ами как,като предпазим бутилката от родителя,слагаме един DefenseWALL HIPS 3 (презерватив) на бутилката,та нека си смуче смока колкото си иска.Само да не стане като при големия смок Озирис,да вземе да се пробие,че изтекла му мамата си тракало :biggrin:

Жега.Озирис гледа напуканите устни от жажда на Михнев и пита:

- Михнев, искаш ли една ледена биричка?

- И питаш? !

- Не питам, гавря се… :ph34r:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

- Не питам, гавря се… :)

Абе,градски ти там си печеш за...ка пък ние тука се пържим в собствен сос http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Мисля си...що не спретнем с колегата пак един шамански танц и да се изсипе дъжд навсякъде :) Има ефект - нали видя какво беше миналите седмици :)

пп. Това ще е гавра нали ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Абе,градски ти там си печеш за...ка пък ние тука се пържим в собствен сос http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Мисля си...що не спретнем с колегата пак един шамански танц и да се изсипе дъжд навсякъде :) Има ефект - нали видя какво беше миналите седмици :)

пп. Това ще е гавра нали ;)

Давай пак ще прецакаш Михнев, защото и той другата седмица заминава :)

Давай пак ще прецакаш Михнев, защото и той другата седмица заминава :)

Супер е -днес е най готиния ден откакто съм тук -под един чадър съм и пиша след малко влизам да се къпя :)Можеш да ми преместиш коментара ако искаш а вица хареса ли ти а ? ;)

Трепач е вица,щом съм ти хакнал + значи ми е харесал!

Бреййй че мобилен го раздаваш бре,да не вземе да прихванеш някое русо вирусче с голеееми възможности на плажа :baby:

...внимавай къде влизаш и зяпаш,че :hush: да не се наложи да те взимам преждевременно от там :P

Трепач е вица,щом съм ти хакнал + значи ми е харесал!

Бреййй че мобилен го раздаваш бре,да не вземе да прихванеш някое русо вирусче с голеееми възможности на плажа :)

...внимавай къде влизаш,че ;) да не се наложи да те взимам преждевременно от там :baby:

Абе то има ама тези русите вирусчета знаеш ли ги какви вируси е възможно да имат -става за тестване на DW в реални условия ! Чао до по късно :hush:

Абе то има ама тези русите вирусчета ....

Дай една снимка от плажа сега :) ,трябва да се аргументираш :whist:

Дай една снимка от плажа сега :) ,трябва да се аргументираш :whist:

Снимки като се прибера по скайпа :)

Снимки като се прибера по скайпа :)

Айде де дай малко спам и насам. Само Вие двамата с Михнев ли все трябва да сте първите скивали кода на новите вирускини. Гледайте да не ви отхапят АВ инструментите...

П.П.

Съзирам два варианта:

1.Озирис снима с аналогов апарат модел: "рисунка на папирус"...

2.Скайпа му на мобилната машина е толкова тежко заразен, че не може да "отлепи"...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Айде де дай малко спам и насам. Само Вие двамата с Михнев ли все трябва да сте първите скивали кода на новите вирускини. Гледайте да не ви отхапят АВ инструментите...

Бе тук се мотат разни вичехкини, ама не струват да си хабиш АВ инструмент за тях

Бе тук се мотат разни вичехкини, ама не струват да си хабиш АВ инструмент за тях

Нета е глобален, а ти в момента си локализиран там, където явно само засечени заплахи, описани в АВ дефинициите се размотават... :ph34r::):ph34r:

Нета е глобален, а ти в момента си локализиран там, където явно само засечени заплахи, описани в АВ дефинициите се размотават... :ph34r::):ph34r:

Какво да ти кажа, тук поне кода е по-прегледен и не е толкова рошав (космат), колкото в Бърно, а и има наченки на i18n, което понякога помага :)

Какво да ти кажа, тук поне кода е по-прегледен и не е толкова рошав (космат)..

Кода обаче много бързо еволюира и да не се окаже после, че сте натискали долния ляв педал. :ph34r:

Айде де дай малко спам и насам. ...

Скръндза бе човек,не си ли виждал скръндза! :)

Кода обаче много бързо еволюира и да не се окаже после, че сте натискали долния ляв педал. :)

...

Бе и това го има като опция, ма тук вичехкините нападат в движение, не чакат да си свалиш защитната стена или даже да поситиш сайта им. Мани-мани, особено ако фронденда ти е малко по-рушав (виж по-горе), си в бизнеса. За съжаление програмистите са ползвали малко жълто за цветовете, щото въпреки очакванията ми този цвят се оказва кът тук

П.П.

Съзирам два варианта:

1.Озирис снима с аналогов апарат модел: "рисунка на папирус"...

2.Скайпа му на мобилната машина е толкова тежко заразен, че не може да "отлепи"...

Не художник ми рисува плажа а как се качва картина на компютър а? -Не бе нета ми е Глобулски и едвам смогвам да отварям страниците и се дразня :down:

Не художник ми рисува плажа а как се качва картина на компютър а? -Не бе нета ми е Глобулски и едвам смогвам да отварям страниците и се дразня :down:

Ами какъв нет искаш, приятелю, да успее да пробие деветте защитни стени, които си спретнал...

Ами какъв нет искаш, приятелю, да успее да пробие деветте защитни стени, които си спретнал...

Бе вие се базикате, но знаете ли че например бизнессистемите на ИБМ са зад 4 защитни стени. И това сериозно. Имаше публикувана диаграма по въпроса

Бе вие се базикате, но знаете ли че например бизнессистемите на ИБМ са зад 4 защитни стени. И това сериозно. Имаше публикувана диаграма по въпроса

Знам аз капитане нали аз съм им консултант по защитата и смело твърдя че тази диаграма е за дезинформация -всъщност са повече -но съм подписал документ за конфиденциалност и не мога да коментирам повече :down: Изчезвам че женската ми защитна стена ще ме удари по главата с нещо все пак съм на почивка :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Знам аз капитане нали аз съм им консултант по защитата и смело твърдя че тази диаграма е за дезинформация -всъщност са повече -но съм подписал документ за конфиденциалност и не мога да коментирам повече :down:

Ааа, за това ли ме пита тези дни за многослойната артхитектура :)

Ааа, за това ли ме пита тези дни за многослойната артхитектура :)

Тихо че изгоряхме и двамата :down:

Тихо че изгоряхме и двамата :down:

Споко, нали знаеш чв тоя бизнес има голямо търсене, даже ако евентуално стане гаф една двубуквена компания ще ни прилапа моментално :)

П.П. Между другото те наистина търсят специалисти по сигурност

Сега малки ми приятелю moka333 знам че е несправедливо да ти пишат минуси от различни акаунти, но и също така е и несправедливо да ти пишем плюсове след всяко твое мнение... Плюсовете като толкова много ги искаш се слагат на смислени и добре обосновани постове ... Напиши такъв и аз и другите от уважение ще ти сложим -просто е ... Ти си знаеш защо го пиша това -молиш ме и на мен ми е жал защото си дете и размишляваш по детски но така да ти слагам безмислени плюсове -няма смисъл ... Надявам си ме разбрал дете ... Заслужи си ги :wub:

Плюсовете като толкова много ги искаш се слагат на смислени и добре обосновани постове ... Напиши такъв и аз и другите от уважение ще ти сложим -просто е ... Ти си знаеш защо го пиша това -молиш ме и на мен ми е жал защото си дете и размишляваш по детски но така да ти слагам безмислени плюсове -няма смисъл ... Надявам си ме разбрал дете ... Заслужи си ги :)

Аз бих отишъл още по далече. Защо например не му помогнем заедно,като му дадем насоки как да си оформя постовете.

За минусите...ами аз отдавна се каня да питам ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ГЛАСУВАНО ОТРИЦАТЕЛНО ТУК?

Публикувано изображение

Може би някои избиват комплекси или хормона им ги блъска в грешна посока :)

Аз бих отишъл още по далече. Защо например не му помогнем заедно,като му дадем насоки как да си оформя постовете.

За минусите...ами аз отдавна се каня да питам ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ГЛАСУВАНО ОТРИЦАТЕЛНО ТУК?

Може би някои избиват комплекси или хормона им ги блъска в грешна посока :)

Знаеш че се палим излишно понякога и то за глупости !

Знаеш че се палим излишно понякога и то за глупости !

Знам много неща. Може би няма да е зле когато се гласува - особенно отрицателно да се агументира защо и т.н. Това може да стане например в следващ пост,с цитат и прочие.

Очаквам отговор от maniac защо е гласувано отрицателно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Знам много неща. Може би няма да е зле когато се гласува - особенно отрицателно да се агументира защо и т.н. Това може да стане например в следващ пост,с цитат и прочие.

Очаквам отговор от maniac защо е гласувано отрицателно.

Я погледни в темата за Комодо -последния ми пост и на мен са ми писали минус макар че съобщавам новина -и на мен не ми е ясно но се случва и да става лично явно понякога ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.