Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Е хубаво де, не всички, но обикновеният smile-> :baby:, както и липсата на big grin -> Публикувано изображение, с които съм свикнал навсякъде, някак ми придава усещането, че нещо липсва.

Предпочитам Публикувано изображение пред :D

Недей че Михнев раздава топла бира ей :ph34r: Тук е гот че може да си отпускаш нервите -благодаря на модераторите баси къв съм подмазвач а? :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Недей че Михнев раздава топла бира ей :ph34r:

Защо?Не ми се струва никакъв проблем да се добавят и семплите емотикони към вече присъстващите.Така всеки ще може да ползва каквото му харесва.:)

Защо?Не ми се струва никакъв проблем да се добавят и семплите емотикони към вече присъстващите.Така всеки ще може да ползва каквото му харесва.:)

Аз съм за приятелю -ама тайно че не ми се пие топла цяло лято разбери ме и ти де :ph34r:

Аз съм за приятелю -ама тайно че не ми се пие топла цяло лято разбери ме и ти де :ph34r:

Влизам ти в положение. :)

Влизам ти в положение. :ph34r:

И за теб :):baby::D:beer: :beer: :beer:

Когато влизам тук гео филтъра ме предупреждава че правя връзка с Попша и като я блокирам и вече не се веждам ето

Много добре,хем няма да ни стряскаш вече :baby:

Много добре,хем няма да ни стряскаш вече :blink:

А де, ама така съм невидим и ще ти отмъквам студената бира така че не се радвай а плачи :P

А де, ама така съм невидим и ще ти отмъквам студената бира така че не се радвай а плачи :P

Тоя Касап 2011 всичко превантивно блокира,при мен гаджета се изпльоска на дектопа в/у папката ми с ключетата и няма отваряне :blink:

Ашколсун бе Касап :P;):wors:

Тоя Касап 2011 всичко превантивно блокира,при мен гаджета се изпльоска на дектопа в/у папката ми с ключетата и няма отваряне :blink:

Ашколсун бе Касап :P;):wors:

Това е скритата функция -антипират ! :P

@ mihnev_sz и URIEL-големи гадове сте ей(:

Публикувано изображение

Edit: Постовете под мен ептен го затвърдиха тва мнениеПубликувано изображение

:wors:

Ти са смееш ама при мен блокира и достъпа до жената! @nikssi :blink::P;)

Е хубаво де, не всички, но обикновеният smile-> :blink:, както и липсата на big grin -> Публикувано изображение, с които съм свикнал навсякъде, някак ми придава усещането, че нещо липсва.

Предпочитам Публикувано изображение пред :P

Някои емотикони се нуждаят от "патерици" за да проминат във форума, белята е че патериците ги лови защитата...Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ти са смееш ама при мен блокира и достъпа до жената -nikssi :blink::P;)

Nikssi ти e жена Публикувано изображениеПубликувано изображение олее трий докато не е видял,че ще има Публикувано изображение

Nikssi ти e жена Публикувано изображениеПубликувано изображение олее трий докато не е видял,че ще има Публикувано изображение

Баси как ни разкрихте-nikssi извинявай ама се изпуснах без да искам :blink: Тук е мястото да кажа че те обичам официално пред форума ама и Михнев не е за изпускане http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Баси как ни разкрихте-nikssi извинявай ама се изпуснах без да искам :blink: Тук е мястото да кажа че те обичам официално пред форума ама и Михнев не е за изпускане http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение ............това ще да е от топлата бира,сменям си подписа и изчезвам.

Публикувано изображение ............това ще да е от топлата бира,сменям си подписа.

Аз отдавна вече се подписвам отляво :hush: Михнев не мойш ми избяга :nono:

За феновете на Касперски има едни скинове. Например като този, който беше за версии 2009:

Публикувано изображение

Ето един линк с още скинове за Kaspersky 2009. Надявам се, че вече има и за по-новите версии, дето се чудиш къде да кликаш по опциите...

Баси как ни разкрихте-nikssi извинявай ама се изпуснах без да искам :nono: Тук е мястото да кажа че те обичам официално пред форума ама и Михнев не е за изпускане http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

То на думи е лесно,ама като бръкнеш става напечено ;)

Михнев,така се случва при случайни запознанства в интернет...Пък все се чудеха някои защо съм толкова конспиративен :nono:

За феновете на Касперски има едни скинове. Например като този, който беше за версии 2009:

Публикувано изображение

Ето един линк с още скинове за Kaspersky 2009. Надявам се, че вече има и за по-новите версии, дето се чудиш къде да кликаш по опциите...

Уауу тая ще ми нарани кожата :hush:

От последните няколко коментара тук (без коментара на Nologo,той ме мотивира) ,разбрах,че Kaspersky 2011 аз НЯМА ДА СЛОЖА,ако ще дето се вика и турско да стане/ Публикувано изображение ...много у лево бие тоя Касап

Аууууууу изтрит е вече.

Да бе да,жив заклан си е той ами айде. :hush:

От последните няколко коментара тук (без коментара на Nologo,той ме мотивира) ,разбрах,че Kaspersky 2011 аз НЯМА ДА СЛОЖА,ако ще дето се вика и турско да стане/ Публикувано изображение ...много у лево бие тоя Касап

Да бе да,жив заклан си е той ами айде. :whist:

Кво жа кайш за едно чатче? Ще пробваме дали ще запише целият чат :ph34r:

Топ спамъри (:

Публикувано изображение

С Михнев дори и в спама сме ръка за ръка :wors: А кат ми са върнат плюсчетата така ще ви шаркам и ша види колегата кой е топ спамър ? :)

Хм аз защо не знам че форума има нов модератор ? !    :eek:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.