Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Публикувано изображение

:)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

По принцип не ползвам антивирусни програми , но реших дапробвам F-Secure 2010 и изпищя че ми е променен hosts файла.Преди F-Secure да го подмени , hosts файла изглеждаше така :

Публикувано изображение

Бил съм заразен съм със най-съвършенния зловреден софтуер , HIPS програмата не е засякла промяната на hosts файла!!! Вече ще ползвам антивирусни програми !!!

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Бил съм заразен съм със най-съвършенния зловреден софтуер , HIPS програмата не е засякла промяната на hosts файла!!! Вече ще  ползвам антивирусни програми !!!

Нали си сменяше DNS-A с някакъв комодски,нормално е да ти променят и хост файлчето,познай от 3 пъти кой ти го е променил :lol6:

а може и докато си ползвал Касперски зловредния код многократно да ти е разширявал халката :whist::baby::whist:

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Нали си сменяше DNS-A с някакъв комодски,нормално е да ти променят и хост файлчето,познай от 3 пъти кой ти го е променил :baby:

Да не каже някой че не ползвам антивирусна програма   :clap:

Публикувано изображение

Пак съм прихванал нов зловреден софтуер    :baby:

Да не каже някой че не ползвам антивирусна програма :clap:

Публикувано изображение

Пак съм прихванал нов зловреден софтуер :baby:

Да, и аз имах същото засичане вчера за даунлоадера на NIS 2001 BETA, като го смених с CIS - пратих на Комодците сигнал за фалш.

Пу, или съм стоял 2 седмици заразен и аз....

И този WinRAR, откога го засичат, ама никой не се осеща друг...

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Да не каже някой че не ползвам антивирусна програма   :rolleyes:

Публикувано изображение

Пак съм прихванал нов зловреден софтуер    ;)

Това говори много за нивото на Comodo Antivirus.

Мислят си ,че като увеличат евристиката на max. и ще са по-добре защитени. При евристика на ниско ниво,тези файлове не се засичат на WinRar ,даже за да не ми прави проблем я изключвам понякога. P.s. Няма нищо смешно,плачевно е.

Maniac

Това говори много за нивото на Comodo Antivirus.

Напълно съгласен , но това ми е отношението към антивирусните програми освен да ги осмивам друго не мога.

Но да те попитам има ли ESET в крайна сметка HIPS или няма , че андроида ви има още много да се чуди   :wors: 

Публикувано изображение

Оф сайт http://rarlab.com/ напълно легитимна програма без цифров подпис,няма вируси и друг зловреден код 1000%

Но да те попитам има ли ESET в крайна сметка HIPS или няма , че андроида ви има още много да се чуди
Tи като си купуваш курабийки катеричка,слонче ли очакваш да излезе от кутията :)

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

D00FY

Оф сайт http://rarlab.com/ напълно легитимна програма без цифров подпис,няма вируси и друг зловреден код 1000%

Но да те попитам има ли ESET в крайна сметка HIPS или няма , че андроида ви има още много да се чуди
Tи като си купуваш курабийки катеричка,слонче ли очакваш да излезе от кутията ;)

Ако не катеричка то поне котенце , е може и гола мишка     :)

Tи като си купуваш курабийки катеричка,слонче ли очакваш да излезе от кутията :blink:

Кви са тия бисквитки катерички,поне рунтави ли са или са голишарчета ;)

Ако са голишарчета бихте ли казали къде се намират,продават или подаряват ? :lol6:

nikssi

Кви са тия бисквитки катерички,поне рунтави ли са или са голишарчета  :)

Ако са голишарчета бихте ли казали къде се намират,продават или подаряват ?  ;)

В Сандански за 50 евро момата ще си я скалпира преди сеанса и получаваш не голишарче а гол плъх  за  :down:

В Сандански за 50 евро момата ще си я скалпира преди сеанса и получаваш не голишарче а гол плъх  за  :)

Абе,брато :)

В Плевен в който и бар да влезеш можеш срещу едно питие да получиш катеричка,пък си я скалпирвай колкото си щеш после :offtopic_s:

Абе,брато :)

В Плевен в който и бар да влезеш можеш срещу едно питие да получиш катеричка,пък си я скалпирвай колкото си щеш после :)

Ей, браво бе, що не каза по рано. Аз се чудех що така жадно ме гледат :offtopic_s:

nikssi

Абе,брато  :angry:

В Плевен в който и бар да влезеш можеш срещу едно питие да получиш катеричка,пък си я скалпирвай колкото си щеш после  :ph34r:

За плевенчанките знаем щото при нас и без питие дават   :ass: 

Ей аз живея на Дружба -блок 411 вход З апартамент 18 -то май само това не разбрахте GSM не давам обаче хакерите да си го намерят сами :ph34r: Айде на бира :angry: Сега за какво ми е защитна стена а -баси как ме хакнахте

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Стига толкова лирични отклонения, пишете то темата. Катерички, храстчета и други представители на флората и фауната ги оставете за раздел "Празни приказки и забава" П.П. И внимавайте какво говорите, женен съм за плевенчанка :ph34r:

Ей аз живея на Дружба -блок 411 вход З апартамент 18 -то май само това не разбрахте GSM не давам обаче хакерите да си го намерят сами :angry: Айде на бира :beer: Сега за какво ми е защитна стена а -баси как ме хакнахте

Вашият блок да не е двуетажен? :ass: Как така вход 3, пък апартамент 18? :ph34r:

П.П. И внимавайте какво говорите, женен съм за плевенчанка :ass:

По хубави няма. Освен може би ония старозагорски белоноги :ph34r:

Капитане,моите почитания ама как ни виждаш в оная тема нас маниаците тук? Що не си остане нашата темичка за празни приказки и лафове,че иначе офтопици из другите теми после бол. Пък и там има шпиони :angry:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вашият блок да не е двуетажен? :ass: Как така вход 3, пък апартамент 18? :angry:

З като заек бре ;)6 етаж :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Капитане,моите почитания ама как ни виждаш в оная тема нас маниаците тук? Що не си остане нашата темичка за празни приказки и лафове,че иначе офтопици из другите теми после бол. Пък и там има шпиони :ph34r:

Добре, прав си, само нека се спазва добрия тон и темата :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.