Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Бамболеооо- Бамболеяяя.... Клипът върви с Нод 32 - тези руснаци явно не харесват китайци и янки! Поздрави

:wors: Я дай линк към клипа. :cool:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Линкът е в пост 95. Сега вече всичко ми изглежда нормално - усмивката най-после е за клипа, а не за други неща. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Имам два въпроса:

1. Как и кой определя т.н. "репутацията"

2. Разумно ли е, според теб, ако срещнеш непознат човек на улицата, да считаш, че той е престъпник?

1. Интуицията

2. До доказване на противното всички са потенциално опастни обекти :ph34r:

Срещаме на улицата един непознат циганин - опърпан и клатушкащ се... имаме два варианта за действие:

След анализ на репутацията му и сверяване с базата данни в кратуната си решаме:

1. Този човек е нещастен трябва да му се помогне и му даваме портфейла си :biggrin:

2. Този човек е потенциално опасен и предприемаме действия за елиминиране на евентуална заплаха :speak:

Трето действие вследствие на второ размишление - термираме :speak:

• 3 седмици по-късно...

ESET през 2010 година

Публикувано изображение

А това ESET през 2020 година

Публикувано изображение

Много бос и много замислен cooll :)

• 3 седмици по-късно...

ЕС уеб страница на Испания беше „отвлечена” от Мистър Бийн Неидентифициран хакер за кратко отвлече официалния уеб сайт на Испания за Европейския съюз, като постави голямо усмихнато изображение на Мистър Бийн. Датата е избрана да ознаменува шест месеца от испанското председателство на ЕК, но това по-скоро е протест срещу управлението на социалистическия министър председател Запатеро, чиято прилика с актьора Роуън Аткинсън, претворяващ комичния герой Мистър Бийн, е широко дискутирана. Основните критики са за лошото справяне с икономическата ситуация, което доведе до над 19% безработица в страната. От кабинета на Запатеро официално е потвърден пробив в сигурността, който е имал ефект върху европейската страница на Испания (www.eu2010.es/), но не е повлиял на съдържанието на сайта. Вестник El Mundo публикува снимка на екрана с физиономията на Мистър Бийн, направена от уеб страницата. :cool:

• 4 седмици по-късно...

Тук напишете някоя интересна случка свързана с вирусни премеждия , разкажете ни за най заразената машина която сте виждали , разкажете ни за проблеми с страшни вируси , които сте хващали или например как сте помагал на някой приятел да си прочисти компютъра от вируси . Моля историите ви да бъдат кратки - не пишете "романи" Ето я и моята случка : Преди няколко години отидох до един приятел да му погледна компютъра защото той ми беше казал че му забива .Тогава още нямах толкова познания в тази област и още не можех да премахвам ръчно вируси . Когато отидох - видях че той няма антивирусна програма и инсталирах НОД32 [V2 мисля че беше тогава ако не се лъжа] и я пуснах да сканира и по едно време започна да открива вируси - но тогавашната верския на програмата беше такава , че всеки един вирус трябваше да се трие по отделно , като се натисне DELETE във изкачащия прозорец . И като започнаха да излизат съобщения за вируси - аз започнах да натискам за всеки един по отделно DELETE и така докато не ми излязоха мазоли на пръстите :biggrin: Показа че е изтрило някъде към 2000 . Накрая се оказа че след изтриването на толкова вируси Windows му се беше скапал и се наложи преинсталция . Надявам се историята ми да ви е харесала - очаквам и вашите :lol6:

Хахах Питай момчетата от Kaldata HJT Team да видиш колко такива истории ще ти разкажат...

• 5 седмици по-късно...

Винаги номер едно :angry:

Публикувано изображение

Това е колкото смешно,толкова и трагично :) Този човек дали знае че браузъра му Опера си праща заявките точно към DNS-Сървъра?

Поне да използваше файярфокс,тя поне ги праща към прокси хихи,вижте картинката.

Публикувано изображение

Както е казал народа „ Дупе да му е яко ? ”

Публикувано изображение

Само тук можете да получите незисим анализ и стакмистика ;)

Публикувано изображение

За тези които разчитат на антивирусни програми   :)

Публикувано изображение

Мисля да съдя колегите от Check Point :themis::lol6:

Публикувано изображение

Видяли са ми подписа и ето резултата :rolleyes:

Къде си тръгнал с този катинар "Родина" ,на него ключ не му трябва,един поглед му е достатъчен да разхлаби синджира :hush:

Къде си тръгнал с този катинар "Родина" ,на него ключ не му трябва,един поглед  му е достатъчен да разхлаби синджира   :blink:

Не всичко което блести е злато този катинар е със 64 битов код   :P  

По-важно е че тази маркетинг техника е взета от мен , а това показва нивото на което съм в моята професия   :cool:    

По-важно е че тази маркетинг техника е взета от мен , а това показва нивото на което съм в моята професия :yanim:

Мдааа ,че те ти я взели под носа,а ти чак сега ли разбираш! ;) Аз ти казах че ще ти разбият катинарчето,ако не го смениш, ама ти, не та, не !

Мдааа ,че те ти я взели под носа,а ти чак сега ли разбираш!  ;)   Аз ти казах че ще ти разбият катинарчето,ако не го смениш, ама ти, не та, не  !

Вероятно си на това мнение , защото докато си ползвал Касперски зловредния код многократно му е разширявал халката   :P  :ass:

Катинарчето на Комодо е Комунистическо трудно се отваря , а девизътни е „ Дори да се у....м пак няма да се изложим "    ;)

Катинарчето на Комодо е Комунистическо трудно се отваря , а девизътни е „ Дори да се у....м пак няма да се изложим " :speak:

Кой споменава "отваряне" ,споменах разбиване на катинарчето ти/

При разбития ти катинар винаги има последствия,веднъж разбие ли се, няма затваряне и директно заминава я за отпадъци,я за общо ползване. :blink: А когато е отворен той може и да се затваря и пак да се ползва :baby:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.