Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Аз пък много се смях на правописа. На Burkoff. Е, и на английския на Михнев се смях доста :yanim:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък много се смях на правописа.

На Burkoff.

Е, и на английския на Михнев се смях доста :)

Уникален аватар имаш! ха ха ха..... :mad:

Нищо не съм променял !

И айде не ме занимавайте с глупости !

Без коментар.

Че какво ми е на правописа ? Че някъде може да съм изял някоя буква, кой не греши ?

:clap:

Без коментар.

Че какво ми е на правописа ? Че някъде може да съм изял някоя буква, кой не греши ?

:angry:

Значи така. Щом е да се посмеем над другите - няма проблем, но когато стане въпрос за нас - не може !

Нормално е, ако примерно човек не може да смята да е убеден, че 2+2 е 5 и да се чуди защо другите се смеят.

Щом е да се посмеем

Извинявай, но от диалекти не разбирам...:angry:

Роден съм в край, където не говорят на диалект!

Ми смейте се, кое ви пречи ?

Мачка руча поганци...Е па нема такова животно.

Извинявай, но от диалекти не разбирам...:angry:

Роден съм в край, където не говорят на диалект!

Ми смейте се, кое ви пречи ?

Мачка руча поганци...Е па нема такова животно.

Явно си човек, който се взима много на сериозно.

Явно си човек, който се взима много на сериозно.

Не разбирам. Затова не завърших Университета, защото не разбирам от нищо и горе бие на кухо.

Не разбирам. Затова не завърших Университета, защото не разбирам от нищо и горе бие на кухо.

Приятен ден, и всичко най-добро ти пожелавам !

Приятен ден, и всичко най-добро ти пожелавам !

Подобно!

Eй тоя го чакам да се появи на някого на аватара :)

Публикувано изображение

Кълвачите отиват ли на "Камчатка"?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8g8Nzc8aiko

Следваща дестинация "Чукотка"

:P

Скучно ми е нещо така ...Та нали съм бил станал за смях ... Та реших да споделя как вола ражда теле ! Сега го публикувам понеже явно съм бил зает поради някаква си причина ... Та за пореден път доказвам, че аз не говоря празни приказки ! Ето какво всъщност ви взимат и изпращат до сървърите си от Касперски Лаб http://dox.bg/files/dw?a=770665250d Не съм знаел ,че хардуера ми има хешови стойности ! Махайте отметката, че така се съгласявате сами да ви шпионират :cool: Сега да не ми скочите :cool: И аз имам приятели ,които ще дойдат да ме защитават ама не е там въпроса ... Както и в новините- ми омръзна ми да преповтаряте неща, които вече съм написал ! Който ме е блокирал поне да си направи труда да ми прочете постовете , когато е извън форума и да види какво съм написал ... А и то тук само да беше дублирането на постовете ... Явно тук има хора ,които си правят каквото си искат ... Е аз винаги съм насреща да ви оборвам ! И то със задоволство :P

.............

Ето какво всъщност ви взимат и изпращат до сървърите си от Касперски Лаб http://dox.bg/files/dw?a=770665250d

Не съм знаел ,че хардуера ми има хешови стойности !

Махайте отметката, че така се съгласявате сами да ви шпионират

............

Публикувано изображение

Ми не се съгласявай с EULA. Никой не те принуждава да приемаш условията. Понякога отметките не важат. Както и да е, преди години се сдърпах в този форум с един дървен философ. Ставаше дума за EULA на Microsoft. За продуктите на Windows базираните приложения нямаш особен шанс за успех. Не мога да се въздържа. Имаш + за мнението.

P.S. Хардуера понякога има хешови стойности, които имат значение например за ProductID при софтуерна идентификация.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Публикувано изображение

Ми не се съгласявай с EULA. Никой не те принуждава да приемаш условията. Понякога отметките не важат. Както и да е, преди години се сдърпах в този форум с един дървен философ. Ставаше дума за EULA на Microsoft. За продуктите на Windows базираните приложения нямаш особен шанс за успех. Не мога да се въздържа да ти сложа + за мнението, все пак.

Благодаря !

Аз винаги ги избягвам такива условия ,но за съжаление си прав че едва ли една отметка ще ги спре !

Защо така пръщи тоя клип ? Дъжд ли вали снежинки ли има пчели ли гукат. :lick lips::ph34r:

Защо така пръщи тоя клип ?

Дъжд ли вали снежинки ли има пчели ли гукат. :lick lips::ph34r:

Ми забравих да пусна музика ,защото не ми се говори просто и явно съм записал снежинките :)

Или извънземните ... Знае ли човек :speak:

Скучно ми е нещо така ...Та нали съм бил станал за смях ...

Та реших да споделя как вола ражда теле !

Сега го публикувам понеже явно съм бил зает поради някаква си причина ... Та за пореден път доказвам, че аз не говоря празни приказки !

Ето какво всъщност ви взимат и изпращат до сървърите си от Касперски Лаб http://dox.bg/files/dw?a=770665250d

Не съм знаел ,че хардуера ми има хешови стойности !

Махайте отметката, че така се съгласявате сами да ви шпионират :P Сега да не ми скочите :)

И аз имам приятели ,които ще дойдат да ме защитават ама не е там въпроса ...

Както и в новините- ми омръзна ми да преповтаряте неща, които вече съм написал !

Който ме е блокирал поне да си направи труда да ми прочете постовете , когато е извън форума и да види какво съм написал ...

А и то тук само да беше дублирането на постовете ...

Явно тук има хора ,които си правят каквото си искат ... Е аз винаги съм насреща да ви оборвам !

И то със задоволство :)

Сервизът на KSN е облачната технология на Касперски Лаб.При стартиране на даден файл се прави сравнение с базата данни на KSN и на базата на хешови стойности му се присвояват различни правила. При сваляне и инсталиране на нов файл той се анализира и класифицира.

Също така тази опция още при инсталацията има възможност да се изключи. Същото фигурира например в Outpost и други програми.

Според тебе ако нямат достъп до информацията по какъв начин ще може да бъде направено сравнение даден файл дали е заразен,легитимен,доверен?

Как облачните технологии например на Norton,Panda,Comodo правят сравнение,анализиране...те файла как го скиват?

Просто въпроси :)

Според тебе ако нямат достъп до информацията по какъв начин ще може да бъде направено сравнение даден файл дали е заразен,легитимен,доверен?

Как облачните технологии например на Norton,Panda,Comodo правят сравнение,анализиране...те файла как го скиват?

Просто въпроси :)

И те го правят тоя номер -това е риска на облачните технологии :P

Простичко е ...

Всички са шпионки!

И те го правят тоя номер -това е риска на облачните технологии :)

Простичко е ...

Всички са шпионки!

Шпионки,че то цялата ти боза барабар с програмите са такива,но нали видя Immunet каква детекция прави в последните резултати!?

Шпионки,че то цялата ти боза барабар с програмите са такива,но нали видя Immunet каква детекция прави в последните резултати!?

Да и то благодарение пак на този пуст облак ...

Поздравление за попадението ти -темата имам предвид ...

То тук май ти го направи популярен :)

• 2 седмици по-късно...

Аз не говорех на Вас.

А аз си мислех,че не пишеш на нас!

Интересно .....малко стара,но уникална дискусия,заслужава си един прочит,но само един!

http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?p=7080&sid=4257a8fe697a429e3a79a5993aa1846c

А аз си мислех,че не пишеш на нас!

Интересно .....малко стара,но уникална дискусия,заслужава си един прочит,но само един!

http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?p=7080&sid=4257a8fe697a429e3a79a5993aa1846c

Официален превод все още няма. А тези по форумите от рода на kaldata , .. и други пипат по ядрото на програмата и могат да причинят проблеми. Най - малкото така нарушаваш лиценза на програмата за "бърникане" по кода.

Г-н Сияд Кахул/+Nod32+ кво прави тогава в този форум?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Г-н Сияд Кахул/+Nod32+ кво прави тогава в този форум?

Поста е от 2007/8... 3 години назад..... нещата се променят господине. Аз все още твърдя че преводите на такива програми от неоторизирани лица са НЕЖЕЛАТЕЛНИ. М/у другото, отсега ти казвам че ERDNT и ChromePass не спадат към тази категория... да не решиш с това да ме опинираш, че съм ги превеждал. Да не говорим че нарушават EULA, с който аз и всеки друг се е съгласил.... интересно какви ще са аргументите с които ще ме оборите!

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Поста е от 2007/8... 3 години назад..... нещата се променят господине. Аз все още твърдя че преводите на такива програми от неоторизирани лица са НЕЖЕЛАТЕЛНИ.

Значи да разбирам ли,че се извиняваш на всички в kaldata за това ти писание тогава? :magnifier:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.