Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Да не си отворил вулканизатор,че толкова въздух под налягане изпускаш? :hush:

Приятелю а пробии ти сам DW и те признавам ама няма как да стане ако не го направиш нарочно!
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Приятелю а пробии ти сам DW и те признавам ама няма как да стане ако не го направиш нарочно!

Всякакви дупки пробивам аз! :hush:

Абе аз съм тестер и хората ми казват че трябва да ....

...изпуснеш въздуха и свалиш розовите очила!

DefenseWall е подобна на Returnil и ShadowDefender. С разликата, че Returnil и ShadowDefender при рестарт на компа възтановяват системата, а DW прекратява недоверените приложения/програми/процеси. Ако я пробия какво ще ми дадеш. :hush:

DefenseWall е подобна на Returnil и ShadowDefender. С разликата, че Returnil и ShadowDefender при рестарт на компа възтановяват системата, а DW прекратява недоверените приложения/програми.

Ако я пробия какво ще ми дадеш. :P

Грешка голяма правиш ама няма нищо общо-баси цяла тема има ...Разучи я и тогава говори...

Всякакви дупки пробивам аз! :hush:

...изпуснеш въздуха и свалиш розовите очила!

Няма въздух има смъртоносна топла бира за теб произведена в мазето на Пламен Стаменов--мале ми сега ми взеха даните :cool:

Айде докажете ми че има по добра защита от DW... Лошото е че няма и никой не може да го обори! Ама защо не са я купили от Майкрософт -ми не знам :)

Ми това не е опасен линк, за радоста на окото е :)

Абе недей така,опасни ситуации може да създаде ако жената е наблизо :wors:

Ако нямаш лаптоп си обречен! :nono:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YYjL5SiFSsA

...било обезопасено,а? :)

Айде докажете ми че има по добра защита от DW... Лошото е че няма и никой не може да го обори! Ама защо не са я купили от Майкрософт -ми не знам :)

След тестване на доста програми на защита, открих още една програма, която дава 100% защита. @URIEL DW не е най-добрата! :nono: Тaзи програмка я пренебрегвах преди заради не толкова добрия й интерфейс, но днес реших да я тествам. Тествах я на какво ли не. 20 файла от темата с подпомагането + 2-та Virut-а които @Mohican ми даде. След тестовете сканирах с MBAM, DDS, OTL и зарази не бяха открити. А познайте коя програмка е. :wors: Ще дам жокер. Програмката е 6,3 MB. Който познае получава от мене +1 :)

Ще дам жокер. Програмката е 6,3 MB.

Сигурен ли си за размера на файла?

Дай още един жокер,че ме хвърли в трета глуха!

Добре. Версията й е безплатна, но има и платена с тестов период. Точният й размер е "6 439 KB."

Защото безплатната им версия е точно нищо против Virut."

Това е цитат от нейната тема. Цитата е на най-големия фен на DW. При мен "X" vs Virut се справи без проблеми.

P.S Ако избирам между "X" и DW бих предпочел "X", защото е беплатна. :wors:

Имам си Виртуална машинка. :cool: Иначе съм подсигурен с 2 танка на реалната машина. CIS 4 + CTM :cool:

Ако искате още жокери казвайте. ;)

Май ще трябват още жокери. :biggrin:

1. Темата е на "най-големия DW фен". :)

2. Версията на програмата е 2,9.

3. Цитат от офицялния сайт.

"X" Freeware

Ensures safe use of the internet in a gentle way!

4. Цитати от нейната тема:

С коя от тези разлики съдиш,че платената има шанс да се пребори с пач инфектор?Аз не виждам,същност нали затова е и темата,платената идва с малко повече правила и wizard,т.е. разликата е минималнa в + за платената,нямам нищо против да инсталирам на една реална машина и едната и другата версия и да изпробвам дали и двете версии имат реален шанс да оцелеят след Virut.

И как терминира cmd.exe че не ми е ясно зщото уина не дава -аз видях с очите си как се дъни програмата

Ах, ти разбойнико. :hush:

Май ще трябва да правя клип, че @URIEL ще гледа, но няма да вярва на ушите си. :baby:

Абе щом казваш аз направих пълна преинсталация заради нея :)

Вервам ти че ще се справи :hush:

Правиш теста на реална машина !

Както аз с DW ! :wors:

• 2 седмици по-късно...

А ти вместо да критикуваш ,можеш да дадеш пример за шапка и как трябва да изглежда! Най-лесно е да го copy/paste в първи пост.

И стига с тази надменност и философски размишления !

За мен по- важното в случая е връзките да са актуални!

Михнев пратих ти връзките на лични за DW а ще може ли да променим малко шапката в темата за Нортон че то просто няма такава? Да търся ли материали или да отварям нова тема? :blink:

=============================================================================

Събирай материала! Пиши в темата за Norton,който има идеи за шапката да ти пише на лични и другата седмица ще отворим нова тема част-2 !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Браво mihnev_sz много добра шапка

Публикувано изображение

продължавай да лансираш мързеланковцис претенции , точно това очаквах от твоя страна.

Шапките на темите Comodo 5 и DefenseWALLHIPS 3.xx са абсолютна пародия , такова нещо може всеки да направи.

Файла е изтрит поради преминаване на друг план. Също така този клип беше правен конкретно за един подтребител който ми писа преди време на лични с молба за помощ. Също така ми беше набито в главата "и то с основание",че няма клип с настройките. Направих го и май го има в началото на темата.

Критиките са хубаво нещо но трябва и да помислим дали има някакви основателни причини за критика.

Истината е относително нещо.

Кои са мързеланковците?

Няма проблем , но имам две условия : Да ми бъде премахнат БАН-а и автор на темата да бъда аз.

Публикувано изображение

Аз пък имам едно условие. Ще го направя безплатно и без никакви претенции. Според мене шапката е прилична. Малко картинки и трябва и това е. Гати търгаша си :)

nikssi

Файла е изтрит поради преминаване на друг план. Също така този клип беше правен конкретно за един подтребител който ми писа преди време на лични с молба за помощ. Също така ми беше набито в главата "и то с основание",че няма клип с настройките. Направих го и май го има в началото на темата.

Критиките са хубаво нещо но трябва и да помислим дали има някакви основателни причини за критика.

Истината е относително нещо.

Кои са мързеланковците?

Аз пък имам едно условие. Ще го направя безплатно и без никакви претенции. Според мене шапката е прилична. Малко картинки и трябва и това е. Гати търгаша си   :)

Безплатното сирене е само в капана , влизаш и няма излизане. 

Шапката на темата Комодо 5 не е прилична , а е трагикомична като първа страница на вестник " Работническо дело "   :hush:

Ако изпълнят двете ми условия ще ви покажа как трябва да изглеждаедна шапка  на тема. 

Безплатното сирене е само в капана , влизаш и няма излизане.

Шапката на темата Комодо 5 не е прилична , а е трагикомична като първа страница на вестник " Работническо дело " :(

Ако изпълнят двете ми условия ще ви покажа как трябва да изглеждаедна шапка на тема.

Какво безплатно сирене? Май не си в час с промените в Рапида :cool:

Стига плю по хората които правят и са направили нещо за този форум.

Нали помниш какво ти казах преди? "Излез извърти си един шамар и пак влез..може и да пропуснеш"

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

пп. Виждам,че четеш :wors:

С очила съм и ако познаеш с какъв цвят са стъклата ти подарявам един промо лиценз за...... :hush: .....да не кажеш сега розов,че трябва да ти пращам лиценза Публикувано изображение

пп. Кво да правя като няма проблем при мене?

Бръкни в хладилника и дай една студена бира насам,това направи! Публикувано изображение

Сега летя из нета мерси и на теб!

Само с едно "мерси" няма да ти се размине Публикувано изображение

Бръкни в хладилника и дай една студена бира насам,това направи! Публикувано изображение

Случайно да пиеш анасонлийка :hush: Донесоха ми една ракийка от Хасково ама с мента вътре,та се чудя как се казва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Анасолийка - менталийка ли ... :scared:

пп. Ей ти една ледена менталийка :wors:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.