Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

О той съ знаяе ... Някъф искустфен

Ама ти знаеш ли как посрещат в Сандански ?

Жал ми е :snowballfight:

Знам с варено пушен салам. :ph34r:

Имам един приятел от там - пират душа. Ама не е Танганайка,той нещо из тамошните форуми много,много го няма :ph34r:

Баси договора - http://oncho.hit.bg/kafe/44.htm :speak:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Знам с варено пушен салам. :inlove1:

Имам един приятел от там - пират душа. Ама не е Танганайка,той нещо из тамошните форуми много,много го няма :bday19:

Баси договора - http://oncho.hit.bg/kafe/44.htm :speak:

Е ти ма насърчи да се омъжвам и то веднага ... :cool:

Мен никой ни мъ обичъ ша може ли идна снимка и за мен ... С тоя прафопис ша влеза в news roma или там кат беше ...

Амъ изкъм и ядна за мен аку можи :inlove1:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Благодаря ...Те всички викат че разбрали какво е Nirvana след като съм ги посетил ...

Ама ай да не се хваля !

Аз съм просто човек момичета ....

http://www.youtube.c...feature=related

Един поздрав от мен.Това е момчето което взе 3-то място в "Невероятен талант на Франция"-

Yaman

( Yamsonite Okur).( Турчин e )

Той е танцувал в последните концерти на Мадона.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Един поздрав от мен.Това е момчето което взе 3-то място в "Невероятен талант на Франция"-

Yaman

( Yamsonite Okur).( Турчин e )

Той е танцувал в последните концерти на Мадона.

Супер е. Поздрав и от мен. След като гледах този:

обаче вече не вярвам в гравитацията като закон, а принцип с изключения. Към 2:33 особено прави нещо, което не вярвам, че е нормално. Предполагам, че няма кръст просто :top secret2: .

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Аз пък ви поздравявам с това...парчето е на поляк, клипа е сборна компилация... Тези имат повече часове нальот от пилотите у нас. :ph34r:

+ едно клипче с добър монтаж:

Я и от мен нещо

аре и от мен....

аре и от мен....

Много ги уважавам ! Благодаря ...

Закони за компютрите

хардуер - онази част от компютърната система, която можеш да ритнеш

софтуер - онази част от компютърната система, която не работи

хард диск - онази част от компютърната система, която блокира в най-неподходящия момент

периферия - онези части, които не са съвместими с компютъра ти

принтер - онази част от компютърната система, ако не гледаш

кабел - онази част от компютърната система, която е прекалено къса

архивиране - операция, която никога не се извършва навреме

back-up - функция, която действа безотказно, докато не ти потрябва

памет - онази част от компютърната система, която е недостатъчна

съобщение "Грешка" - искане да потвърдите с "ОК" изтриването на собствените си данни

файл - онази част от компютърната система, която не може да бъде открита

процесор - онази част от компютърната система, която е остаряла

ръководство за експлоатация - онзи елемент от компютърната система, който е неразбираем

Ако часове наред се опитваш да се вържеш към натоварен сървър, връзката ще се разпадне веднага щом успееш

Постоянното състояние на хард диска е "запълнен"

1. За най-важната ти програма ще е необходима повече памет от тази, с която разполагаш

2. Ако паметта е достатъчна няма да имаш свободно място на хард диска

3. Ако случайно програмата се вмести в паметта и в диска има достатъчно място - тя ще се повреди

4. Ако програмата работи безотказно, значи просто изчаква критичния момент, в който да откаже

Закони на принтирането:

- няма да се задейства от първия път

- вероятно няма да работи и при втория опит

- веднага щом се отдалечиш от принтера, той се задръства с хартия

Няма език, на който е трудно да се напишат лоши програми

Ровенето в Интернет е все едно да прекараш цял ден край щанда със списания

Ако тегленето на един файл отнеме час, то някой в дома ви ще вдигне телефона на 59та минута

Вероятността браузърът да се затвори е право пропорционален на близостта до търсената информация

Никога не забелязваш печатна грешка докато не натиснеш бутона "SEND"

Законите на Мърфи за компютърното програмиране

1. Всяка програма,която ти е подарена,когато я пуснеш,разбираш че е излязла от употреба.

2. Всяка дадена програма ти струва повече и ти отнема все повече време,когато я пускаш.

3. Ако някоя програма е полезна,то тя трябва да се смени.

4. Ако някоя програма е безполезна,то тя трябва да се документира.

5. Всяка дадена ти програма ще запълни свободната ти памет.

6. Цената на дадена програма е обратнопропорционална на нейната потребност.

7. Сложността на програмата расте докато надхвърли възможностите на програмиста,който я поддържа.

Източник : Закони на Мърфи

Я и от мен нещо

Грешно ли си спомням или бях чувал някакво поп-фолкче на някои от твоите клипове?Съвсем сериозно питам, защото съм почти сигурен, че е така, но сега виждам Death и ми стана странно.

Ето и от мен

Грешно ли си спомням или бях чувал някакво поп-фолкче на някои от твоите клипове?Съвсем сериозно питам, защото съм почти сигурен, че е така, но сега виждам Death и ми стана странно.

Ето и от мен

Не прав си аз и това слушам ...

Но като бях по млад слушах само Метъл и постоянно се карахме с депешарите -тоест знаеш тия дето слушаха DEPECHE MODE ...

Благодаря за поздрава !

Comodo го тествах на моята си машина, демек реалната - и след инстал без да чеквам "Comodo DNS" - оляля, няма интернет.

Е ти к'во искаш сега,хем Comodo да ползваш хем нет да имаш?! Аз като нямам нет си слагам Comodo и си пиша както виждаш :speak:

Е ти к'во искаш сега,хем Comodo да ползваш хем нет да имаш?! Аз като нямам нет си слагам Comodo и си пиша както виждаш :speak:

Ти си за рекордите на Гинес бре. :) :)

Ти си за рекордите на Гинес бре. :baby::down:

Пич мери си приказките занапред..съвет и то приятелски/не се засягай от минусите/

Не прав си аз и това слушам ...

Но като бях по млад слушах само Метъл и постоянно се карахме с депешарите -тоест знаеш тия дето слушаха DEPECHE MODE ...

Благодаря за поздрава !

Когато бях на 16 имах прическата на Маrtin Gore(Depeche Mode).Обличах се само в черно и висяхме в Плевен пред часовника.Бяхме цяла банда Депешари и ходихме всяка събота в \"Младежкия \"клуб.По еднo време карахме ролери из целия център...Да забавлявахме се...не висяхме пред компютрите сами по цял ден и се смеехме на воля.Хубави времена бяха.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Когато бях на 16 имах прическата на Маrtin Gore(Depeche Mode).Обличах се само в черно и висяхме в Плевен пред часовника.Бяхме цяла банда Депешари и ходихме всяка събота в \"Младежкия \"клуб.По еднo време карахме ролери из целия център...Да забавлявахме се...не висяхме пред компютрите сами по цял ден и се смеехме на воля.Хубави времена бяха.

Аз бях странен вид метъл-не носех фланелки,кубинки и нямах дълга коса ...Но и аз бях по цял ден навън и се забавлявах с приятели- и металисти и депешари- абе беше някак по хубаво от сега ... Сега само ни виж как си комуникираме през повечето време ... Носталгия някаква ме е подгонила ...

Dали си струва ползването на Trend Micro Titanium Maximum Security 2011 лицензирана тъй като един наш мобилен оператор я предлага с плащане на месечен абонамент, добавящ се към месечната фактура,дали е изгодна оферта това?

Dали си струва ползването на Trend Micro Titanium Maximum Security 2011 лицензирана тъй като един наш мобилен оператор я предлага с плащане на месечен абонамент, добавящ се към месечната фактура,дали е изгодна оферта това?

За мен не е удачно да обвързваш договора касаещ програма в защита!

И зависи колко пари на месец все пак! Цък

За продуктите на ESET например е абсолютно нормална цената! Пращаш SMS връщат ти код за активация за месеца,много по-бързо лесно и удобно!Когато искаш го ползваш когато искаш не!

P.s. Много ми се искаше и при Kaspersky да е така с SMS-и ,щеше да е чудесно!

Ако ти трябва нещо още по - титанично може да опиташ и business версиите на ESET и Kaspersky - мисля, че всяка една фирма може да си ги позволи, а и ако имате ценно инфо на тях... Но ако цената е евтина, Trend Micro не е лош вариант, впредвид това че компютрите няма да се ползват за щяло и нещяло.

Никой ли не е съгласен с herolanok?

Аз съм си слагал един-два пъти - Интернет Секюрити на японците от Тренд Майкро - през 2009. Изкефи ме, че е големичка, а на компютърчето ми не тежеше, а бях тогава с 512 МБ рам. Не съм я пускал да я пробвам на вируси и разни такива. Нормално браузване. Един месец - пълен траял, беше единият път. Това е мисля единствената програма от интегрираните пакети, които съм пробвал, която се справя със спайуеър, въпреки, че всички го рекламират ми се налага пускането на Суперантиспайуеър. По-рано обаче не понасяше всякакви други програми за защита помня. Сега как е, не знам. Пробвай я безплатно за месец. Направи след това няколко сканирания с други програми. Ако нищо не е пропуснала, сигурно е ок. Но трябва да и помагаш с внимателно браузване, както всяка друга програма. :speak: Най-правилното решение, според мен ще вземеш сам. Всеки се отнася с компютъра си различно и има различни конфигурации и т.н. Така че при един едно ще е ок - при теб-не. И не се влияй по-добре от тестове в ютуб и антивирусни класации. Интересни са за гледане, ама...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Цената е 3.60 на месец като може да се спре услугата по всяко време без наказателна такса или подобни, мисля че не скъпо все пак за лицензирана антивирусна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.