Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

:cool:То и аз мога да спамя толкова че ще ми дишаш прахта като аз стана примерно 54 а ти 29!!! не ме предизвиквай

Е като си толкова на зор давай !Ама и прави теми който ще бъдат полезни на някого иначе досега видях само да ми копираш подписа- и си мислиш че ще станеш модератор -е измисли си нещо друго дано те изберат :)
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

айче прекалих с спама

Айде на финала че е топъл топъл :)

аз също имам но на ЛС не може да се изпраща :)

Ами прати му го чрез speedy gonzales :)

Ами прати му го чрез speedy gonzales :)

телепортацията до 2025 мисля беше ще е факт

така ще е най-лесно :)

телепортацията до 2025 мисля беше ще е факт

така ще е най-лесно :)

Бая дълъг ще да е този лиценз :)

Михнев пия студена бира и си мисля за теб как ли я караш с топла? :)

Бая дълъг ще да е този лиценз :)

Михнев пия студена бира и си мисля за теб как ли я караш с топла? :speak:

Пия аз пия,водка пия :) Братушките днес ме ядосаха,то бива бива алкохолици :)

Пия аз пия,водка пия :) Братушките днес ме ядосаха,то бива бива алкохолици :)

От тая водка да не почнеш да си викаш и ти: В Русия съм...В Русия съм ... :)

От тая водка да не почнеш да си викаш и ти: В Русия съм...В Русия съм ... :ph34r:

Я был в Москве,не думай уа Публикувано изображение

Леле как си се ококорил да не би водката да е менте че аз от една такава щях да се преселя във Вечните ловни полета! ХАУ :ph34r:
:ph34r: и Узо става на тънка лайсна то сега и там е криза даже супер криза

:ph34r: и Узо става на тънка лайсна

то сега и там е криза даже супер криза

А дай ни поне и малко маслинки де че наиш ка стържи :ph34r:

:ph34r: и Узо става на тънка лайсна

то сега и там е криза даже супер криза

Тук какво е,на супер кризата пра баба и,пиеш топла бира :ph34r: и спамим наред.Ако те са в "супер криза" ние сме в "перфектната криза",даже и критическата ни гони,сега като чета какви глупости сме написали :(

Тук какво е,на супер кризата пра баба и,пиеш топла бира :ph34r: и спамим наред.Ако те са в "супер криза" ние сме в "перфектната криза",даже и критическата ни гони,сега като чета какви глупости сме писали :ph34r:

тя такава е темата за глупости да си дрънкаме

Тук какво е,на супер кризата пра баба и,пиеш топла бира :ph34r: и спамим наред.Ако те са в "супер криза" ние сме в "перфектната криза",даже и критическата ни гони,сега като чета какви глупости сме писали :(

Да за съжаление оспамихме и темата за спамене...Това е един от страничните ефекти на горещата бира :ph34r:

Спам !!! Публикувано изображение

mihnev_sz

Да, ты был с правая сторона красного площаду и кричал "for mother Russia" с бутылкой "Столичная", стоялся твердо и неуклонно, пока городу менял своей "уклон" взад и вперед.

Хаха, няма такъв смях.:))Реших да тествам Outpost Security Suite 2010. която веднага се издъни, допускайки един фейк да си се инсталира и да си прави почти каквото си иска.Не това е смешното, обаче.:))Фалшивият антивирус засича истински вируси-> Публикувано изображение

Това е файлът, който обсъждахме в темата за видео тестове.

:):D

Ето нещо интересно на което попаднах в един форум -” П. П. Златена, верно ли, че Касперски бил агент на КГБ?!? „ Archangel - това е един заинтригуващ филм. Не е кой-знае какво, но в предвид това, което питаш zlatena щети отговоря аз, докато тя не се намеси адекватно.

Всички народ що е имал лекинко акъл и следвал в университетите и институтите в Русия е бил потенциален агент на КГБ. Дори и най-големите галфони. Това, че е гениален и че е един от най-добрите вирусописачи не го прави башка. Миалиш ли че лабораторията му не следи и за вируси от Майкрософт, които не бива да бъдат описвани в дефинициите.

Защо ли Русия възнамерява да си напише собствена операционна система до 2011 година? Защо решиха да минат училищата им до края на 2009 на Linux.

Е ако тоя артист не е от КГБ, тогава защо ги е страх, че майкрософт изпраща данни в америка като заобикаля защитните стени и то данни от компютри, които могат да управляват ядрени подводници, ракети и т.н.

Защо Руснаците толкова искат да избягат от кернела на Win.

Пичагата по-горе прави каквото може за да спаси света и особено Русия, но не е тайна, че е близък приятел с Питър Нортън.

Ей тука пък се появява дилемата - има ли макевеи и масони или няма. И кой ли контролира света и вселената?

Просто си правя раздувка, но винаги трябва да имаме едно в предвид, че нативирусната Касперский допуска прекалено много Rootkits, които я лъжат.

Странни неща се случват в нашето съвремие, но трябва да имаме очи за да ги видим.Аз повече лоша дума за Касперски няма да напиша а и излиза че @nikssi е агент :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Озирис, още от преди години има теории на конспирацията, че в ядрото на Windows има заложен код, който дава някаква информация на NSA, FBI или някоя подобна. Има доста изписано, обаче никой не може да каже със сигурност, но лично според мен е в рамките на възможното и това няма да е от скоро, ако въобще е истина.

nikssi, аз ако бях на твое място и онези от КГБ, чиито жени не се събират на едно място, защото не могат да разберат коя от всичките Машинки е съпругата им, са ме следели и щяхме да се направим Unreal Tournament по улиците на Москва.

Това истина ли е или... ?

Не това е монтаж :) Хората протестират срещу некачествените кондоми ;)

Озирис Maniac аз съм работил с КГБ по конкретно със службите им във Вътрешни войски :)

пп. И това не е майтап :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.