Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

з часа са напълно достатъчни да се разцъка програмата.....

Видя се колко са ти достатъчни :)

P.s. И изобщо как си помисли да сравняваш настройките на immunet с Kaspersky ,ами то едното има два бутона бе :cool:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обаче защо не критикуваш Аваст ? Твърдиш че избягваш фенщината, а за Аваст нищо не казваш :)

Да не би да оставаш с впечатлението, че трябва да критикувам на всяка цена, всяка програма? Критикувам това, което не ми харесва и което е в разрез с моите разбирания! Не е задължително нещо, което на мен не ми харесва, и на те да не ти харесва. Аваст не ми се е набил в очите с нищо толкова драматично, че да го коментирам. Това, което дава, не е под очакванията ми...напротив- над тях е! Докато програмите, които критикувам, са показали характеристики под или в разрез с моите очаквания...затова ги и коментирам! :cool:

Да не би да оставаш с впечатлението, че трябва да критикувам на всяка цена, всяка програма? Критикувам това, което не ми харесва и което е в разрез с моите разбирания! Не е задължително нещо, което на мен не ми харесва, и на те да не ти харесва. Аваст не ми се е набил в очите с нищо толкова драматично, че да го коментирам. Това, което дава, не е под очакванията ми...напротив- над тях е! Докато програмите, които критикувам, са показали характеристики под или в разрез с моите очаквания...затова ги и коментирам! :)

Да ти кажа хубаво е да се критикуват всички програми и то не само тук, а и във форумите им иначе няма как да се подобрят ...

За това съм съгласен с теб и ми е интересно ,но за жалост в някой случай критиките отиват на вятъра !

Нортон никога не са се и замисляли да се откажат от репутацията на файловете -това имам предвид ...

Само съжалявам ,че го няма Капитана за да ми постави темата там където трябва да е ! Нещо не видях причина да я слагат към термини и определения при положение че доста хора явно се интересуваха от темата !

Само съжалявам ,че го няма Капитана за да ми постави темата там където трябва да е !

Нещо не видях причина да я слагат към термини и определения при положение че доста хора явно се интересуваха от темата !

Ами като имаше толкова термини къде да я сложат :)

Относно това дали си вярвам че един български сайт е работел ми вярвам си да :

Уебсайтът на MasterCard беше атакуван от хакери и частично блокиран, очевидно в отговор на спряната възможност за плащания към WikiLeaks, съобщи британският в. "Гардиън".

Група хакери, които наричат себе си "Анонимни", вероятно са ръководили атаката над сайта www.mastercard.com, който не е достъпен за някои потребители.

Ай със здраве :huh:

http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/12/08/1007599_simpatizanti_na_wikileaks_haknaha_saita_na_mastercard/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Относно това дали си вярвам че един български сайт е работел ми вярвам си да :

Уебсайтът на MasterCard беше атакуван от хакери и частично блокиран, очевидно в отговор на спряната възможност за плащания към WikiLeaks, съобщи британският в. "Гардиън".

Група хакери, които наричат себе си "Анонимни", вероятно са ръководили атаката над сайта www.mastercard.com, който не е достъпен за някои потребители.

Ай със здраве :)

http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/12/08/1007599_simpatizanti_na_wikileaks_haknaha_saita_na_mastercard/

Сети се като ударят PayPal :) Каква ти е паролата като си плащаш сметката за ток ;)

з часа са напълно достатъчни да се разцъка програмата, да се тестват портовете, да тества на някой линк, да се тества някой файл, а също така да прецениш, дали изобщо ти допада като функционалност. Напълно достатъчни са 3 часа.

Ето например "Иммунета"- още в началото казах, че интерфейса е нестандартен, оригинален, и най-вече интуитивен и удобен. Все още не засича всичко, но е по-бърза от Нортон. Вчера като тествах 30-ина линка от MDL, на линковете, които засичаше, изпреварваше винаги Нортон-а във времето за реакция.

Нортона е страшно барнат от към "фейс"..страшно, но както се оказва-издиша по някои показатели...и то драматично.

Ако си внуши, че е експерт, човек най-често остава недоучен. :)

Ако си внуши, че е експерт, човек най-често остава недоучен. ;)

Няма да е лошо, като четеш това, което пиша, да "виждаш" написаното, а не това, което ти се иска да видиш!

Къде съм споменал, че съм експерт? Напротив- напреднал потребител съм...не повече! Пак казвам- 3 часа са напълно достатъчни, за да си създаде човек лично впечатление за продукта: удобен ли му е, допадат ли му опциите, интерфейса, достъп до настройки, меню, както и най-основни параметри и тестове при работа....напълно достатъчни са!

Пак казвам- 3 часа са напълно достатъчни...

Достатъчни за да падне сградата Публикувано изображение ,то от такива архитекти да бягаш надалеч,колкото крака ти държат :speak:

Нали се сещаш за една поговорка "Бързата работа ,срам за майстора" ,но за 3 -часа дето викаш само в леглото може да са ми достатъчни :speak:

P.s. NavNav те позакачи малко,както и аз! Все пак заглавието на темата го предразполага :D

Сети се като ударят PayPal :D Каква ти е паролата като си плащаш сметката за ток :speak:

Аз съм упълномощил преди 5-6 години една банка да го прави вместо мен - за да не се занимавам всеки месец с това. Това ми струва само 5 лв годишно и е много удобно така. Нямам идея какво би се получило и дали изобщо нещо ще разбера при подобни събития. Дори не си зная паролата, а и на практика те я ползват.Вероятно са я и сменяли, но защо да се интересувам? А преди заедно с пенсионерите се редях на опашки за да си платя тока...

А преди заедно с пенсионерите се редях на опашки за да си платя тока...

Преди заедно,скоро редом :D

Преди заедно,скоро редом :D

Намекваш, че банката ще фалира ли? Не, че подобни неща не са ми се случвали с Балканбанк, Агробизнесбанк и с Кредитна банка.До 2001-ва година се считах за най-неуспешно избрал банка... Помня ядове и с трите банки.Сега е друго - човек и друга банка за същото може да ангажира. Пенсионерите поради незнание се редят на опашки.Пък и си бъбрят разни неща там докато чакат.

Намекваш, че банката ще фалира ли?

Хаха, наистина ли това си помисли, че е имал предвид ?

Шегувам се, разбира се. При тенденция да се работи до 65 години не зная колко от българите ще го дочакат пенсионирането си. На мен ми остават близо 4 петилетки и също не зная кое кога как ще се случи...

Той дядо ще стане скоро и пак няма да разбере ха -ха

На мен ми остават близо 4 петилетки и също не зная кое кога как ще се случи...

Брях,млад дядо,това е добре :D ...даже много добре ,всяка една възраст си има хубави неща :speak: ..по хубаво от млад дядо и млада баба ,няма да знаеш от опит ти го казвам :speak:

Аз съм упълномощил преди 5-6 години една банка да го прави вместо мен - за да не се занимавам всеки месец с това. Това ми струва само 5 лв годишно и е много удобно така. Нямам идея какво би се получило и дали изобщо нещо ще разбера при подобни събития. Дори не си зная паролата, а и на практика те я ползват.Вероятно са я и сменяли, но защо да се интересувам? А преди заедно с пенсионерите се редях на опашки за да си платя тока...

Изгубиш ли контрол над ситуацията,в случая над парите си много си загазил..следиш ли банката на кого какво плаща от твоите пари или при теб те са като вестници няма кой да ги чете :D

Изгубиш ли контрол над ситуацията,в случая над парите си много си загазил..следиш ли банката на кого какво плаща от твоите пари или при теб те са като вестници няма кой да ги чете :cool:

Получавам e-mail преди и след всеки превод и досега всичко е безупречно. Нормално е това лично ежемесечно да се проконтролира.Много е лесно - като се теглят пари в брой от банкомат и се разгледа разписката за наличностите. Май две години лично не съм ходил в тази банка.

Няма да е лошо, като четеш това, което пиша, да "виждаш" написаното, а не това, което ти се иска да видиш!

Къде съм споменал, че съм експерт? Напротив- напреднал потребител съм...не повече! Пак казвам- 3 часа са напълно достатъчни, за да си създаде човек лично впечатление за продукта: удобен ли му е, допадат ли му опциите, интерфейса, достъп до настройки, меню, както и най-основни параметри и тестове при работа....напълно достатъчни са!

Всеки сам си е душманин. ;)

Весела Коледа!

До следващата да си станал експерт! ;)

До следващата да си станал експерт!

Не сЪ притеснявай...шЪ тЪ викна зъ кУнсултация кЪт не мий ясно нещУ.

Не сЪ притеснявай...шЪ тЪ викна зъ кУнсултация кЪт не мий ясно нещУ.

Ами... да, правилно решение... ;)

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Ами... да, правилно решение... ;)

нали....и аз тъй мисля... ;)

Получаваш + по погрешка :cheers:

Хайде Михнев много бири за теб задето ми закова 2000 пирон ! :)

На всички пожелавам прияно изкарване на празниците ...И много :hush:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.