Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Честно казано, пак не е ясно има ли го или го няма.

Аз лично не съм го срещал (ХИПС-а)....може и да го има, но явно от мен се крие.... :)

Колега,да не би случайно да си мислиш,че като си купиш бисквити"Катеричка",ще ти излезе катеричка от кутията :hush:
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

В сит-а на Online един се олаква,че имал син екран и дава програмите които има на компа.Така се смях като видях колко е накачулил.Вижте и вие:  Software running is: OS is Windows XP Pro service pack 3 Online Armor Paid Version 4.0.0.10 Antivir Premium v9 Zemana Antilogger 192.162 Windows Defender SuperAntispyware 4.30.1004 Sandboxie 3.40 Winpatrol 17.0.2010 Software Restriction Policy in LUA

• 2 седмици по-късно...

ЦИТАТ(ivo464 @ 25.04.2008г. в 20:24ч.)

Аз даже смятам,че ако се сложат 3 защитни стени ще е още по-сигурно!Едната пропуска,втората- и тя се дъни,но остава третата!!!И ценните данни са спасени!

Даже ми идват едни идеи....4,ама по-добре да мълча!

:):down:

:):down:

Смеха ти показва единствено незнание! В големи компании това е практика и например в ИБМ за да стигне един пакет ди потребител от вътрешната мрежа преминава не през три, а през 4 защитни стени

Тогава събеседвахме с ivo464. Сега ще Ви разкажа нещо друго: На 24 септември тази година в един сайт в Украйна намерих една програма - тя осигурява валидни име и парола за платен продукт - създадена е да рови бързо в десетина пиратски сайта и е ефективна! Няколко пъти я изпращах до съответната лаборатория и .... те създадоха дефиниция за същата:Win32/HackAV.DC Нарочно съм преименувал файла. Сега е краят на годината и можете да прецените https://www.virustotal.com/analisis/ffcd82ec2c6ae4b799880bc48dced6a2131605e76b0ef2a520c3ac3a88574368-1260298102 Не мисля да е смешно защитаването на лицензионни права дори чрез съзнателно преценени фалшиви тревоги. Намирам го за нормално дори. Но те работят само пред нейните ползватели. Програмата-търсач още си работи и вероятно доста украинци се възползват от същата. Смешно ми е друго - има дори по-добри безплатни програми, но някои са се вманиачили точно в тази... Трябвало да е тя - защото била лидер...Ами - всяка истина е зависима от много неща... Честит празник на настоящите и на бившите като мен студенти! Поздрави

Смеха ти показва единствено ...........!

Смеха е здраве,но когато сам си направиш смешно,тогава е цяла дарба. :whist:
  • Автор

Аз да попитам nikssi, имали информация какво ново да очакваме в KIS, KAV 2011 версия 10 ?

шапка невидимка.....Публикувано изображение

Редактирано от engineer (преглед на промените)

шапка невидимка.....Публикувано изображение

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=120752

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=125693

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=126129

Прочети и кажи какво смешно има :cool:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор
нямам време и възможности за четене на такива обемни неща. казвай, накратко, за какво става въпрос!

нямам време и възможности за четене на такива обемни неща. казвай, накратко, за какво става въпрос!

Alexei Belkin

Я “Проектировщик Пользовательских Интерфейсов» Лаборатории Касперского.

Чтобы вам было понятно кто я и откуда - поясню: я тот, кто проектировал семейство продуктов Agnitum Outpost начиная с версии 2.7 по версию 2009 вплоть до февраля этого года. В мои обязанности входило проектирование пользовательского интерфейса, логики взаимодействия с пользователем, проектирование различных технологий которые, так или иначе, касались конечного пользователя. Некоторые из этих технологий еще не были реализованы и увидят свет в Outpost’ах лишь через некоторое время.

В KIS/KAV 2010 я поучаствовал только в проекте "Виртуальная клавиатура". Я не единственный проектировщик интерфейсов в ЛК, но у меня есть некоторый опыт, связанный с продуктами ориентированными на опытных пользователей - они же часто посетители этого раздела форума. По крайней мере, мне близки и понятны многие ваши пожелания. Так мои коллеги и я довольно прилично сейчас загружены работой, то учтите что флейм останется без внимания.

У меня две просьбы в этой теме:

1. Характеристики «нравится / не нравится / красиво / уродливо » - оставьте для других тем. Это становится интересным, когда есть хотя бы публичные наброски интерфейса или бета-версия. Нас на данном этапе интересуют «дольше / быстрее / на N кликов больше / на N кликов меньше /что-то нельзя сделать никак».

2. Придерживаться темы обсуждения, а именно определенных компонентов продукта. Не удивляйтесь, если ваше сообщение про другой компонент продукта будет полностью проигнорировано (лучше в другую тему напишите ).

В свою очередь я попытаюсь рассказать здесь некоторые идеи, которые в первую очередь будут интересны опытным пользователям. Идеи для начинающих пользователей пока обсуждать не будем.

Помните, что есть личные сообщения и в рабочий день я на них с удовольствием отвечу.

Изобщо не е за смешната тема

• Автор

Изобщо не е за смешната тема

Нищо не разбирам! Какво отношение има този цитат, към бъзика, който написах?

Engineer,моля - стига спам из кои ли не теми! Не си дете.Не понижавай нивото на форума. Поздрави

Нищо не разбирам! Какво отношение има този цитат, към бъзика, който написах?

Копирах ти изказването на Белкин,в желанието си да разбереш или се усетиш,че на някои например в Outpost изобщо не и е смешно,след като водещ разработчик е преминал в екипа на Касперски Лаб. Стената става все по добра и ще става още по добра.

Стената става все по добра и ще става още по добра.

За кой дувар става въпрос?

За този:

Публикувано изображение

Стена не дувар :toboggan: Ето като тази

Публикувано изображение

Великата Китайска Стена - обаче никой от четирите им защитни продукта на китайците не е успял да я създаде в реалност при разработките им - все не се получава засега...
  • Автор

Великата Китайска Стена - обаче никой от четирите им защитни продукта на китайците не е успял да я създаде в реалност при разработките им - все не се получава засега...

Абе ше ти дойде акъла...ама късно... :help wanted3:

Китайците са напред в проактивните IDS/HIPS разработки при антивирусите си - дори Jiangmin е с по-добро справяне от някои твои любими програми. Пробвал си 5-6 програми и се опитваш да правиш глобални изводи...Не се получава нищо реално- освен развеселяващи статистики. Нека е весело! Пробвай лично още много програми. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Без коментар:

http://rutube.ru/tracks/2740859.html?v=c4e1d3fabc2ad09238c782586b0504a1

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

"404 Нет такой страницы

Ошибка 404 означает, что браузер не может найти требуемого файла на сервере.

Скорее всего, произошла синтаксическая ошибка в наборе адреса страницы.

Попробуйте проверить правильность адреса в строке браузера." Все ми е весело и обичам защитата ми да е много над средното ниво - това не е толкова трудно. Виждал ли си вредоносен код да бяга като дявол от тамян? С "Rising безподобния" сега на това се натъкнах. Нормално ли е ? Поздрави

<br />&quot;404 Нет такой страницы<br />Ошибка 404 означает, что браузер не может найти требуемого файла на сервере.<br /><br />Скорее всего, произошла синтаксическая ошибка в наборе адреса страницы.<br />Попробуйте проверить правильность адреса в строке браузера.&quot;     Все ми е весело и обичам защитата ми да е много над средното ниво - това не е толкова трудно. Виждал ли си вредоносен код да бяга като дявол от тамян? С &quot;Rising безподобния&quot; сега на това се натъкнах. Нормално ли е ?    Поздрави<br />

Когато ползвам прокси

Публикувано изображение

Когато не ползвам прокси

Публикувано изображение

Нормално е не се притеснявай,невидим си няма да те открият хакерите.

При мен си се отваря нормално. Трябваше само да разреша страницата през NoScript. Никаква реакция от Avira, COMODO и Windows Defender...

"Нормално е не се притеснявай,невидим си няма да те открият хакерите." Че защо да се притеснявам аз - те си знаят защо се притесняват от "китайския убиец на творения" и бягат ог него с разни трикове. Ако сменя програмата ще имам и аз достъп - обаче няма да я сменя. Поздрави P.S. Ето това се случва със Symantec EP 11 - "У вас отсутствует или установлена старая версия flash плеера. Новую версию плеера можно скачать тут." Нищо достоверно няма в това изречение - как да не се усмихне човек!

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Бамболеооо- Бамболеяяя.... Клипът върви с Нод 32 - тези руснаци явно не харесват китайци и янки! Поздрави

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.