Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

You're infected :help wanted3:

Може би искаш да кажеш: I'm infected , но ти си в много напреднал стадии с 1 worm и 1 suspicious file.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мен ме интересува колко GB/TB е човешкия мозък Публикувано изображение

Преди или след почистване на регистрите и дефрагментиране?

Все пак със тези 5 сек. изпращаш част от себе си в бъдещето....или един вид си осигуряваш "безсмъртието", нещо към което всеки се стреми подсъзнателно! Публикувано изображение

Те това е най-голямата заблуда на човечеството

Те това е най-голямата заблуда на човечеството

По-добре заблудено и живо - вместо мъртво или изчезнало човечество...
  • 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
http://virscan.org/report/fc3f5ede0707194e...cd289c2e87.html Е - това може да е червей, но може и да не е... Ikarus обаче за всеки случай го "отстрелва"...Нали не е жизненонеобходим файл - значи може и без него! Страхотен австрийски уникат! Благодарение на този антивирусен енджин A-squared 4 Free вече е чудесна и непредсказуема! Винаги обаче съм я харесал за пръв сътрудник и няма значение какво друго съм избрал....Създава настроение... И въпросителни... Поздрави

Общото между презерватива и антивирусната програма : 1. Включват се, когато се появи гола жена. 2. Ако ги нямаме, може да ни отнеме доста дълго време да оправим някоя каша. 3. Ако не можем да си ги сложим сами, трябва някой друг да го направи, което е унизително. 4. Понякога са досадни, но ни карат да се чувстваме спокойни. 5. Ако не са оригинални, може да си имаш проблеми. 6. Мислиш с носталгия за времената, когато нито едно от тези неща не е било нужно на хората. 7. Ако ги подариш за рожден ден, ще те погледнат странно, въпреки че всеки ги ползва. 8. Ако са от най-евтините или са подарък, е все тая с тях или без тях. 9. За да си в безопасност не е достатъчно да ги използваш само ти, но и всеки, с когото имаш контакт. 10. Купуваш ги, за да предпазиш двете си най-любими неща.

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

И дAли ще си с NOD или DUREX, като блееш стават бели

По принцип е така,ама като давате за пример NOD,то тогава го съпоставяйте с най-скапаните презервативи,а не с Durex Публикувано изображение

П.П.Иначе добре сте се развихрили по темата ;) ... хареса ми.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

По принцип е така,ама като давате за пример NOD,то тогава го съпоставяйте с най-скапаните презервативи,а не с Durex Публикувано изображение

П.П.Иначе добре сте се развихрили по темата ;) ... хареса ми.

Едно време са ползвали агнешки червца за тая работа ;) ,че дори са и вкусни Публикувано изображение

Едно време са ползвали агнешки червца за тая работа ;) ,че дори са и вкусни Публикувано изображение

Аха ,ясно как се е появила френската любов хаха

Аха ,ясно как се е появила френската любов хаха

Мдаам много не ми е ясно защо казват"френска любов" Публикувано изображение Да не би това да е запазена марка само във Франсето ;)

Каква е връзката между жената и руткита?

"И от двете няма отърване до гроб"

Захапва те някой руткит и няма отърване ;)

Захапе ли те нежно жената за вратлето пак няма отърване Публикувано изображение

;)10 знака, че прекаляваш с компютъра

1. Когато трябва някъде да попълниш адреса си, започваш да пишеш „www…” След което се цапваш по челото, казваш си „Леле, колко съм зле!”, задраскваш написаното и почваш отначало: “http://www...”

2. Ако искаш да разкараш някоя мацка, търсиш къде да натиснеш „Safely Remove Hardware”.

3. Имаш пъпка на задника. Това е първа степен на многото стоене пред компютъра. Втората степен са две пъпки, симетрично разположени. Последна степен е когато всичко това не ти прави впечатление.

4. Ако те прередят на някоя опашка, приемаш това за грешка в системата и рестартираш. Т.е., връщаш се в края на опашката.

5. Когато твой приятел ти се обади и ти каже, че не може да се видите, защото е пипнал някакъв вирус, ти му предлагаш Kaspersky.

6. Ако приятелката ти ти каже, че във връзката ви има някакъв проблем, ти й казваш, че не е в теб вината, че ти си свързан и че трябва да провери своя кабел за Интернета. Пращаш я на Local Area Connection Properties.

7. Когато четеш книга и искаш да намериш нещо в нея, търсиш да натиснеш F3 или Ctrl+F. Като не стaне, се чудиш къде е F1.

8. Когато видиш яка мацка, се чудиш как да я кракнеш.

9. Когато си изморен и едва гледаш, си мислиш: „Трябва ми повечко RAM и по-бърз процесор!”

10. Ако зъболекарят ти каже, че имаш проблем с един зъб, питаш: „Не може ли да го преинсталираме? А да свалим по-нова версия?”

"прога находит троянов в своих же кряках.." Коментар във форум на руски торент-тракер след пробване на кракнат Trojan Hunter 5.1 Build 973 Поздрави

4TB
  • 2 седмици по-късно...

Сега вместо Win 32.Banker - eSafe отчитам при себе си http://www.virustotal.com/analisis/1e675cb...f455-1244663114 и изобщо не се съмнявам - ще има хора с мнения за фалшиви тревоги и че това пак е нормално... Сега остава пак всички с Win XP SP3 да са на това дереже и със същата констатация. Следва превключване на други браузъри. Поздрави

Сега вместо Win 32.Banker - eSafe отчитам при себе си http://www.virustotal.com/analisis/1e675cb...f455-1244663114 и изобщо не се съмнявам - ще има хора с мнения за фалшиви тревоги и че това пак е нормално... Сега остава пак всички с Win XP SP3 да са на това дереже и със същата констатация. Следва превключване на други браузъри. Поздрави

Ай ай ай,ами сега? Следва да премина отново на SP2 ,поне при нея е чист експлорера

Пусни оплакване с/у Microsoft и побързай,че McAfee и братовчед му eSafe ще те изпреварят.

И тези също+ моя explorer.exe:

Публикувано изображение

http://www.virustotal.com/analisis/1e675cb...f455-1244663114

http://www.virustotal.com/analisis/865f34f...44f5-1244430550

http://www.virustotal.com/analisis/97535e7...ad04-1244449632

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Win XP SP3 + IE 8 са и на служебния ми компютър - но тук е корпоративна версия на Symantec 11. http://www.virustotal.com/ru/analisis/b18a...86e6-1244699236 Има разлика нали? Сега не се шегувам - програмите за домашно ползване не осигуряват съответна и достатъчна защитеност спрямо гости от най-високо ниво. На моя гост и на него ще му стане весело - ако успея у дома да прехвана още нещо. После ще трябва други кодове да сътворява. Поздрави

Win XP SP3 + IE 8 са и на служебния ми компютър - но тук е корпоративна версия на Symantec 11. http://www.virustotal.com/ru/analisis/b18a...86e6-1244699236 Има разлика нали? Сега не се шегувам - програмите за домашно ползване не осигуряват съответна и достатъчна защитеност спрямо гости от най-високо ниво. На моя гост и на него ще му стане весело - ако успея у дома да прехвана още нещо. После ще трябва други кодове да сътворява. Поздрави

Вярно,че се славим с гостоприемството си ама то при тебе си е цял "битак" с тия гости,канени и неканени.Явно съм много негостоприемен щом нямам такива при мене :speak:

Вярно,че се славим с гостоприемството си ама то при тебе си е цял "битак" с тия гости,канени и неканени.Явно съм много негостоприемен щом нямам такива при мене :rolleyes:

И моят гост вече не ми е на гости - но благодарение на тези събития научих за уязвимости в KMPlayer,Flash player,Winrar - деинсталирах ги и ги заместих със сродни програми. Заедно с това гостът сякаш изчезна - а можеше и още нещо да науча.Сега трябва да очаквам благоволението на някой друг гост. А заради прогонения гост на втория ден деинсталирах и Norton 360 3.0. Такива гости ми подпомагат и балансират преценките и за мен поне не са чак толкова нежелани. Народът ни знае - всеки си е башка луд! Поздрави
  • 2 седмици по-късно...

......Как за една година от сърфиране не се заразих????

Как аз на работният компютър не се заразих никога от 2005 досега :bye1: Не,че не се е случвало на другият комп дето правя какви ли не глупости Публикувано изображение

Правилото на петте П - затова ;)

Правилното Планиране Предотвратява Пръдливото Посиране

Как ни пазят защитните програми от неприятни неща

YouTube - Kaspersky & Me- Park Bench (5.08 MB)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.