Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

бирата ако е плевенска.наздраве.пробвай шуменската.

Ние пием шуменско специално и хич не е зле !

То плевенското го затриха !

Бирената умря

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

То плевенското го затриха !

Бирената умря

хич не е зле ама друго е ако ти го поднесе шуменец...........

хич не е зле ама друго е ако ти го поднесе шуменец...........

Вземем да дойдем на гости като сме трезвени !

А иначе аз въобще не съм пил просто чакам един приятел от Буковлък и тепърва ще почвам

А и чакам поредния да ме поглези !

От телефон е гадно да се пише

Вземем да дойдем на гости като сме трезвени !

А иначе аз въобще не съм пил просто чакам един приятел от Буковлък и тепърва ще почвам

А и чакам поредния да ме поглези !

От телефон е гадно да се пише

ела да видиш за какво иде реч

едно е да се пише друго е да хванеш бутилката и по нататък.............. :rolleyes:

Редактирано от comodo (преглед на промените)

А НИК отивам в Анаконда ела да те черпя

ела да видиш за какво иде реч

Ако обещаеш да не пия идвам !

А НИК отивам в Анаконда ела да те черпя

Ако обещаеш да не пия идвам !

ела ще се договорим.ще пием ли............красавици колкото щеш..........е и двамата сме семейни ама кръвта вода не става

:cool:

Ха-ха ,ами осиновил те е като си бил малък :)

Хе,благодаря за комплимента :) Само ако знаеше какви ги върша под твое име ... :hush: Може и някоя китайка да дойде да ме търси в Стара Загора :)

Касапа чак и той се омота... ;)

Публикувано изображение

...тия пък хептен :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение....

Публикувано изображение

Good day!

I will service the Zeus product beginning today and from here on. I have been given the source codes free of charge so that clients who bought the software are not left without tech support. Slavik doesn't support the product anymore, he removed the source code from his [computer], he doesn't sell [it], and has no relationship to it. He also doesn't conduct any business on the Internet and in a few days his contact [information] will not be active.

He asked me to pass on that he was happy to work with everyone. If you have any unresolved issues remaining [there is a] request to get in touch with him as soon as possible.

All clients who bought the software from Slavik will be serviced from me on the same conditions as previously. request that [you] come directly to me regarding all issues.

Thanks to everyone for [your] attention!

In another conversation, Harderman says existing ZeuS clients will get a 30 percent discount on SpyEye, and that the two malware families will soon be "merged into one powerful Trojan."

Публикувано изображение

Публикувано изображение[

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Антивирусните маниаци, само бира ли пиете? Нещо по-сериозно? :wors:

Как да си "откраднем" ботнет http://vbox7.com/play:7eec6feb

Благодаря,махнах я :)

По-подразбиране ,можеше на е включена,нали?

P.s. Същото се отнася и за индианците! ;)

Все още ли е изтеглена 5.1 от сърварите им ?

"Comodo" сигурност за индианци :D

В йерархията най - добрия експерт ще с 20 и повече пера...

1 перо начинаещ.

2 пера напредващ.

3 пера ентусиаст

4 пера полупрофесионалист и т.н

:)

Предлагам да си слагаме и прякори...

Танцуващия с вълци,Винету,Поразяващата ръка,Белият Кон,Лудият кон,Седящият бик и т.н.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

----------------------------------------------------------------------------------

В превод на български горното волеизявление гласи:

----------------------------------------------------------------------------------

Здравейте.

Лепнал съм много неприятен вирус, чието име дори не знам. Лошото е, че и дял D на харда е заразен с него, а след преинсталацията, която направих, не мога да вляза в нито една папка на този дял. Дава ми грешка, за която в интернет прочетох, че се дължи на липса на файл от Windows. На дяла имам много ценна информация и не искам да форматирам целия харддиск. Ако някой знае нещо по въпроса и може да помогне, ще съм му много благодарен.

;)

Кое, снощната поръчка ли?:D

x2 Публикувано изображение

Хе,благодаря за комплимента :wors: Само ако знаеше какви ги върша под твое име ... :hush: Може и някоя китайка да дойде да ме търси в Стара Загора :rolleyes:

Ахаааа,ще те дам под съд,ако до няколко часа нямам студена бира на бюрото! :down:

Сега като се замисля,даже и с мезе!

P.s. Аз се чудя к'ви са тия атаки т'ва чудо,даже Васко се шашна :D

Поздравявам всички от този подфорум за подкрепата ... Аз наистина вярвам в това което пиша ... Благодаря ви ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От година-две в този форум се споменава, тества, разбричква се, сравнява се с изключително непопулярния модел на Microsoft за ограничен потребителски профил :eek: едно страхотно външно (Third Party) приложение за защита за Windows - CIS. Става дума за набиращата все по-голяма популярност програма за комплексна и безплатна защита на Windows. Това е Comodo - Internet Security, вече има браузър, горе в облаците и т.н. И не на последно място могат да се споменат SSL сертификатите, откъдето тръгват успехите за Melih Abdulhayoğlu, шеф на Comodo. Снимка на гуруто, щото не намерих във форума:

Публикувано изображение

Днес попаднах на доста интересен коментар в неговия блог: www.melih.com

Много ми допадна, затова пускам част от коментара му отпреди две седмици. Става дума за един сбъркан (б.р. спред мен и Melih) бизнес модел:

Major AntiVirus companies charge you more money for cleaning an infection that they did not prevent in the first place! Yep, you read it right. You buy their Antivirus product, pay top dollars, then they fail to protect you and you get in touch with them and they say,

pay us $99 (Symantec) or $89 (McAfee) to clean your computer.

This is why we need a new business model. A business model where if the user gets infected, then security provider must bear the costs. Then security companies will be incentivised to keep the computer clean as an infection will mean additional cost to them.

Няма да се напъвам да превеждам. Идеята е, че повечето компании, автори на програми за защита на Windows имат изключително сбъркана стратегия. Те се опитват да предлагат (б.р. подобно на фалшивите или rogue програми вариант за почистване от разни зарази по Windows) да купите лиценз, за да си оправите Windows - например 99 USD за Symantec или 89 USD за McAfee (б.р. този гег е насочен предимно към US потребителите, които в момента са най-големите клиенти на форумите за обезпаразитяване).

Най-важното е да не се допускат зарази, това е. Melih го прави все по-добре напоследък, свалям му шапка. Независимо от това, че не използвам нито една от програмите му...

А това как ще го коментирате?

Примамен от това, че е безплатна версия, рекох да я пробвам- естествено първо виртуално...така правя винаги! Стартирах във Sandboxie при включен Returnil...така правя винаги при проверка на нова програма. Почна инсталацийката и хоп...Аваст кове: Win32 Virut-C

Чакам коментари и ще се радвам на евентуални опровержения на това засичане!

Публикувано изображение

Малеее,това мнение съм го пропуснал ;) Вцепених се като го прочетох и не заради FP-то на aVAST ами са това подсигуряване.

Sandboxie при включен Returnil...така правя винаги

Не е хич готино като разбереш,че има някой по чалнат от тебе. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Питам се и дали случайно нейде не се е спотайвал Comodo със включена виртуализация,надявам се и AVAST IS с неговата виртуализация и защо не още някоя от типът на Zemana AntiKeylogger и току виж на виртуална машина :ph34r:

пп. Тоя ковач с какви пирони кове? Нали не кове по компютъра ти или греша?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тройно под или пут за по-сигурно,то като една поговорка"Колкото повече,толкова повече......."

Архитекте - този бисер ще си го снимам и в архива за в БЪДЕЩЕ :blink:

Същата грешка дава и при "trusted"...

Същата грешка дава и при "trusted"...

Ще ти дава ми. Като си накачил толкова дублиращи програми. Дано ти светне крушката най сетне. :blink:

пп. Comodo 5 D+ и DW + Avast 5 + Sandboxie + Returnil всичко това води до ресет с имиджа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ще ти дава ми. Като си накачил толкова дублиращи програми. Дано ти светне крушката най сетне. :blink:

пп. Comodo 5 D+ и DW + Avast 5 + Sandboxie + Returnil всичко това води до ресет с имиджа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Zemana

Ще ти дава ми. Като си накачил толкова дублиращи програми. Дано ти светне крушката най сетне. :angry:

Само това имаХ- Comodo 5 D+ и DW + Avast 5, плюс Земана. DW вече я махнах, но картинката е същата...мисля, че се досетих къде е проблема...

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.